Edhe pse jam ne forum prej disa muajsh akoma nuk jam prezantuar dhe mendoj qe duhet ta bej kete gje pasi shume pak nga ju me njihni.
Po e filloj nga Emri :- Lindi (per shkurt ose siē me therrasin ne jeten reale) . Jam 24 Vjec me Vendbanim ne Spanje (Malaga). Me origjin jam nga tropoja ,por 20 vitet e funit e kam pas shpin ne tiran. (Tironc dem baba dem :P ) Dikur e ne nje vakt Kur isha i ri (fringo) frekuentoja shume chatet e forumet por kur ika nga shqiperia(para 5 vj) nuk me bite mo n“men per internet. Kohet e funit fillova me u merzit gjith diten tu fol spanjisht e tu u mor me rraca te huaja.. Shkurt muhabeti fillova duke ndjer mungesen e gjuhes time dhe kontaktin me njerz te rraces time. E Kshu puna fillova tu u fut ne chate a ne forume.
Tani 1 pershkrim te vogel per veten :- Mendoj qe jam ēun i mirOse te pakten jam i till me ata qe e meritojne. Me pelqen shume te bej shaka dhe tja kaloj mir kudo.Jam tip qe i kushtoj shume vemendje detajeve. Me pelqejn gjerat perfekte (femrat sidomos :P).
Mendoj se mjafton inf.. Kush tket pytje per shokun xhemal kontaktoni ne www. :P
KLM all !!
Krijoni Kontakt