Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 29
    Perjashtuar Maska e Deni_Boy
    Anëtarësuar
    19-10-2005
    Vendndodhja
    Milano
    Postime
    2,322

Si e propozojnë partneren studentët e degëve të ndryshme?

Letërsia

E dashur, te dua!!! Unë u linda për ty, ti u linde për mua. Ky zjarr që ma djeg shpirtin me mohimin tënd do më hedhë në rrethin e nëntë te Ferrit, kurse pohimi yt, qoftë edhe i heshtur do më bënte zot të plotfuqishëm në Parajsën e Dante Aligerit.

Inxhinieria

Fytyra jote e bukur më kujton fasadën e hotel Tiranës, ndërsa flokët e tua derdhen supeve si burme pa fund. Ingranazhi i dashurisë sime duke u rrotulluar në këtë burme pa fund, nga kontakti lind shkëndija ndjenjash. Dashuromë që unë si çeliku, e ti si betoni, të kthehemi në betonarme!

Mjekësia

Simptomat e sëmundjes “dashuri” i njoha që kur linda dhe s’ka ilaç tjetër përveçse të më dashurosh! Truri s’i mban dot ndjenjat e mia, të dua klith zemra, dëgjo si qan mëlçia...

Matematika

Integrali i ndjenjave të mia në kufijtë nga unë te ti është i barabartë me termin shumëdomethënës “dashuri”. Rrethuar nga padurimi, më shikon e të shikoj, në bazë të teoremës së dy policëve, të dashuroj!

Fakulteti ekonomik, dega finance

Dashuria jote eshte si nje bilanc korporate, me shume produkte dhe shume nenzera. Nuk ka burre nane me ja nxjerr fitimin se sado qe lodhem me del vetem humbja. Do perdor rezerva dhe kapital pronari, do bej rregullime qe ti moj vajze e mbare mos ikesh nga zemra ime. Dhe kur bilancin te shkoj ta dorezoj do ndalem nga ti te te them "te dashuroj"

Studentet e juridikut

Permes nje kontrate, permes nje denimi
    te ty moj vajze e bukur me ka ngel shikimi.
    ndermjet nje marreveshje dhe nje gjykimi
    te dua moj vajze, te dua une trimi..

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Ajo e inxhinierise me interesante..

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    keto propozime qenkan te tipit zemra ime tull zemra jote llac, hajd ti bejme bashke te ngreme ndonje 15katsh!

me dy fjale propozime qe duken sikur jane krijuar nga dikush qe e ka marre shkollen me mik.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    te dua moj qene thuaji dhe sa teme
    nuk e mbaj mend cfare dege e kishte zakon kete shprehje
    me duket se mjeksia veterinare

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    lol kur thua propozim ketu ne amerik e marrin seriozisht sepse ketu eshte vetem per martese. keto jane me teper pick up lines ne mos gabohem.
    I LOVE GOD

j&g

.................... Maska e iktuus
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Citim Postuar më parë nga **** Lexo Postimin
    lol kur thua propozim ketu ne amerik e marrin seriozisht sepse ketu eshte vetem per martese. keto jane me teper pick up lines ne mos gabohem.
    Jooooooooooooooooooo!... e pamundur. Perseri ti? Jo jo nuk mund te ndryshosh.
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

Citim Postuar më parë nga Deni_Boy Lexo Postimin

Fakulteti ekonomik, dega finance

Dashuria jote eshte si nje bilanc korporate, me shume produkte dhe shume nenzera. Nuk ka burre nane me ja nxjerr fitimin se sado qe lodhem me del vetem humbja. Do perdor rezerva dhe kapital pronari, do bej rregullime qe ti moj vajze e mbare mos ikesh nga zemra ime. Dhe kur bilancin te shkoj ta dorezoj do ndalem nga ti te te them "te dashuroj"

hahaha! Kshu ka lezet... i duruari i fituari

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    hahah te lezecme keto deni

Citim Postuar më parë nga **** Lexo Postimin
    yeah jan me shume pick up lines si pshm:

me Matematik:

Your hottness is the only reason we can't reach absolute zero. lol

Being with you is like switching to polar coordinates: complex and imaginary things now have a magnitude and direction.

shkenca:

"if i were an enzyme i would be a DNA helicase so i could unzip your genes"
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    po pse qeshni dhe i beni qefin njera tjetres kot me legene? ku e pate te lezetshmen e tyre me aman?

sa te deshperuara paskeni qene per tja mbeshtet mendimin njera tjetres mi gra..
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    lol e di si je ti endless, si ato plakat e liga qe shajn kote dhe pa qen ne teme fare...ku pe ti qe po benim qejfin njera tjetres ne o derbardh? e vetmia arsye qe qeshem ishin fjalet qe jan shkruar, so get that straight
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •