Close
Faqja 10 prej 20 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 192

Tema: Elhaida Dani

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-12-2004
    Postime
    689

Pėr: Elhaida Dani

Urime e shume Suksese Elhaides!Une e pergezoje kete vashe te re me plote Ambicje!

Kjo, le te jete edhe nje Shembull i shkelqyer per vajzat e reja e gjeneratat qe vin pase!
    Shume e thjeshte modeste e as nje njehere pa treguar lakuriqsira ka fituar Ajo me zerin e saj!
    E sa per shamin...nuk te beje as nje koment! Une mendoje se nuk duhet shkuar mbrapa po para...e rruga per me hjeke shamin ka qene shume e rende e plote peripeti...
    Kete e dim te gjithe se jemi deshmitar te kohes se pa kohe...une nuk do kisha lejuar ...qe femra serish te behet pre e padrejtesive ne emer te shamise! me falni, mendimi im .

Kjo Elhaida k deshmuar se;"Njeriut te zoti mos i qofte i keqe moti"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-12-2004
    Postime
    689

Subhanallah, subhanallah... ē'a na ka gjetė mor allah qė ditėn qė tė shpiki njeriu e tė bėri zot; ē'a s'po na shohin sytė!

E sa per shamin...nuk te beje as nje koment! Une mendoje se nuk duhet shkuar mbrapa po para...e rruga per me hjeke shamin ka qene shume e rende e plote peripeti...
    Kete e dim te gjithe se jemi deshmitar te kohes se pa kohe...une nuk do kisha lejuar ...qe femra serish te behet pre e padrejtesive ne emer te shamise! me falni, mendimi im .
    Kur merr tė urosh, njė kėngėtare pėr talentin e saj, pėrmbaju zhanerit tė muzikės, ose mos e pėrfshij fare fenė nė kėtė mes, se feja me artin, janė si nata me ditėn; dita ėshtė arti kuptohet. Nganjėra anė, thua se s'do bėsh koment nė lidhje me kėtė pjesė, dhe nga ana tjetėr, s'tė rrihet pa folė pėr fenė.
    E thashė dhe e rithem, kėngėtarja nė fjalė s'ka qenė kurrė e mbuluar dhe kurrė praktikante feje. Kėtė pjesėn, e kam sqaruar nė kėtė temė, dhe, s'e shoh tė udhės tė ripėrsėris tė njėjtat fjalė pėr ata qė s'kuptojnė, por sinqerisht ėshtė e padurueshme qė vazhdoni t'i bini fyellit nė tė njėjtėn vrimė.
    E, sa pėr veshjen, ėshtė e vėrtetė, si nė skenė si nė jetėn e pėrditshme (qė e kam parė disa herė meqė e kishte shkollėn nė tė njėjtėn lagje ku jetoj) qė ka veshje jo vetėm serioze, por mbi tė gjitha ka stil unik nė tė veshur dhe nuk vishet njėlloj si tė tjerėt, qė sapo e shohin diēka nė butik, sulen e vishen tė tėrė me tė njėjtin model apo ekspozojnė shalėt e dekoltenė. Jo vetėm ajo, por edhe Rosela Gjylbegu, edhe Dorina Garuci qė fitoi "Gjeniun" dhe arriti finalen e "Etheve" dhe tani ka fituar bursė nė Vienė, ashtu edhe Arilena Ara qė fitoi Xfactor, si nė skenė si nė pėrditshmėrinė e tyre, dallohen nga stili vetjak i tė veshurit, ashtu siē karakterizohen edhe nga zėri i tyre i veēantė dhe qytetaria me tė cilėn janė kultivuar.

OK?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fleur Blanche : 01-06-2013 mė 17:12

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    16,964

Elhaida edhe ne te tjera kenge !!!

ARTISTI mbetet Artist , i respekton dhe kenaq besimtaret e feve te ndryshme !!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    16,964

ME SHUME DASHURI I KENDON SHKODRES SE SAJ !!

URIMET ME TE MIRA PER FITOREN E MERITUAR !!!

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826

interviste e Danit ne tv italian

Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826

sirena ..

flmn per kto videot qe ke sjelle..

8. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Brari pėr postimin:

sirena_adria (20-11-2017)

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577

Citim Postuar mė parė nga Diella1 Lexo Postimin
    Dhe nje here urime! Kete kenge e qau fare,

Ishte shume emocionuese kenga, dueti, interpretimi. Margherita dhe Adiagio me kane perlotur
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-12-2004
    Postime
    689

Citim Postuar mė parė nga Fleur Blanche Lexo Postimin
    Subhanallah, subhanallah... ē'a na ka gjetė mor allah qė ditėn qė tė shpiki njeriu e tė bėri zot; ē'a s'po na shohin sytė!

E thashė dhe e rithem, kėngėtarja nė fjalė s'ka qenė kurrė e mbuluar dhe kurrė praktikante feje. Kėtė pjesėn, e kam sqaruar nė kėtė temė, dhe, s'e shoh tė udhės tė ripėrsėris tė njėjtat fjalė pėr ata qė s'kuptojnė, por sinqerisht ėshtė e padurueshme qė vazhdoni t'i bini fyellit nė tė njėjtėn vrimė.

OK?
    Une nuk dua komente ok.

Une jame, me shume se mendon ti modrene, tredicionale,familjare...e besa shume Fetare...e veje shami kur kendoje MEVLUD E QILIME ...E ne raste Fetare...
    Po per mua feja eshte e imja personale e vetum private e jo te beje buje e ku dij Rekalm e ku dij une...
    Pra kjo eshte ajo qe ti bie ne kunderthenje me ate se kengtare nuk ka vesh e ven shami! Une kam rrespket per Shamin...po mendoje se ben pa te! Vetum ne Rituale ta perdoresh!
    ps. une se paku ashtu e perdori...e drejte te vendose ēdo njeri si don vete...ok

Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826

me cmora vesh.. presidenti do dekoroj kto dit elhaiden..

bravo nishani..
    e meriton..kjo vajz engjell..

te lumte elhaida se na zbardhe faqen..
    na kish zen tmerri te hapnim lajmet te italia se do dilte ndonje pis i joni qe kish vjedhur a perdhunuar apo vrare ndonje vajz a plak..

mirpo u ben dit qe po marrim frym lirisht sepse italia mikja jon e madhe po na nderon vajzen ton te mrekullueshme.. elhaiden..

sa bukur keshtu..

bravo kledi .. ambeta e elhaida e ju tjer qe kini dit te nderoni vendlindjen..

para disa vjetesh lexoj ne gazete kujtimet e nji labi vlore..
    do jene dhe ne forum ketu.. keto kujtimet..
    ne vitet 30-40-ta kish qenur student ne itali mbasi kish mbaruar shkollat ne shqiperi te kohes zogit..
    ishte tha festa e 28 nentorit..
    na mbledh ne Rome.. ambasada e shqiperise te gjithe ne studentet shqiptare ne universitetet italane..

fat i madh thot labi kur ne feste vjen dhe pader gjergj fishta..poeti yne kombetar..
    na takon te gjithve nji per nji e pastaj bashk me ambasadorin bejne urimet per festen e flamurit e te pamvaresise..
    foli ambasadori tha e pastaj e mori fjalen fishta..
    nuk i harroj thoshte labi fjalet e tij..

ai tha.. degjoni djema.. nuk eshte ky.. per ambasadorin qe e kish ne krah.. ambasadori i shqiperise.. ambasadoret e vertete jini ju studentet.. sepse ambasadori shum shum takon disa diplomate kurse jini ju.. qe jetoni ne mesin e popullit italian.. dhe prej jush na njeh kombi italian..
    ne se ju mesoni mire e silleni mire athere shoket tuaj e profesoret tuaj krijojn pershtypjen e mire per vendin ton e kombin tone..
    e sado i zoti te jet ambasadori.. jini ju qe ne fakt krijoni.. miqesin e respektin e kombeve tjer per atdheun e kombin tone..prandaj te mesoni sa me shum sepse ... etjetj..
    te gjithe shperthyem ne duartrokitje te zjarrta thot labi e bashk me ne dhe ambasadori per fjalet e mencura te fishtes se madh..

kur degjojme mire.. si psh per ambeten kleidin e elhaiden.. etj etj.. me kujtohet dhe fjala e fishtes qe tregonte plaku i laberise..

suksese.. te gjithve qe jan jashte..

..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Brari : 06-06-2013 mė 03:25

Faqja 10 prej 20 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •