Close
Faqja 47 prej 101 FillimFillim ... 3745464748495797 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 461 deri 470 prej 1003
    bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    3 more days....
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e toni54
    Anëtarësuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776
    nuk eshte rendi me mendu hiq se koka po me dhemb me mujt me pushu....

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Marya Lexo Postimin
    ti thote marya ty
    te jesh handicapat fizik
    te vish nga nje familje me te ardhura modeste, dmth i varfer
    te kesh vetem nje prinder
    te jeni shume femije, po te jeni binjake keni me shume shanse
    keto me nxorren sot si kritere qe kane prioritet aty ku vajta

dmth ne qe jemi ca me ndryshe jemi te persekutuar ndryshe u pa puna duhet me u nda
    Ne fakt keto qe ke permend ti kane prioritet nga shteti kur kerkojne free daycare.
    Ketu ka aq shume daycare e childcare sa po dalin plot jashte biznesit. Une dhe pse kam punuar ne nje childcare nuk kam degjuar qe te kene prioritet me shume ca familje se te tjera. Childcare ku kam punuar une ishte jo dhe aq i lire. Te vinte te $1200 ne muaj a me shume, s'me kujtohet mire.. Imagjino ata qe kishin nga 2. Shumica ishin me dy prinder, me punera te mira dhe kur ndodhte qe te divorcoheshin apo ngelesh pa pune njeri nga partneret, i hiqnin femijet se nuk e perballonin dot.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 02-09-2011 më 18:07
    Feelings change - memories don't.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Ska daycare sot qe te thote JO, kur luhet $$$$. Skam degjuar ndonjehere per kshu kriteresh. Ketej nga ne, ska as kampe vere pa pare, e jo me daycare. lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    marya ku jeton ti se ketej nga bostoni po ke leka e ke pa radh kshu first klas :P
    Partizoni

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Po mendoj atje ska cerdhe private?
    Nese vendos dada duhesh te vesh kamera edhe do jesh me e qete per femijen tend...
    Je ne hall ske cte besh
    une mbaj dy femije te shoqeve sepse me vjen keq nga njeher ne jave ose kurre mundem sepse nuk dalin dot nje xhiro me burrin
    te argetohen
    por jam larg te mbaj edhe bebushin tend edhe YLLKEN E REXHIT
    pa pagese dihet
    flm yllo, do me pelqente shume te te kisha afer, sigurisht do te paguaja per kohen qe do shpenzosh me vajzen

Atje te pakten ka cerdhe shteterore, ketu te ne jo. As kopshte e as cerdhe. Te gjitha me pagese. Vetem se ke mundesi qe nese nuk ke te ardhura mund ta cosh dhe paleke, i mbulon shteti shpenzimet ose paguan nje shume te vogel. Sa leke me kane ik neper cerdhe e kopshte me femijet!
    Eshte e veshtire kur s'ke njeri te te ndihmoje. Edhe per tevajtuar neper doktora apo takime te tjera pune, apo shkolle me zinte koka kur mendoja se kujt do i bija me qafe per ca ore. Kush e di sa here i kam anulluar takimet apo kam lene klasat se nuk kam mundur te gjeje dike qe te kujdeset per femijet. Jeta e emigrantit eshte vertet shume e veshtire.
    Gjeja qe nuk duroj dot eshte kur thone me te vjetrit. Kurrseni ndonje leke tani qe i keni te vegjel se me vone s'do mundeni. Harrojne ata qe s'kane paguar kokerr leku per femijet ose shume pak neper cerdhe e kopshte dhe nuk kane qene shpenzimet qe jane tani si ne te te ngrene te veshur apo argetim.
    ke shume te drejt mia, ketu daycare te grijn, dhe ja kam pak friken/..e di qe vajza do i pelqej sepse ka qejf te lozi me femij te tjere, por kam frike se do semuret ore minute dhe nuk do haj, pasi vet e ushqej, vet i jap per te pire...dhe sipas motres ata i japin femijve per te ngren vete dhe smundohen ti ushqejn ata :/ mbase varet nga mosha e femijes dhe daycare...por ja dhe un sdo kem shume kohe deri sa ti vej femijet ne daycare
    Ndryshuar për herë të fundit nga *~Rexhina~* : 02-09-2011 më 21:13
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar më parë nga Marya Lexo Postimin
    si t'ja bej per gocen

kush do ma mbaj, sa keq eshte kur s'ke njeri afer,
    ta cosh ne cerdhe, lista e pritjes ishte e gjate, mbi 150 veta
    dhe prioritet kane femijet me nje prinder, po ketu me nje prinder jane te gjithe, te pakten ashtu deklarojne dhe e regjistrojne femijen ne cerdhe pa u lind akoma
    te gjesh nje dedake e paguan dhe kushedi c'te ben me femijen tend
    temen e semes, ngela pa pune
    Ku po e con femijen ti ato cerdhe berllok qe jane falas ??qe qenka radha qe su mbaka mend ??!! Merr tet eme ta mbaje cupen ,se problem te madhe paske ,kaq pabukse qenke ti te gjesh kopesht te mire ?! I ke qysh ti duash ti ....Kur skeni kushtet pse beni femij moj, pooooo mentalitet enveri o burra te shtojme fisin se iku koha ...

uhhh sa vap qe eshte sot me kondicioner hapur dhe spo ze rehat .

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Citim Postuar më parë nga alnosa Lexo Postimin
    Ku po e con femijen ti ato cerdhe berllok qe jane falas ??qe qenka radha qe su mbaka mend ??!! Merr tet eme ta mbaje cupen ,se problem te madhe paske ,kaq pabukse qenke ti te gjesh kopesht te mire ?! I ke qysh ti duash ti ....Kur skeni kushtet pse beni femij moj, pooooo mentalitet enveri o burra te shtojme fisin se iku koha ...

duket qe po te merr tym koka se po flet budallalliqe
    mos flit kot kur nuk e di situaten
    dhe mos ma qaj hallin , vetem nje femer nuk do fliste keshtu
    ti nuk meritoje pergjigje
    kujton se me preke, ti veten tregon
    Ndryshuar për herë të fundit nga Marya : 03-09-2011 më 03:05

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-09-2010
    Postime
    24
    Pse m'ka dal gjumi kaq heret.

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Citim Postuar më parë nga alnosa Lexo Postimin

Futu noj hije e frskoju çik, se t'paska zan vapa keq......
    paqen, e sjell vetem drejtsia

Faqja 47 prej 101 FillimFillim ... 3745464748495797 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •