Close
Faqja 16 prej 101 FillimFillim ... 614151617182666 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 1003
    bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Hmm,

Sot, kam perjetuar nje ankth te papare, kur kthehesha nga puna. Kemba mu mpi nga sikleti, paniku me zuri. E pse? Sepse harrova te mbushja makinen me gas. M'u hap drita ne mengjez, epo mendova qe mos vonohem, do me coj deri ne pune. E mbush kur te kthehem. Erdhi ora te kthehem, harrova fare qe makina do mbushur. Zakonisht ketej nga i bie kur kthehem spara ka gas stations fare (qe te kujtohesha qe ti bija andej nga vija ne mengjez). Kur jam ne gjysem te rruges, kur kujtohem dhe shoh driten ndezur - MOSSSSS. Ne ate moment paniku me kapi. Ankthi, e shikoja ate vizen qe tregon nivelin, dhe sado mundohesha ta ngrija pak me sy, dhe mendoja - o le le le, do me leri ne rruge. O le le le. Si nuk ka nje gas station ketu. O le le le. Po qe me solli deri afer shpise se. Thx GOD, se do kisha lene nam. Alamet femre, e la makina rruges. E PSE? Se harroi ti hedhi gas !! uffaaa. lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Alamet femre harron të mbushi makinën. Nuk të falet pink
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Alamet femre harron të mbushi makinën. Nuk të falet pink
    Vallaji, O Blood, thx GOD, me solli, se do behej nami. Mos them sa eshte temp sot jashte. Kush do vinte te me merrte pale. Po mendoja, jam me shpejtesi, po sikur te fiket tani, do me marrin para ato qe kam mbrapa, edhe shifja ate mbrapa me frike, po shifja dhe ate para, just in case. Po mendoja, jepi kembes, me shpejt, po kemba nuk me bindej. Me mpihej. Boh ca sikleti, ta dish qe ske gas, edhe ske gas stations para, spaska torture me te keqe dhe te avashte. Edhe mendoja, po sikur te exit diku dhe te kerkoj per gas stations, po thoja ec para se do humbesh rrugen, dhe gazi do te lere ne rruge.

Nuk me falet jo. Se kisha bere ndonjehere, s'kisha rrezikuar ndonjehere deri ne kete pike. Se e njoh veten qe bej panik. lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    30 milje i ke me drit nez, frikacakja e dreqit lol

masanej sikur the vet alamet femne dikush do te ta jepte ni ride deri ke ni gas station lol
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Kero Maska e Remon
    Anëtarësuar
    14-07-2011
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    36
    Po mendoj se eshte ora 1 e nates dhe nuk duhet te jem ketu. :P

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Po mendoja cti bej burrit dhurat per ditelindje ????

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    gezuar ditelindjen burrit walchi

po mendoj per syzet e thyera ja dhash per nje sekond vajzes syzet qe te me linte rehat kur po flisja ne tele me nje costumor service representative...por kur e shikoj duke me therritur me nje buzeqeshje te madhe ne fytyr 'ana ana" dhe me tregon syzet, nje bisht ne doren tjeter dhe tjetrin ne doren tjeter....aghhhhggghhh shyqyr qe bleva inshurence
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Thnx rexhi por e ka later on , por kurr ska dashur dhurat dhe kete vit dua ti bej dicka surpriz , por sdi cfare ? Se ma ka ber te ditur qe sdo qe te shpenzohem ..
    Kam filluar te lodh mendjen qe tani .

Fillo mcif gjerat rexhi se do te shkoj jeta me sigurime

We never really grow up, we only learn how to act in public.

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Hmm,

Sot, kam perjetuar nje ankth te papare, kur kthehesha nga puna. Kemba mu mpi nga sikleti, paniku me zuri. E pse? Sepse harrova te mbushja makinen me gas. M'u hap drita ne mengjez, epo mendova qe mos vonohem, do me coj deri ne pune. E mbush kur te kthehem. Erdhi ora te kthehem, harrova fare qe makina do mbushur. Zakonisht ketej nga i bie kur kthehem spara ka gas stations fare (qe te kujtohesha qe ti bija andej nga vija ne mengjez). Kur jam ne gjysem te rruges, kur kujtohem dhe shoh driten ndezur - MOSSSSS. Ne ate moment paniku me kapi. Ankthi, e shikoja ate vizen qe tregon nivelin, dhe sado mundohesha ta ngrija pak me sy, dhe mendoja - o le le le, do me leri ne rruge. O le le le. Si nuk ka nje gas station ketu. O le le le. Po qe me solli deri afer shpise se. Thx GOD, se do kisha lene nam. Alamet femre, e la makina rruges. E PSE? Se harroi ti hedhi gas !! uffaaa. lol

Dhe qe thoni juve PINK-un e la benzhinaaaa.
    Aty ku e la benzhina PINK-un, ndodha un, kshu kot, rastsisht.
    Ulet PINK-u prej fuorinstrande, alamet femne, 2 meter e gjat, 3 meter e gjan , edhe m'thot qe ta shtyja deri te pika e furnizimit.
    Vazhdova ta shtyj un.
    "Shtyj edhe pak se mbrritem, edhe pak se mbrritem!!!"-bertiste PINK-u

Nejse, mas tre orsh mbrritme te benzhina, ene m'tha: "M'jep numrin e cell. per kur t'mbes her tjeter pa benzhin". I dhash numrin per raste emrgjente:100.200.300.400
    paqen, e sjell vetem drejtsia

Faqja 16 prej 101 FillimFillim ... 614151617182666 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •