qe shohin nga rruga te hapura dhe afer njeres dritare ishte lene litari qe e perdpor per te lozur,nderkohe qe nje femije tjeter e kisha porositur te rrinte ne linje me te ne kompjuter .kur e pyeta he a pa
qe shohin nga rruga te hapura dhe afer njeres dritare ishte lene litari qe e perdpor per te lozur,nderkohe qe nje femije tjeter e kisha porositur te rrinte ne linje me te ne kompjuter .kur e pyeta he a pa
"E mira vjen nga Zoti,e keqja eshte kusht i egzistences se krijeses"
te frike tha joooooooo mami.Shifeni ju sa trime e kam vajzen une
"E mira vjen nga Zoti,e keqja eshte kusht i egzistences se krijeses"
nje periudhe kisha frike nga HIJET (na tregonte nje kushuri, me shum per te na friksuar, tregime (qe i trillonte vete...) edhe fillova te flija me Biblen te koka...
Te dua se s'te urrej dot......
Kur kam qene i vogel kam pas frike fantazmat,po te ecja vetem naten me dukej sikur mbapa kisha njerez qe me ndiqnin,ufff ca kalaman i trembur,kesaj i thone me pas frike nga gjerat qe nuk ekzistojne![]()
kurse una..........
hmmmmmmmm kurse una kom pas frik te flija me drit fikur....
bo duhesha me arrit 12 me fillu me e fik![]()
What da hell?
Unè kur kam qenè e vogèl "Kam QENé TRIME "ha ha ha ha.
Kam pasur dhje kam frikè nga miu iiiiiiiiiiiiiii mami,kur e kujtoj mè rrènqethet mishi.
Nuk i kam kèrkuar askujt tè lind.
Prandaj dua ta jetoj jetèn si tè dua.
Ke te drejte ! Miu eshte me i frikshem se tigri .Postuar më parë nga Deti
Unè kur kam qenè e vogèl "Kam QENé TRIME "ha ha ha ha.
Kam pasur dhje kam frikè nga miu iiiiiiiiiiiiiii mami,kur e kujtoj mè rrènqethet mishi.
Miun po e po, qe e kam pas dhe e kam frike, por macet......apapapapa sa frike i kam. Tmerr !!!
Te gjitha kafshet jane te frikshme.
Edhe hijet i kisha frike e vogel. Kur shetisja me prindet mbremjeve nuk e ktheja koken as anash e as prapa nga frika e hijes sime.
Tani se di... a bej hije a s'bej fare............![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
un kam pasur frike nga era..nuk e di pse lol
Teme e bukur!!
And all I can taste is this moment
And all I can breathe is your life
Kujt i mbahet mend ajo shtriga qe ka qene tek filmi i borebardhes. E kam llafin per ate filmin turk te borebardhes. Ajo plaka e poshter ma ka nxire jeten per disa vjet po nejse. Tani nuk e kom problem e boj ***....
Krijoni Kontakt