Close
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 62
    Personalisht dhe Plotesisht pajtohem me Drenicakun, Se kjo deklarate e Dellit kinse Kosova eshte nje vend Islamik nuk eshte asgje tjeter vecse nje tendece tjeter per ta bere edhe me shume ndarjen e Kombit Shqiptar. Kjo deklarate e Dellit eshte nje tendence e tija dhe partenerve te tjere ndrkombetar qe sa ma shume ta dobesoj Indentitetin tone Kombetar Shqiptar dhe ta beje percarjen e Kombit Shqiptar me ane te fese.

Iliret apo Shqiptaret jane te vetmit ne ballkan e gjetiu qe si Komb jane krijuar jo me ane te ceshtjes Fetare sikurse sic eshte rasti me Kombet tjera, si ai Kroat, apo Boshnjak, apo Serb, apo Grek, apo Bullgar, apo Maqedonas etj. Dhe i vetmi Kombi Shqiptar i cili i ka tre fe, Muslimane, Katolike dhe Ortodokse asnjeher ne historine e tyre nuk kane pasur probleme nderfetare, sikurse qe kane pasur popujt e tjere ne Ballkan, perkundrazi Kombi Shqiptar ka qene ne harmoni te plote nga ana e ceshtjes Fetare, por problemi kyq dhe i vetem tek Kombi Shqiptar eshte mos Zgjedhja e Ceshtjes Kombetare.

Dhe personalisht mendoj se edhe ketu qendron kjo deklarate anti - Kombetare Shqiptare e Dellit se kinse Kosova na qenka nje vend Ismalik, e ne fakt Populli Shqiptar i Koosves dhe Kombi Shqiptar ne pergjithesi jane Miqte dhe jane te vetmit si ne Ballkan, si ne Europe e me gjere i SHBA-ve, dhe te vetmit pas SHBA-ve cdo vit perkujtojne viktimat e 11 Shtatorit 2001. Pra kjo deklarate e Dellit nuk eshte asgje tjeter vecse nje tendece e poshter nga ana e tij per te bere percarje ndermjet Shqiptareve.

Po per fat te keq ne krye te Kosoves, por edhe ne pergjithesi ne krye te Shqiptareve apo me mire thene pushtetaret tane jane Servila, sepse jane te korruptuar, jane hajna qe vjedhin vendin dhe popullin, pra nuk kane ndergjegje te plote ta kundeshtrojne kete deklarate me Anti-Kombetare Shqiptare te Dellit.

Kjo deklarate e Dellit e verteton nje gje, qe nese ti nuk je i forte vete, nese ti nuk punon per vendin tend sic duhet, nese ti nuk krijon ushtrine tende, nese ti nuk kerkon te drejten tende qe te takon, atehere edhe miku i madh kurdoherash mund ta ktheje shpinen.

Mos te hharojme se vete SHBA-te i kane ndihmuar Irakut sa ishte ne lufte me Iranin me vite te tera, po ashtu i kane ndihmuar edhe Avganistanit sa ishte ne lufte me Rusine, dhe ne fund SHBA-te qe te dyjat Shtetet sikurse Irakun ashtu edhe Avaganistanin beri lufte me to. Nuk them se SHBA-te ndonjeher do bejne lufte edhe me Shqiptaret, mirepo keto deklarata te Dellit si ambasador i SHBA-ve ne Kosove kinse se Kosova eshte Shtet Islamik edhte Fyerje shume e madhe per Shqiptaret dhe eshte nje ndihmese shume e madhe per armikun tone Shekullore Serbine.

Sepse me kete Deklarate te Dellit forcohet pozita e Serbise ne ballkan, dhe dobsohet apo mundohen ta dobsojne fuqine e Shqiptareve.

Nese me te vertete jemi Shtet ashtu sic duhet si ne Kosove, ashtu edhe ne Shqiperi, atehere Dellin duhet ta perzere nga trojet tone njehere e pergjithmone. Sepse kjo Deklarate fyese e Dellit neper vende-shtetet tjera do kishte shume pergjigje adekuate per te.
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

Perjashtuar Maska e DARDANI.ZH
    Anëtarësuar
    18-01-2009
    Postime
    156
    Kosova esht Shtet Shqiptare me popullsi shumic muslimane dhe ket e dine ter bota mbare dhe ketu ska cka fillozofone ase Delli ase Babadimri e ase Supermeni?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-09-2010
    Postime
    351
    Edhe Xhorxh w Bush e pate thene te njejten per Shqiperine (kam ardhur ne nje vend musliman), kur ishte per vizite ne Shqiperi...
    Kete politike e perdorin diplomatet amerikan si nje lloj marketingu per t'i arsyetuar masakrat dhe hajnite e tyre qe i bejne ne boten islame perkatsishte lindjen e mesme.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-04-2011
    Postime
    198
    Citim Postuar më parë nga Se7en Lexo Postimin
    Edhe Xhorxh w Bush e pate thene te njejten per Shqiperine (kam ardhur ne nje vend musliman), kur ishte per vizite ne Shqiperi...
    Kete politike e perdorin diplomatet amerikan si nje lloj marketingu per t'i arsyetuar masakrat dhe hajnite e tyre qe i bejne ne boten islmae perkatsishte lindjen e mesme.
    Shum e vertet

i/e regjistruar Maska e Arb
    Anëtarësuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Little Albania, NY
    Postime
    1,723
    Nuk ka faj Delli. Kane faj ata "Shqiptare" qe te huajve u thone, "ne jemi dikun 90% muslimuta."

E Nderkombetaret si puna e Dellit besojne.

Njerezit sikur kane frike te pranojne se cfare me te vertete jane.

Shqiptaret ne Kosove (po flas per ate 90%-in imagjinar) nuk jane Muslimane.

As nuk e praktikojne, as nuk e pelqejne fene islame.

Ata kane frike ta pranojne se jane thjeshte Shqiptare, e jo-fetare..
    Talent wins games, but teamwork wins championships.
    Micheal Jordan

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar më parë nga Arb Lexo Postimin
    Nuk ka faj Delli. Kane faj ata "Shqiptare" qe te huajve u thone, "ne jemi dikun 90% muslimuta."

E Nderkombetaret si puna e Dellit besojne.

Njerezit sikur kane frike te pranojne se cfare me te vertete jane.

Shqiptaret ne Kosove (po flas per ate 90%-in imagjinar) nuk jane Muslimane.

As nuk e praktikojne, as nuk e pelqejne fene islame.

Ata kane frike ta pranojne se jane thjeshte Shqiptare, e jo-fetare..
    Po per kete duhet regjistrimi mbi deklarimin e besimit fetar.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    ska gje per te cuditur ketu kosova dihet qe eshte gati 90% myslimane

Postuar më parë nga Se7en
    Kete politike e perdorin diplomatet amerikan si nje lloj marketingu per t'i arsyetuar masakrat dhe hajnite e tyre qe i bejne ne boten islmae perkatsishte lindjen e mesme
    kjo nuk besoj se eshte vertet sepse shqiperia ka nje perqindje te mire Krishtere prandaj nuk quhet vend mysliman edhe nuk besoj qe nje presindent i amerikes te bej ate gabim [mbase jam gabim]
    Partizoni

LAVDI XHAXHIT Maska e soldiers
    Anëtarësuar
    29-01-2011
    Postime
    134
    Citim Postuar më parë nga ExTaSy Lexo Postimin
    Ani pse i pengon dic kjo Amerikes nese Kosova esht Islamike mos mendon ajo qe kosova duhet jet peng e asaj kacore ndihme qe ja ka dhen kur kosova kishte thiken n`fyt...

I bej selam Amerikes te mos naj lyn kryt me Akull ka mund me na ndihmu me shum se kaq dhe jo kosoven ta len ne udhekryq.
    Jo veq Amerika,po edhe 52 shtete tjera,Ooo 53 shtete(ma te pasurat ne Bote) kane qene ne Kosove.Ne Kosoven 2 milionshe! vetem 2 dhe cka ben? E SHKATRUAN e plaqkiten e vodhen dhe ende po e vjedhin.53 SHTETE me te pasurat ne Bote TURP PAQIN.KUR HAJER MOS PAFSHIN.
    KJO ESHTE LUTJA E SHQIPTAREVE TE KOSOVES.

p.s. Mos te mashtrojune ketu disa qe i lavdojne keta Hajduta...keta jane vetem ne forume qe bejne kete shifer 000.001% as kaq bile.
    Lavdi XHAXHIT

he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    Çfarë më habit mua është se edhe Presidenti Tadiq edhe Albin Kurti, e kjo është goxha intriguese, apo jo – duket se kanë të njëjtën formulë: t’ia lëmë Serbinë dhe Shqipërinë që të zgjidhin problemet e Kosovës. Kjo mua më duket paksa ironike dhe natyrisht edhe shumë interesante.
    delli idhet prej Albin trimit..

A s'po e shihni qysh e sulmon.. tineza.. kishe ky po ja don Kosoves me shume te miren se Albini..
    Edhe sikur te ishte e vertet kjo pallaver e dellit, ky s'ka drejt mu perzi, e vendos poplli me vot a i pelqen a jo kjo ide e albinit.. ky s'duhet me influencu vullnetin e tij edhe sikur te donte ti bashkohej shkinis. Ky po ben propagand politike me shpifje kunder VV.. argat i thjeshte i hashimit.. po e mbron skllavin e pushtum nga mbrapa.. te provum, qe e ban pa qite za guxhumarin..

delli eshte zagar i mire, ja nin eren rrezikut larg.. vetem Albini(sepse vetem ket po e sulmon, te tjeret si ben hesap hiq) e ka shtofin per me e nxjerr Kosoven prej lloqi.
    Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Une besoi keshtu
    2-5% jan mysliman tradicional
    10%jan taliban(te shitur per interesa sllave
    75%jan ateist nuk besoin fare,jan shqipetar te vertet(si puna ime)
    10%jan katolik qe jan te devoteshem ne qeshtjen kombetare
    Duke qen keshtu,talibanet po mundohen qe te gjith shqiptaret ose njefar studenti i hamamit tha 99,99% shqipetarve jan musliman qe nuk eshte fare e vertet.
    Kosova duhet te distancohet nga fet,eshte rreziku me i madh qe mund ti kanoset,perse more nuk po e ruajn ate tradicionalen po jan qu pesh do i kam leshu mjekrrat e jan ban si majmunat te tjeret vijn te dera kerkojn para per antarsim,e askush nuk e ben llaf punen e kombit,,kjo tregon se sa jemi intelegjent si popull.

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •