Close
Faqja 58 prej 101 FillimFillim ... 848565758596068 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 571 deri 580 prej 1003
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    Mos u qyrravit neper tema tani se je edhe femer e me duhet me e permbajt fjalorin.

E di shume mire pse t'u kthye kosovari ne ate menyre, mos e luaj rolin e viktimes dhe te sjellshmes tani ketu.
    Jam femer? wow gje e re kjo!!!!!!!!!!!!!!!

Deri dje isha grua e martuar, qe shkon me djem te ri se ka nevoje per orgazma te forta, (fu'k off all stupid men) pastaj u bera mashkull (fu'k femrat debile), pastaj plot te tjera, sonte na thua dhe pabukse, nderkohe qe po tregohesha e sjellshme e po te jepja pergjigje (f'uck heavy people)....as me plas fare te mbaj fjalor. Ju kete meritoni. Ne 2 dite forum, as nuk shava njeri, as u grrica me njeri, ja ca mora. Ose pordhe ose pseudointeligjence boshe doni te shisni gjithe kohes, shume prej jush ketu.

Te kisha nje shufer te nxehte, ju i kisha plas mu ne ball te gjitheve juve qe me cate derrasat keto 2 dite me komplekset qe keni.

Eshte gjynah te therras disa kafshe, se kafshet jane te bukur e nuk bejne keq, por ju qe flisni e mendoni keq, e skeni pike sens humori kur flisni me te tjere, jeni thjesht .................te shemtuar.
    Ndryshuar për herë të fundit nga benitaa : 07-09-2011 më 18:06

E Humbur Maska e elsaa
    Anëtarësuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Citim Postuar më parë nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Larg qofte me prish planet , tashi po doli ne rrug e siper si thu ti sdo me u bo teze ?
    Jo jo po heq rrobebanjet ti fshi xhamat se fshihen mir fare ...lol

Po rrishim ne darke von ne plazh ora 3 ajo foto profilit u be nderkoh, e di ti .
    E tja keput ky burri im lozim filmash thot dhe ne vend te fjales kryesore do vem b*** po te jen filma shqiptar .
    E tja kepus una e zgjuara si e ka emrin ai filmi e kisha per Taulanti kerkon nje moter e tja kepus Ai qe kerkon nje b*** hahahahhahah po imagjino na ka kapur e qeshura e bem ne brek u gajasem fare ....
    E te nesermen grupi qe me tallte kush kerkonte nje ashtu ...

Ja kte mendova tani ...lol
    hahahhahahahahahhaha imagjino sa sens ka ne nje ore te tille te nates e plus me njeres te tille, ma mer menja sa keni qesh

Du mi du me u bo teze, po me rradhe, du me kercy i her
    Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Benita, duket se ke problem me vetveten, se nuk ka mundesi qe per dy dite te te biejne te gjithe ne qafe pa arsye.

Une po flas vetem per vete dhe jo per te tjeret.
    Derisa une ne shkrimet e mija mundohem maksimalisht qe te mos bej asnje dallim Kosove-Shqiperi-Iliride etj... me asnjerin nga antaret, e sidomos mundohem te mos e ofendoj dike ne ato baza...preferoj qe edhe te tjeret te me sillen njejte me mua.

Kaq kisha une. Ti mos u demoralizo...vazhdo.

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar më parë nga elsaa Lexo Postimin
    hahahhahahahahahhaha imagjino sa sens ka ne nje ore te tille te nates e plus me njeres te tille, ma mer menja sa keni qesh

Du mi du me u bo teze, po me rradhe, du me kercy i her

Eh aman kepus prrocka dhe une her pas here

Tashi ene un si ty dua por po na doli rruges ca me bo me e hudh ? hahahahahhahaah

Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    Benita, duket se ke problem me vetveten, se nuk ka mundesi qe per dy dite te te biejne te gjithe ne qafe pa arsye.

Une po flas vetem per vete dhe jo per te tjeret.
    Derisa une ne shkrimet e mija mundohem maksimalisht qe te mos bej asnje dallim Kosove-Shqiperi-Iliride etj... me asnjerin nga antaret, e sidomos mundohem te mos e ofendoj dike ne ato baza...preferoj qe edhe te tjeret te me sillen njejte me mua.

Kaq kisha une. Ti mos u demoralizo...vazhdo.
    a cna can koken, ....ah po po problem i madh une...ta thashe njerezit qe fillojne te paret te flasin keq, jane ata qe e kane problemin, dhe realisht une po te sqaroja ne detaj lojen, ti kerceve me traplliqe.

Fundja, ishte "pshurrosja" jote (gjithe edukate yack), qe me beri te mendoj se je nga Kosova, dhe nqs ti "pshurr" ne vend qe te "shurrosh", je nga veriu i shqiperise ose nga Kosova, e kjo te paska prek ty? Kjo eshte realitet.

Demoralizim? Nga kush? Forumi? yffaaaa as familje as pune sju kam e sme prekni hic, por ne vend qe te shisnit pordhe me njeri tjetrin, do ju behej jeta me e bukur sikur te relaksoheshit disi e ti kenaqeshit bisedes me te panjohur.

Po ju vetem ofendimin njihni, miresjelljen e keni mbyt me "pshurrosje"
    Ndryshuar për herë të fundit nga benitaa : 07-09-2011 më 18:30

Citim Postuar më parë nga benitaa Lexo Postimin
    a cna can koken, ....ah po po problem i madh une...ta thashe njerezit qe fillojne te paret te flasin keq, jane ata qe e kane problemin, dhe realisht une po te sqaroja ne detaj lojen, ti kerceve me traplliqe.

Fundja, ishte "pshurrosja" jote (gjithe edukate yack), qe me beri te mendoj se je nga Kosova, dhe nqs ti "pshurr" ne vend qe te "shurrosh", je nga veriu i shqiperise ose nga Kosova, e kjo te paska prek ty? Kjo eshte realitet.

Demoralizim? Nga kush? Forumi? yffaaaa as familje as pune sju kam e sme prekni hic, por ne vend qe te shisnit pordhe me njeri tjetrin, do ju behej jeta me e bukur sikur te relaksoheshit disi e ti kenaqeshit bisedes me te panjohur.

Po ju vetem ofendimin njihni, miresjelljen e keni mbyt me "pshurrosje"
    O çupë avash se po kullon forumi
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    benit .. mo u nxe..

nga te kemi ty ?

kalofsh nje dit te qete..

blod..

thx per sugjerimet..

une e dua ate gjene ne varesi te cmimit..
    po qe lire dua shume psh deri ne 1000 m katror.. a me shume..po qe shtrenjt kuptohet me pak..

cfar po mendoj ne kto caste..?

hm..

a ti hipi kerrit te vete ne shqiperi ca dite apo aeroplanit..

??

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    sa merziten dhe nevrikosen njerezit per kotesira
    harrojne qe nje vetem nje jete kemi
    qeshni pak

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    sa te "prekshem" jane Shqiptaret .. shume qenkan hurt feelings tek kjo tema :-)

i say ... dont worry -be happy

E Humbur Maska e elsaa
    Anëtarësuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Po mendoja pse nuk po i bo iphone Wal??
    Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat

Faqja 58 prej 101 FillimFillim ... 848565758596068 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •