Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 10
    i/e regjistruar Maska e Principat
    Anëtarësuar
    13-06-2009
    Postime
    165

Thumbs up Të hënën, protestë e shqiptarëve para selisë së OKB-së

Sipas një njoftimi për medie, komuniteti shqiptar në SHBA, këtë të hënë, më 18 korrik do të organizojë një protestë para selisë së OKB-së në New York për mbrojtjen dhe ruajtjen e vlerave të luftës së UÇK-së.

Sipas organizatorit, “në këtë protestë do të kërkohet që të ndalen proceset e montuara kundër ish-ushtarëve të UÇK-së, të lirohen të burgosurit të cilët po vuajnë dënimin e tyre vetëm pse kanë qenë luftëtarë të lirisë, të përshpejtohet rigjykimi ndaj Ramush Haradinajt dhe bashkëluftëtarëve të tij dhe të rikonfirmohet pafajësia, të bëhen veprime konkrete duke i bërë presion Serbisë për kthimin e pengjeve të luftës, të arrestohen të gjithë kriminelët serbë që kanë bërë krime në Kosovë”.

Protesta do të fillojë nga ora 13 dhe do të zgjasë deri në orën 15. /Telegrafi/

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    alban degat kan hall se po u dalin horrliqet..

prandaj po e lujn dhe kte film me protesta para ef enit.. ose okebesë..

e mer bllac cja prishe rehatllykin..hajnave.. e regjisorave te genocidit ndaj ldk-se..

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Proteste me vend !

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Po pra,veq Brari-n dicka nuk po e kuptoj!
    ,,Here me gjyetarin here me arushen''po behet!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Po pra,veq Brari-n dicka nuk po e kuptoj!
    ,,Here me gjyetarin here me arushen''po behet!
    Brarin nuk e kupton?!

Rast i rralle

p.s. Brari nuk e kupton as veten e panjohura. Te jesh e bindur per kete.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-04-2007
    Vendndodhja
    KUDO DHE ASGJEKUND
    Postime
    837
    presim nga diaspora se shqipetaret vete jane bere miqe me agresorin

i/e regjistruar Maska e Arb
    Anëtarësuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Little Albania, NY
    Postime
    1,723
    Proteste e gabuar.

Te gjithe kriminelet qe levizin lirshem e qe gjinden ne Parlament, duhet te arrestohen.
    Talent wins games, but teamwork wins championships.
    Micheal Jordan

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    deget me kohe ishen dega e se keqes sigurimo-kamaniste, te organizosh demostrat ne mbrojteje kriminelve, vrasesve te llojit xh.haliti ne emen te luftareve liris eshet horrellek i mbeturinave envero-kuqaloshasha.
    Ndryshuar për herë të fundit nga PLAKU : 17-07-2011 më 18:07
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

AKA-MANO Maska e Maqellarjot
    Anëtarësuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972
    Citim Postuar më parë nga Arb Lexo Postimin
    Proteste e gabuar.

Te gjithe kriminelet qe levizin lirshem e qe gjinden ne Parlament, duhet te arrestohen.
    si parim ajo qe thua ti eshte e drejt! por ky parim duhet te zbatohet se pari duke filluar me ato qe jane tashme konstantuar qe jane kriminela. Kriminelat Serb qe masakruan shqiptaret! kur te mbledhin ata nji per nji ate here mund edhe te aludosh se ne UCK ka egzistuar nje elemtne "krimineli"! Nuk besoj qe ka, prandaj fjala Aludim dhe akuz jane kyce ne kete rast! Ai zagari me emrin "Dick" duhet te ndjeki dhe denoj agresoret e vertet pastaj mund te merret me Vetmbrojtesit!

U mblodhen 27 shtete europiane pothuajse brenda 24 oresh dhe ran dakort per hetuar akuzen e "Dick-it"! 27 SHTETE EUROPIANE RANE DAKORT PER DICKA BRENDA 24 ORESH! ne shumicen e rasteve dy eurpiane nuk bien dot dakort per gjen me te vogel lere 27 shtete! Nuk te duket pak cudi ty ky "fenomen"? Greket dhe Serbet jan shume te fuqishem se shqiptaret jo vetm qe jane me te bashkuar por kan edhe aleance shume me te forta!

Pozicioni i shqiperise ne evrope sote per sote eshte identik me ate te persekutuarve ne kohen e Komunizmit! Percarja ishta ne nje shkall qe ata nuk i besonin ase "bashkvuajtsve" te klases se tyre dhe aq me pak masave, popullsise mbar!

Ato mund edhe te jen te vertet! por une kam humbur besim tek keto organet nderkombetare plotesisht!
    Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    un do ta le punen dhe neser ne oren 13 do shkoj perpara selise se OKB-s tek 42-shi street.
    nuk duhet te trajtohet UCK-ja si ushtria humbese e Hitlerit.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •