Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 18 prej 18
    i/e regjistruar Maska e toni54
    Anėtarėsuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776
    o kavaler deshira eshte diqka tjeter e mundesia diqka tjeter ketu te kan treguar mundesite ...shiko qe gje ndonje rruge te lhete tregom se qe nuk vij edhe une qe....te gjithe vijne me kan leht....po edhe vajz me gjet problem hahahah

i/e regjistruar Maska e PORTI_05
    Anėtarėsuar
    13-11-2005
    Postime
    290
    Citim Postuar mė parė nga Nardi89 Lexo Postimin
    A dini ndonje rruge si mund te shkohet ne USA pervec studimeve?
    ME MALEVIN OSE AUSTRIAN ALITALIAN OLIMPIKUN ETC

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-07-2011
    Postime
    15
    Pershendetje te gjitheve, meqe qenka hapur kjo teme per ne USA une kam nja dy pyetje dhe nqs me ndihmoni dot ju falenderoj. Une mendoj qe te iki ne USA me nje kurs gjuhe per afersisht 3 muaj dhe pastaj te mos kthehem me, a kam shance qe te qendroj dhe te filloj pune, dhe me vone e marr dot green card?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    161
    Prsh Gezim eshte menyre shume e mire ajo qe thua, une vjet ne kete kohe shkova ne nje kurs po une shkova ne Kanade (Toronto) ne kurs per anglisht 1 muaj, provoje njehere dhe atje pastaj mund ta ndrosh vizen regjistrosh ndonje shkolle ose dicka tjeter mund te behet ... dhe nese ke gjet ndonje shkolle te mire me ndonje cmim te vogel mund te ma tregosh edhe mua ta shikoj. Une desha te pyes edhe dicka ketu te ju. A kam shance te mar tash vise turistike per ne Usa me apliku, dihet qe isha ne kanade dhe u largova ne kohe.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-07-2011
    Postime
    15
    Prsh number une tani per tani po shoh kurse ne USA sepse per atje e kam syrin, kam aplikuar dy here per Kanada dhe me kane refuzuar dhe pastaj ika ne Vjene ne kohen qe ato e dhane vizen, une kam problemin e asaj letres per Kanadane sepse duan nje leter qe tu garantosh kthimin ketu, une nuk e di se si ta bej. Ti do perseri kurs gjuhe apo shkolle te larte? Po te aplikoj direkt per ne USA behet ajo qe kam thene me siper sepse une kam hallin te marr green card atje qe te qendroj pastaj. Po nga Kanadaja mund ta marr menjehere vizen per USA dhe per cfare duhet te aplikoj qe ta marr?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    161
    Gezim ke te mbaruan ndonje fakultet?
    E dyta nuk e di tash thua qe aplikova dy here per ne kanade dhe te kane refuzuar pastaj thua ika ne vjene dhe ato me dhane vizen, dua te di a ishe ne Kanade apo jo more vize apo jo, dhe puna e kesaj letre nuk e di cka eshte, une isha ne beograd per vize me aplikacionin qe ma derguan prej shkolle se jam pranuar ne shkolle dhe kuptohet edhe dokumenta te tjera pare ne banke etj etj. dhe me bene pak si shume pyetje por ne fund me dhane vizen SX-1 visa.

Une kur isha ne Kanade desha te aplikoj per vize ne USA pyeta disa njerez atje dhe me than qe nuk kam te drejte prej ketu.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-07-2011
    Postime
    115
    A di gje njeri ne mund te marr green card brenda kohes se kursit te gjuhes dhe sa kushton per te marre green card?

i/e regjistruar Maska e Denata
    Anėtarėsuar
    26-06-2011
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    130
    Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    sigurisht
    edhe me teper nese amerikania eshte e hajrit
    eh ku ti gjesh amerikanet me kete krize

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •