po mendoj per cucen teme![]()
, si do ndryshoje jeta pasi te kete lind
![]()
po mendoj per cucen teme![]()
, si do ndryshoje jeta pasi te kete lind
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Enii : 14-09-2011 më 02:45
Jam duke menduar per nje thenie te dajes tim lidhur me njerezit dhe sa shpejt vehen ne funksion. Sipas tij:
Jane tre lloj njerezish
1 lloji i pare kuptojne me sy, dmth komunikimi me sy
2. lloji i dyte kuptojne me fjale, dmth flet me ta dhe u kuptu, ndersa
3. lloji i trete pa ju hy dru (stupc), veshtire qe kuptojne a qe behen njerez ndonjehere
P.S. nuk ka dal kot dhe ajo thenia fetare: thupra ka dale nga xheneti/parajsa![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 14-09-2011 më 03:22
Isha duke menduar,ciles kategori i takon Rina,jame e sigurt te 3 jo aaa...![]()
![]()
Ne kte cast jam ne shtepi duke ngren dreke me prinderit e mi dhe duke menduar si do e kaloj mbasditen sot meqe sot kam ditelindjen...
Takohemi në Ditën e Gjykimit
Teknologjia sot, po na merr n'qafe. A ka mundesi te shkruash me bukur thote kjo shefja ime?! Ne fakt jam koshiente dhe vete qe shkrimi im sa vjen e nuk lexohet me. Ka raste dhe vete mezi e deshifroj . (lol)
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
po mendoj gjuuuuuuuuuum
Nga verizon Fios shkova/ nderrova ne cable vision, optimum online. So cool idea te stream- esh video, movies etc etc so cool te perdoresh FB nga big screen tv. Fotot, ne slide show , mine dihet vetem me 1 click. Wireless kudo. Lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
po e vertet une ashtu e perdor me nje cabell Hd direkt ne plazma 42 polshe dhe eshte superr
Kane perparu keto femrat me teknike.
Une kohe me pare e bleva nje WD TV Live,
mund ta rekomandoj per ata qe jane te interesuar te shofin BluRay ne formatin Matroska.![]()
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Jo une kuptoj dhe komunikoje me sy, slodhna me shumesidomos me kete dajen tem, se osht u bu bu bu mjafton me i leviz syte dhe krejt gatitu
osht tamam si burrat e meparshem - nuk zgat muhabet. O ca ju tutshim kur jemi kane te vegjel, zani su nijke
Per ate arsye ketu po kam veshtiersi komunikimi, se jam mesu vec me sy me fol
P.S riqke kur te hapet tema - femrat e Kosoves po folnin me sy loooooooool
PS: qeky daja im eshte personaliteti me i mire dhe me i forte qe kam pa najhere; tjert daje dhe ata jane, po jo si ky, se kater i kam :-)
Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 14-09-2011 më 13:05
Krijoni Kontakt