Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 27
    i/e regjistruar Maska e fegi
    Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    5,767

Ja çifti që fitoi 185 milionë euro në llotari

Ja çifti që fitoi 185 milionë euro në llotari
    Prej ditësh flitet se kush është fituesi i lotarisë së famshme EuroMillions prej 185 milionë euro. Tani është bërë i ditur identiteti i tyre. Ata janë një çift pensionistësh nga një qytet i vogël në Skoci. “Nuk jemi të frikësuar nga kjo, do të bëjmë qejf,” thonë ata.
    Ata pritet të fitojnë 5 milionë sterlina në vit vetëm nga interesat, ose dhjetë sterlina çdo minutë. Kur fituan lotarinë, nuk mund të flinin dot nga gëzimi. Hapën një shishe verë dhe pritën deri në mëngjes. Identiteti i tyre ka mbetur sekret që nga e marta.

-Të buzëqeshur: Colin Weir, 64, dhe Christine gruaja e tij, 55 vjeç, të cilët kanë fituar çmimin e parë 161million funta thënë se "ndjehen si në një ëndërr'' që kanë fituar

--Shtëpia modeste me tri dhoma e çiftit që fitoi 161 milionë sterlina

Linku.http://www.botasot.info/def.php?gjuh...ry=0&id=128269
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura   

i/e regjistruar Maska e stern
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Bravo i qofte,hallall ciftit
    Tani mesiguri ju jepet mundesia me gjith ato pare qe kane te shkojn ne Fitness per te sjell trupat e tyre ne form
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anëtarësuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    Sa shoket do ti beine keta tani..

Edhe une luajta javen e kaluar, ishin 8 milione ne JackPot, luajta per 34 Euro e i nxora 14 Euro, fitim se cke me te, Kur shkova ta Kontrolloj kuponin, me tha "Vazhdo me punu"
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

Hallall! Me mire t'a mbanin sekret se rrezikojne te kene shume vizita keto tani

La vita non si spiega, si VIVE!

Anëtarësuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    Klea ca kishe ba, me i fitu gjitha ato, vetem trego sinqerisht.

Citim Postuar më parë nga hot_prinz Lexo Postimin
    Klea ca kishe ba, me i fitu gjitha ato, vetem trego sinqerisht.
    Uh sa gjera do kisha bere! Dmth, do beja gjera qe pa keto lek do i kisha bere ne nje hark kohor me te gjate si psh udhetime ne vend te ndryshme te botes

Anëtarësuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Uh sa gjera do kisha bere! Dmth, do beja gjera qe pa keto lek do i kisha bere ne nje hark kohor me te gjate si psh udhetime ne vend te ndryshme te botes
    Une, e para e pares kisha pshurr ne pune, e dyta i kisha marre dy masazhiste njeren brynet dhe nje bjonde me turne, pastaj e kisha fillu me u marre me biznis, nji lokal me femra t'bukura me konkurs, disi si hooters, fitimi nuk kish pase rendesi po vetem paraqitja, ne mengjez njera nga to so me zgjonte prej gjumi, me noi ledhatim Sa per fillim, pastaj do dilja para garazhes se ujit diku ne mesdhe me e zgjidh nji jaht t'vogel per i xhiro Sa me m'dale gjumi, pastaj.. Po e le me mire..

Citim Postuar më parë nga hot_prinz Lexo Postimin
    Une, e para e pares kisha pshurr ne pune, e dyta i kisha marre dy masazhiste njeren brynet dhe nje bjonde me turne, pastaj e kisha fillu me u marre me biznis, nji lokal me femra t'bukura me konkurs, disi si hooters, fitimi nuk kish pase rendesi po vetem paraqitja, ne mengjez njera nga to so me zgjonte prej gjumi, me noi ledhatim Sa per fillim, pastaj do dilja para garazhes se ujit diku ne mesdhe me e zgjidh nji jaht t'vogel per i xhiro Sa me m'dale gjumi, pastaj.. Po e le me mire..
    hahaha, sa egoist... vetem per vete eee
    Une s'doja ti hyja aq me detaj, po sa gjera do beheshin me tere ato lek yhyyyy

Anëtarësuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    hahaha, sa egoist... vetem per vete eee
    Une s'doja ti hyja aq me detaj, po sa gjera do beheshin me tere ato lek yhyyyy

Klea, se dike at thenien ti: Ai qe s'eshte per vete, s'eshte as per tjeret..

i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anëtarësuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    lucky fat bastards. lol. Degjova diku qe gjithe jetes me ndihma sociale kishin jetu pa prek pune me dore lol
    Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •