Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 27
    Citim Postuar më parë nga hot_prinz Lexo Postimin
    Klea, se dike at thenien ti: Ai qe s'eshte per vete, s'eshte as per tjeret..

Thenien e di prinz, por jam shume altruiste

Citim Postuar më parë nga Endri_ Lexo Postimin
    lucky fat bastards. lol. Degjova diku qe gjithe jetes me ndihma sociale kishin jetu pa prek pune me dore lol
    Ou?? Zakonisht thuhet qe shkon leku te leku....

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar Maska e Mbinjeriu
    Anëtarësuar
    10-09-2009
    Postime
    397
    -Po ca dreqin mo u duhen ketyre gjithe keto para,paq fatin e qenit!
    Kjo goje nuk eshte per keta veshe

Tamam shprehja:

Yyyyy,të raftë telebingo kokës...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar Maska e toni54
    Anëtarësuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776
    mos ju paqa borgj ma se keqti jane tash se ku me i shpenzu parate hahahahah a me ja jap dikujt gjysmen aaaaa ndoshta doktorrit ja japin

Citim Postuar më parë nga toni54 Lexo Postimin
    mos ju paqa borgj ma se keqti jane tash se ku me i shpenzu parate hahahahah a me ja jap dikujt gjysmen aaaaa ndoshta doktorrit ja japin
    Aq bukur dhe saktë e ke thënë,sa unë për vete nuk kam çti shtoj këtij postimi.

Bravo.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Aq bukur dhe saktë e ke thënë,sa unë për vete nuk kam çti shtoj këtij postimi.

Bravo.
    A e ke problem te m'a perkthesh cik?

La vita non si spiega, si VIVE!

Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    A e ke problem te m'a perkthesh cik?
    Me thënë të drejtën nuk e kuptova.

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Beni gjoja sikur s'kuptoni shakane . Po thote; jane me keq tani per arsye se s'kane si ti shpenzojne parate.

"mos ja paca borxhe, jan me keq tani se s'kane ku me i cu leket, ahahahaha do ja japin gjysmen dikujt? ke doktorri do i lejne".
    Ndryshuar për herë të fundit nga s0ni : 17-07-2011 më 20:40

Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Beni gjoja sikur s'kuptoni shakane . Po thote; jane me keq tani per arsye se s'kane si ti shpenzojne parate.

"mos ja paca borxhe, jan me keq tani se s'kane ku me i cu leket, ahahahaha do ja japin gjysmen dikujt? ke doktorri do i lejne".
    Mossss na zbulove...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga fegi Lexo Postimin
    Ja çifti që fitoi 185 milionë euro në llotari
    Prej ditësh flitet se kush është fituesi i lotarisë së famshme EuroMillions prej 185 milionë euro. Tani është bërë i ditur identiteti i tyre. Ata janë një çift pensionistësh nga një qytet i vogël në Skoci. “Nuk jemi të frikësuar nga kjo, do të bëjmë qejf,” thonë ata.
    Ata pritet të fitojnë 5 milionë sterlina në vit vetëm nga interesat, ose dhjetë sterlina çdo minutë. Kur fituan lotarinë, nuk mund të flinin dot nga gëzimi. Hapën një shishe verë dhe pritën deri në mëngjes. Identiteti i tyre ka mbetur sekret që nga e marta.

-Të buzëqeshur: Colin Weir, 64, dhe Christine gruaja e tij, 55 vjeç, të cilët kanë fituar çmimin e parë 161million funta thënë se "ndjehen si në një ëndërr'' që kanë fituar

--Shtëpia modeste me tri dhoma e çiftit që fitoi 161 milionë sterlina

Linku.http://www.botasot.info/def.php?gjuh...ry=0&id=128269
    do ja luj njehere kesaj kinges.
    Mbase e le ate dhe martohet me mua
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •