Close
Faqja 9 prej 20 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 192

Tema: Elhaida Dani

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Pėr: Elhaida Dani

Citim Postuar mė parė nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    dp vish ta provosh njehere, trapanin tim?
    Grek je ti mo?

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anėtarėsuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Citim Postuar mė parė nga Plaku me kostum Lexo Postimin
    Grek je ti mo?
    ai eshte cam me buze te kuqe. Emri:  002.gif

Shikime: 361

Madhėsia:  23.0 KB
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Citim Postuar mė parė nga Akili-A Lexo Postimin
    ai eshte cam me buze te kuqe. Emri:  002.gif

Shikime: 361

Madhėsia:  23.0 KB
    aq\tqille,

do icik nga mastic im, te te ngjis ty dhe thirstit stomaqillin

ta jap ne filxhan si faren e kosit diikur

--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Citim Postuar mė parė nga Akili-A Lexo Postimin
    ai eshte cam me buze te kuqe.
    ska mundesi
    aq\tqille,

: D
    Cfare te sateme ke me mua?
    ste thash gje lol

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anėtarėsuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

aq\tqille,

Emri:  008.gif

Shikime: 356

Madhėsia:  2.9 KB........................
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    17,189

Elhaida Dani: U jam mirėnjohėse gjithė shqiptarėve, por edhe Italisė qė mė mbėshteti

Elhaida Dani, zėri mė i mirė i Italisė, nė njė intervistė ekskluzive pėr Top Channel ka rrėfyer vėshtirėsitė, ankthin, emocionet dhe gėzimin e madh qė provoi nė aventurėn e saj nė “The Voice of Italy”.

“Emocione tė papėrshkrueshme. Tė shpallesh fituese krejt papritur kėshtu ėshtė e mrekullueshme. Jam akoma e emocionuar dhe nuk di tė lidh dy fjalė bashkė nga emocionet. Ishte e papritur. Nuk mendoja asnjėherė qė, nė rregull u shpalla fituese, por me 71 pėr qind tė votave ėshtė tejet e fortė. Jam njė shqiptare qė jetoj nė Itali dhe pėr mua ėshtė shumė. U jam mirėnjohėse gjithė shqiptarėve, por edhe Italisė qė mė mbėshteti”, ka thėnė ajo.

20-vjeēarja shkodrane ka vlerėsuar shumė bashkėpunimin dhe ndihmėn e trajnerit tė saj Ricardo Coccante, ndėrsa thekson se kanė qenė dy ēmimet e marra nė Top Fest 9, ato qė e bėnė tė njohur nė Shqipėri.

“Rikardo ėshtė njeriu mė i mrekullueshėm qė kam njohur ndonjėherė. Ėshtė jo vetėm artist i mrekullueshėm qė kemi njohur tė gjithė nėpėrmjet kėngės sė tij, por ėshtė edhe njeriu mė human, njeriu mė i dashur qė unė kam njohur. Unė jam e lumtur dhe e konsideroj veten me fat qė kam njohur njė njeri tė tillė. Ai la ēdo gjė prapa krahėve dhe u bazua vetėm tek zėri im dhe kjo mė bėn shumė tė lumtur dhe e falenderoj me gjithė zemėr.

Tė kėndoja mbrėmė me tė Margheritte-n, shikoja qė kėndonte me dashuri dhe mė besoi kėtė kėngė mua. Mė bėn tė ndjehem shumė e lumtur dhe shumė e vlerėsuar nga ai. Mė vjen shumė mirė qė fitova dhe gjithė puna dhe besimi i tij u shpėrblye. Ai ka kompozuar njė kėngė pėr mua tė cilėn e kėndova edhe mbrėmė. Ėshtė njė kėngė qė e kishte kompozuar prej disa kohėsh dhe e konsideronte tė dashur pėr tė dhe nuk kishte vendosur akoma kujt t’ia jepte. Ma dha ta dėgjoja dhe mė thotė si mendon pėr kėtė kėngė? E kėndova dhe mė tha qė tė rri pėr mrekulli. Mbaje ti kėtė kėngė. Mė tha: Elhaida, ma ki kujdes sepse ėshtė gur i ēmuar pėr mua kjo kėngė dhe mbrėmė atė gur tė ēmuar e ktheve nė njė diamant.

Gjithēka nisi nga Top Festi. Faktikisht besoja tė merrja vetėm ēmimin “Best New Artist” atė natė sepse ishte shumė e rėndėsishme, pasi tė marrėsh ēmim tė tillė vlerėsohesh qė me pjesėmarrjen e parė, ēmim qė jepej nga fondacioni “Dritan Hoxha” dhe ishte shumė i rėndėsishėm pėr mua, siē ėshtė pėr tė gjithė shqiptarėt. Shqiptarėt mė njohėn nga Top Festi, i jam shumė mirėnjohėse kėtij programi qė mė dha kėtė mundėsi tė merrja pjesė, i jep mundėsi ēdo artisti qė ēdo vit tė marrė pjesė tė promovojė kėngėn dhe muzikėn e tij. Unė jam njėra ndėr ata qė kisha fatin tė isha fituese e edicionit tė nėntė”, ka thėnė ajo.

Elhaida Dani ka treguar se nė fund tė muajit qershor do tė nxjerrė nė bashkėpunim me “Universal”, albumin e saj tė parė dhe videoklipet pėr kėngėt. “Nė fund tė qershorit dhe fillim tė korrikut do tė dalė albumi im nė treg me kėngė tė reja, me klipe me ēdo gjė. D.m.th njė karrierė nga fillimi nė Itali nga “Universal””, ka pėrfunduar Elhaida.

31 maj 2013 (gazeta-Shqip.com)

http://gazeta-shqip.com/lajme/2013/0...-me-mbeshteti/

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anėtarėsuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Citim Postuar mė parė nga Nete Lexo Postimin
    Ky eshte mendimi yt,e kane par dhe do ta shohin!Qfar sheh te keqe ti ne ket video?
    P.sh. shamine...
    Asnje idole potenciale e vajzave te reja (shqipetare) nuk eshte mire te promovoje vlera apo simbole qe ne hapesiren gjeografike ku jetojne dhe do te jetojne shumica absolute e shqipetareve trajtohen si primitive dhe diskriminim gjinor.
    Shamia e tille duhet te luftohet, jo te promovohet.

Pavaresisht kesaj, une vetem e shpreha mendimin tim se shumica e "italianeve", ndoshta jo patjeter edhe shumica e atyre qe percjellin keso gara muzikore, do te reagonin ndryshe nese dikush do ta postonte klipin perkates ne faqen zyrtare te organizatoreve ose nese klipi i tille do te verehej dhe do te behej teme diskutimi. Dhe ajo sigurisht do te ndodhte, nese njerez si ky personi qe e ka postuar klipin ketu do te angazhoheshin per nje gje te tille.
    Nese ti dhe tjeret deshironi ta mohoni realitetin, eshte ceshtje e juaj. Por shamia e tille ne realitetin e shumices se njerezve ne Itali dhe ne pjesen me te madhe te Europes nuk ka konotacion pozitiv. Duhet bere dallim ne mes te korrektesise politike ose miresjelljes formale, indiferences (kryesisht hipokritike) te njerezve dhe te vertetes se brendshme. Si shembull do te mjaftonte edhe ky forum ne te cilin po diskutojme. Shumica prej nesh ne boten reale sipas gjitha gjasave do te silleshim dhe do te paraqiteshim ndryshi perballe njeri tjetrit. Ose shembull tjeter i perdorshem jane votimet e fshehta...

Perndryshe, nuk kam asgje kunder talentit dhe suksesit te kesaj vajze shqiptare.
    Ne te kunderten, cdo sukses i cdo shqipetari ( i madh apo i vogel) eshte pozitiv per kombin dhe per te gjithe ne.

► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834

Nuk ka asgje per tu habitur. Shumica e kengetareve ne perendim hapat e para si kengetare i kane patur ne koret e kishave. Kjo i perket fese muslimane e do kendoje kenget e besimit te saj. Cfare ka ketu per te diskutuar? Kendoi me shami? Ka kenduar dhe pa shami, kenge perendimore, e veshur veshje jo te pershtatshme sipas fese muslimane. Qe do te thote qe kenga per te eshte me e rendesishme se besimi fetar.
    Te kendosh pa shami,kenge perendimore dhe veshje jo te pershtatshme quhesh muslimane e devotmshe ??

Ketu nuk mbush mire ai agonkimonem- a si e ka ai..."fansi" i Elhaides

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688

Citim Postuar mė parė nga Antiproanti Lexo Postimin
    P.sh. shamine...
    Asnje idole potenciale e vajzave te reja (shqipetare) nuk eshte mire te promovoje vlera apo simbole qe ne hapesiren gjeografike ku jetojne dhe do te jetojne shumica absolute e shqipetareve trajtohen si primitive dhe diskriminim gjinor.
    Shamia e tille duhet te luftohet, jo te promovohet.

.
    Pse beheni kaq injorant,thjesht ka kenduar nje ilahi dhe eshte dashur edhe ti pershtatet me veshje,shume e lehte per ta kuptuar kush nuk ka urrejtje ndaj fese muslimane!
    Sikur te ishte ne doren tuaj ti jepni voten,do ta injoronit vetem pse ne nje video i kendoi profetit dhe vuri shamin,e po ka njerez tolerant e paqesor nuk jane te gjithe te njejte, Antiproanti !.

I lumte

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anėtarėsuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Citim Postuar mė parė nga Nete Lexo Postimin
    Pse beheni kaq injorant,thjesht ka kenduar nje ilahi dhe eshte dashur edhe ti pershtatet me veshje,shume e lehte per ta kuptuar kush nuk ka urrejtje ndaj fese muslimane!
    Sikur te ishte ne doren tuaj ti jepni voten,do ta injoronit vetem pse ne nje video i kendoi profetit dhe vuri shamin,e po ka njerez tolerant e paqesor nuk jane te gjithe te njejte, Antiproanti !.

I lumte
    Ishte thjeshte supozim imi per efektet e mundshme nese klipi i tille do te ishte i njohur per shumicen e italaineve dhe atyre qe interesohen per gara te tilla muzikore.
    S'kishte lidhje me mua personalisht.
    Sepse mua as nuk me pelqejne as nuk me interesojne gara te tilla. Vetem ketu kam degjuar per kete gare dhe per kete vajze.

Perndryshe, kundershtimi i shamise se tille (faktikisht diskriminimit gjinor) nuk mund te perkthehet si urrejtje ndaj fese muslimane!
    Kjo eshte propagande e fundametalisteve.
    Fese muslimane nuk i nevojitet shamia per te ekzistuar dhe per te funksionuar. Shembull jane Kosova, Shqiperia, Bosnja, pjeserisht Turqia, Tunezia etj.

Faqja 9 prej 20 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •