po mendoj ku mund te jete vall petar pan-ieee sa antar jan larguar ncncn
po mendoj ku mund te jete vall petar pan-ieee sa antar jan larguar ncncn
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
po mendoj qe duhet te merrja me shume video dje kur shkova ne pishin se vajza me torturon gjithemone kur hap kompjuterin, i thot vetes "bebi" dhe kerkon te shikoj video me te dhe kushuririn e saj, dhe ato video qe i kam treguar jan te vjetra dhe do new uploads lol...as ka mbushur 2 vjece dhe ka pretendime
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
s'duhet me dal sot se po na bie ne koke ndonje cop teneqe nga ai autobuzi qe po bika nga qielli .
me ben per te qesh kur prezentatoret thonin po gjetet ndonje fragment mos e prekni se i perket shtetit amerikan![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Marya : 23-09-2011 më 04:32
i boj thirrje otopusit aqe nolt qi 1 rrote ta lcoje n'kaptine t'mazllumit tim,se vallai sjom tu mune me e duru.shyqyr kalamojt jon t'rrite ene se nigjojn fare mungesen e babes mshpi.ene una knej ka krahu qeter filloj tu pa per naj burr mo tmir, si gjith dynjoja mer,zdi pse tgjitha grate qi njof una jon martu me burra tmir ene mu mka ra 1 harom edepsez qafiri bilah bimbelaversen.
kte jom tu menu,ene mezi jom tu prit oren e caktume qi tme morin mtilifon: alo???? ti naze je? ec mshpi mi qyqe se tka vdeke burri.ene una masnej gjasme tu qa e tu shkul floket.qeri sa ta rrasim m'dhe se masnej ec e lidhu cik me nazen juhuuuuuuuuuuuu.
![]()
Ne kete moment isha tu mundu si osht e mundur qe ne shqiptaret e Kosoves e pime cajin e rusit e ne disa pjese te Maqedonise, vende shqiptare, nuk e pine cajin e rusit? apo dhe ne vende tjera shqiptare.
Kafja turke pihet cdokund, bile tek te gjithe popujt Ballkanit. Ndoshta sepse cajit i rusit kerkon me shume perpjekje![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 23-09-2011 më 09:13
Rina kujt i thoni ju caj Rusi na sill ndonje foto se ne perdorim caj mali.Zakonisht une e marr ne tomorr ,ku vete ne shqiperi jua marr ca njerzve te mij dhe e thajne per qef ,opo smban dhe nje ere te kendshme mmmmmmmmmmmm.
Perdorim dhe caj keshtu me qeska ,po caj rusi sdi kujt i thoni te them te drejten .
Jo nuk ka te beje me caj mali. Importohet nga jashte dhe mendoj se kryesisht ka ardhe permes Rusise, per ate e ka dhe emrin caj rusi, kryesisht mendoj se mirret nga Shri-Lanka. Edhe ne Turqi mundesh me pa kesi caji
Pergatiet ne keta gjygyma
Ne kete gjygymin e sipermn eshte ai caji i zi /si Lipton ne Angli/ (eshte si fije duhet me i hedh uje te val per me u pergatit) dhe ne gjygym poshte eshte uji i vluar. kur e sherben me se pari e qet nga i vogli ne gote (varesisht kush si e pin) e mandej me ujin nga i madhi e zbut se eshte shume i forte.
Mund ti pish 2, 3, 4 , 5varesisht sa te pelqen
![]()
O Rina te faleminderit shume se sapo u zgjova ,dhe jam dhe cik si me dhimbje koke lol ,po i pi nja dy gjyma se ne foto duket shume e kendshme
Hej cme bere te qesh si po i thokeni ibrikeve ju ? gjygyma hahaha![]()
"Koha me ben ti harroj disa njerez çastit,disa me bejne te harroj kohen.... ndersa, disa te tjere jane vete koha ime "jeta"![]()
Hajla
Ndryshuar për herë të fundit nga hajla : 23-09-2011 më 09:45
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
Krijoni Kontakt