Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 27
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-06-2011
    Postime
    21
    e para e punes jam bebi jam cun qe mos te keqkuptoesh

e dyta sa kam ber sherre me kete adaes plus (kjo me ka then me kerku acc do te rjep kam frik)me ka thy ne mes gjith stafi , plus se kam then qe jam ber pishman qe kam mare pjes ne greven qe u nderua fonderi

e treta keta thon per acc se dua me se ky staf eshte shume i felliq shume usera i denojne kot e te detyrojne te shash plus shumica e operatorve flasin vete piste e dun me mbajte rregull qe te flasin reat piste ne main

e katerta mua pelqen albasoul pse nuk e nderojne staf te ven nje staf me te mire qe ti respektoj userat plus nuk shaj gjith aopt dhe sopet se ka goca te mira dhe cuna shume te mire po shaj ate dhumin e aop qe jan ven keto kohet e fundit dhe sopet qe bojne presion warior munde te jet njeri shume i mire (nuk ben per drejtus ) se nuk mundet te ket zgjedhur ndihmsin ose ndihmesen e vet qe ve sop dhe aop te pershtatshem me para ka qen Glamorous kjo dinte ti ndate ca gabime dhe ca te mira

me gjithe respektin po them te viet nje staf i mire e mos te ndeshkoemi kot pa arsye

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-06-2011
    Postime
    21
    »»» Info: Nick i papranuar!! (bebi_vogel)

bebi_vogel armik publik i bllokojne nick name

pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ffffffffffffffffffff

komentet jan te teprta

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    bebi-vogel don`t give up

ShkOdrAne ForEver Maska e Adaes
    Anėtarėsuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    HeRe... TheRe... NoWheRe...
    Postime
    1,251
    Pershendetje Bebush

Gjithkush ka te drejte te ankohet, eshte e drejta jote absolute, deri ne momentin qe ta ben dikush relative!

Ti hap tema kundra stafit Albasoul, shume bukur, hap edhe 200 te tjera po deshe. Problemi qendron ktu i dashur bebush, nuk mund te ankohesh, kur je gabim!

Ne rralle te pare, qe ta kam thene edhe me perpara, ne greve nuk te thirra une ose noj founder, vete fluturove me presh kur pe qe kishte rremujera, e mos harro qe ti ske heq as access asigjo, sepse te kisha vu vete ne denim dy jave, denim qe ta kam fal pas 1 jave. Keshtuqe mos me trego mua e askujt gabimin e rende qe ke bere! Tashi do te besh proteste kundra stafit, beje, je i lire ti thuash te gjithve te heqin accesset e tyre, ashtu si u ke thene, fatkeqsisht te gjithe te njohin shume mire.

E dyta e punes, je denuar nga ane prape dy jave per fjalor banal te #stafi me kolegun dhe heqje bani te kolegut. Ju denova te dyve, smbajta njeri me hater, e te dy kerkuat te mos ishit pjese e stafit me, dhe deshira iu plotesua nga founderi. Te dy me shate te #stafi, dhe prape nuk ndryshova as denim asgje, pastaj nxorret kerkesat e permanentit. Puna juaj! Me erdhe ne privat prape duke me kercenuar, e duke me share, dhe thjesht te thashe emrin tend te vertete, ashtu sic je, thjesht nje Plehre!

E prape me gjithe keto qe ke bere i dashur bebush, nuk te jam kundervene, me kane ardhur nje mij llafe ne vesh per cfare ke thene ti per mua e per stafin, se si sillesh ti neper main i kam pare vete. Me kane ardhur edhe fjale qe bebi_vogel do prape accessin si AOP e une prape ste kam rrjepur ashtu si te premtova.

A ishe ti ai qe rrije me nick tjeter dhe me vije ne privat " Teze, jam nipi po mos fol", e prape ste thoja gje, por lije kokrren e namit neper main e prape banet ti kam vene une.

Ti e nxorre fytyren tende te vertete, mua sme intereson, une kjo kam qene, jam e do jem. Je i lire te thuash cfare te duash, te besh cfare te duash, po mos harro qe ato nick freeze e gline i merr nga stafi IRCOP... Kshuqe i dashur Bebush, ke dy stafe kundra, IRCOP dhe stafi #Shqiperia AOP e SOP. Sic duket fajin se paskemi ne por ti! Kshuqe boll bere skuthin, kulimin servilin, se e ke tregu kush je!

Adaes
    Really Dude... Get A Life!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-06-2011
    Postime
    21
    [16:38] <GOC-DETI> Sepse Sa her hyj pa folur fare vendos Ip tim direkt Ban
    [16:39] <Gerti> GOC-DETI mos fol
    [16:39] *** Hyri: ForumiShqiptarBot (ForumiShqip@mdl.gmt.si923s.IP)
    [16:39] *** Doli Nga Dhoma: ForumiShqiptarBot (ForumiShqip@mdl.gmt.si923s.IP) (Dalje: Mirupafshim Albasoul....!)
    [16:39] <Gerti> se o nje pune
    [16:39] <Gerti> ashtu
    [16:39] *** Hyri: Berti (Infermieri@Berti.users.albasoul)
    [16:39] *** Hyri: silva (Albasoul@eoi.7mn.75khuf.IP)
    [16:39] <Gerti> o staf i degjenerum
    [16:39] <GOC-DETI> e mo Gerti ty po te prisja me sqaro pak tiii heee
    [16:39] *** AcCeSsS Vendos Modet:+b Gerti!*@*
    [BAN pėr Nickun]: Gerti
    Query with Troyan (*!*@BBA87FF3.E101FD2A.56B156FB.IP)
    Waiting for acknowledgement...
    [16:39] * Ai_CuNi_Dr shef
    [16:39] * @AcCeSsS ( silva ) Welcome Back..!
    [16:39] *** Doli Nga Chati: miku (Albasoul@v39.oc1.2tkvig.IP) (Dalje: Mirupafshim Albasoul....!)
    [16:39] *** Hyri: ina (Albasoul@70o.djg.7a6let.IP)
    [16:40] <GOC-DETI> AcCeSsS Nuk dua ti dal ne krah Gertit,,po perse i vuure Ban? Pse me dha mua te drejt?
    [16:40] *** Je Ber Kick Nga Shqiperia ((Adaes) Prap ti?)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-06-2011
    Postime
    21
    adaes ok

te gjitha qe kam shoqe me aop the pothujse kam shumicen e shoqeve do e shikosh e heqin acess opo jo plus

ShkOdrAne ForEver Maska e Adaes
    Anėtarėsuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    HeRe... TheRe... NoWheRe...
    Postime
    1,251
    Ishalla! Kalofsh mire
    Really Dude... Get A Life!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-06-2011
    Postime
    21
    Ishalla! Kalofsh mire llere kete pershendetje me ironi adaes se nuk te shkon me ate perversitetin tat

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-06-2011
    Postime
    21
    Me kane ardhur edhe fjale qe bebi_vogel do prape accessin si AOP e une prape ste kam rrjepur ashtu si te premtova.

bebi sdo aop me kete staf te degjenerum as do e kerkoj gjalle ne bot se nuk me njeh

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-06-2011
    Postime
    21
    [ ] *** Je Ber Kick Nga Shqiperia ((Adaes) Prap ti?)

[17:04] <+PaPaGaLLi> Ndihma: M**
    [17:04] *** Hyri: Diktatori (futbollist@5r7.4cq.8u0m5c.IP)
    [17:04] *** DarK^NiGhT Vendos Modet:+v Diktatori
    [17:04] <%DarK^NiGhT> Diktatori, Mire Se Erdhe Ne Vendin e Argetimit #KuiZ | Per Nje Ndihme Shkruaj !ndihme
    [--] <+PaPaGaLLi> Per te shtuar pyetje kontaktoni me Deni_Boy ....formati duhet te jete si ky: Pyetje?|Pergjigje

adaes kaq ke ne dor te mbash vetem ne ban 16:40---17:04 kaq ke ne dor shfytezoje ne me ata qe te lepien sq per ircop sbesoj te kem kundra se skam sha njeri

po ti ne ca te tjere e keni degjeneruar stafin e albasoul dhe bebi sdo ri reat sa te boet staf tamom e para e punes ke shkel rregulloren e albasoul per banet ti sop ke ncjer nje user qe ska perdor fjale te pista po deshe hap fjalorin e lexoje plus kjo qe bon ti con ne degjenerim stafin lokset per oren jan mar nga dhoma #kuiz dhe shqiperia

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •