Close
Faqja 2 prej 101 FillimFillim 12341252 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 1003
    i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anëtarësuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Si nuk po rregullohet koha.................fresket .
    Da steh' ich nun, ich armer Tor,
    Und bin so klug als wie zuvor!

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Omg si ishte ai polici qe me ndaloi
    Si puna atij me ndalofshin perdit ishalla.

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anëtarësuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    Citim Postuar më parë nga D&G Feminine Lexo Postimin
    E vertete kjo qe thote Cora.
    Do jepja nje keshille, nje mashkull me nje nene inteligjente/intelektuale ka me shume mundesi qe ta kerkoje partneren inteligjente

Mendimi im i castit: shopping is hard work, im so tired.
    po flas si mashkull inteligjent me non intellektualle (kush po pyt per nonen kur vje fjala ke femnat hahahahahahahahahahaha)

mashkulli terhiqet ka femnat e bukra te majtme te reja ene intelligjente.

po nuk ishit te bukra ene te majtme ju roft inteligjenca

pranoj dixhije mos u lodh ka shopin. sa ma shum shopen hahahahahahahaha
    no glove no love

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    po mendoj sikur ti kishim vendin lozhrave afer pshm sa ben nje hap jasht shtepis, se sme teket te mbaj vajzen ne qaf edhe lozhrat ne doren tjeter duke zbritur shkallet dhe duke i ngjitur...ama tani cdo ere me provokon te vjell, dhe bebelinOt e femijve nuk durohet per mua keto dite:/
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anëtarësuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    sa keq me vje per kto grat me shum kalamoj. sinqerisht e them. care po i shijoni ksaj dyrnjoje.
    nejse pun katnaresh.

menimi sot i am so happy hahahahahahahahahaha. from one vacation to another. free as a bird
    no glove no love

HoneY-BunnY √
    Anëtarësuar
    10-10-2009
    Vendndodhja
    Mbi re...
    Postime
    2,710
    Po mendoj se kam harru te ha.......shenja pleqerie keto
    U come 2 love not by finding the perfect person,
    but by seeing an imperfect person perfectly.

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Menoj se duhet me honger noi pjeshk se kam plot ktu
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anëtarësuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    Ku me nxani sherri, per nje fjale goje.

Dje e takova nje shef e me pyeti a ke shume pune, une i thashe kam aq shume pune sa qe per ta spjeguar duhet te ulemi e te bisedojme deri neser. Ai me tha, ne rregull merre nje student per asistence. Nejse ne rregull une mendova se ishte vetem nje bisede e rastit dhe e harro, kur sot po me vje nje zonje nga sekretariati e po me pyet se cfare kualifikimesh duhet me i pase studenti. Une i thashe cfare, jo student po studente e dua se s'kam nerva gjithmone t'mesoj vetem studenta, ta kete dekolltene ne ate proporcion qe tme shtyeje edhe mua t'kam vullnet per pune, pastaj mundesisht nje termin ku gjitha konkurueset jane te pranishme per selektimin vizuel.
    E ajo me tha, a mos e do edhe nje pushim ne deti kshu pahiri, ne e bejme vetem kerkesen ne koncern e koncerni i drejto studentet tek ne.

Problem tani, se edhe ate punen qe e shtyeja per neser, qe nje kohe te gjate druaj se do te kryhet, e skam me as cka me shty.
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Citim Postuar më parë nga hot_prinz Lexo Postimin
    Ku me nxani sherri, per nje fjale goje.

Dje e takova nje shef e me pyeti a ke shume pune, une i thashe kam aq shume pune sa qe per ta spjeguar duhet te ulemi e te bisedojme deri neser. Ai me tha, ne rregull merre nje student per asistence. Nejse ne rregull une mendova se ishte vetem nje bisede e rastit dhe e harro, kur sot po me vje nje zonje nga sekretariati e po me pyet se cfare kualifikimesh duhet me i pase studenti. Une i thashe cfare, jo student po studente e dua se s'kam nerva gjithmone t'mesoj vetem studenta, ta kete dekolltene ne ate proporcion qe tme shtyeje edhe mua t'kam vullnet per pune, pastaj mundesisht nje termin ku gjitha konkurueset jane te pranishme per selektimin vizuel.
    E ajo me tha, a mos e do edhe nje pushim ne deti kshu pahiri, ne e bejme vetem kerkesen ne koncern e koncerni i drejto studentet tek ne.

Problem tani, se edhe ate punen qe e shtyeja per neser, qe nje kohe te gjate druaj se do te kryhet, e skam me as cka me shty.
    Meqe me kujtove sherrin do them un dje cme ndodhi ..

Isha duke ec i vetem ngaqe dola me nje zocke dhe pasi mbarova pune me te , po kthejsha ne shpi .. Ruges dalin 30 veta me pistolete , antitank , kundratank, shperthim tank, kallashnikok , mitroloz dhe erdhe ma thane ndalo .. I thash kuj i thu ndalo mor kok tulle ? Me tha do te bejm copa copa.. Mua do me besh copa.. Ok hapa xinxhirin , nxorra mikun dhe iken te gjithe me vrap
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-09-2004
    Postime
    19
    bingo7 po nuk lujte nuk fito

Faqja 2 prej 101 FillimFillim 12341252 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •