Edhe pse pak vone une po e hap kte teme ku te kemi mundesi te diskutoje per
Kampjonet e Amerikes latine..Ju uroj diskutim te kendshem.
Edhe pse pak vone une po e hap kte teme ku te kemi mundesi te diskutoje per
Kampjonet e Amerikes latine..Ju uroj diskutim te kendshem.
Ti, Shqipėri, Mė Jep Nder, Mė Jep Emrin Shqiptar
Cudi , qe s'paska asnje tifoz me skuadrat e Amerikes Latine ne forum.
Une them , qe Brazili do fitoje sonte. Do lutem per te, do e bej si Charlie Chaplin me patkoin, para ndeshjes se boksit.![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
Peruja duket supriza ksaj kupe.
Per argjentinen me erdhi keq ,por me shume per messin qe po lun me ca amator ne ekip bashke me trajnerin qe le tevezin ne stol.
Brazili sonte rrifet ,ne ndeshjet e grupit mu duk cop cop.
Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.
Jam tifoz i Argjentines. Ishte e dhimbshme humbja e mbremshme. Mbeta deri ne oren 3 pasmesnate dhe ndodhi ajo qe deshiroja me se paku.
Angazhimi i Messit ishte maksimal por pjesa tjeter e ekipit nuk funksiononte si duhet. Tevez duhej te inkuadrohej nga minuta pare ne vend te Agueros.
Portieri i Uruguajit, edhe pse mbreme e percolli fati ne shume raste, prap se prap mendoj se eshte nje nder portieret me te mire ne bote.
I dhimbshem eshte fakti se edhe perkunder angazhimit maksimal dhe lojes fenomenale te Messit, mediat argjentinase vazhdojne ta kritikojne ate!
Edhe une ashtu mendoj,qe Brazili do fitoj sot.
Me erdhi keq per Argjentinen,nuk e pash te gjith ndeshjen mbrem(vetem pjesen e pare kam pare),por kur lexova sot ne teletex , ishte skualifiku me penallti.
Kisha besim se do dilte ne finale Brazil-Argjentine,por kshtu eshte futbolli, plot me surpriza
Mos thuj me Cora qe ska tifoze,se nje u bom nja 4 cope
Shikim te kendshem sot![]()
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
ene una jom me brazilin se kom qon iher aqe ene vallai kom dal toples kshu mo pa kto gjojnat nolt ene tshifshe cunat e rios mer amon.......... kshu pra, fito brazili ene hiku qo pun.
korathon mi dreq, ene tina qonke me brazilin? vallai nishtina kom per tdejt mo shum, kupto ti.......;; si shoqe mi si shoqe se skom nermen me bo gjo...... kom pinkun ashu per tbo cik lizbizem lol![]()
Tani fillon finalja e Kampionatit boteror femrave, Amerike- Japoni.
Dhe e alternojme me Brazil-Paraguaj pak me vone. lol
Krijoni Kontakt