Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 37
    Dark Angel Maska e smokkie
    Anëtarësuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    verdalle
    Postime
    1,137
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Une kam degjuar shume per kete plakun, qe here behet 110 vjec e here 115 vjec megjithese shqiptarja me vjeter (femer) eshte vetem 114 vjece, ndersa shqiptar mashkull nuk kane qene me teper se 105 vjec.
    Cuditerisht, ky plak fantazem qe pi duhan dhe nuk e njeh askush, leviz sa ne jug e sa ne veri e te gjithe thone se e dine se jeton por asnjeri nuk e ka takuar apo pare.
    Nga ana tjeter, me ka ra rasti te shoh shume njerez 40 -50 vjecare qe kane vdekur nga kanceri i mushkerive si pasoje e duhanpirjes. Dhe vete te afermit e tyre e thonin kete. Dhe. ti fatlum, po na hedh poshte 100 vjete shkence e studime te cilat te gjitha thone qe duhani vetem te vret, asgje te mire nuk ke nga ai.

Gjyshi im ka nderruar jete ne moshen 90 vjecare dhe e pinte me llulle deri 2 dite para se te ikte. E kishte filluar qe ne luften e pare boterore, e blinte duhanin gjethe, e thante, e priste, e pinte me LLULLE!
    Cdo gje eshte relative...

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Une kam degjuar shume per kete plakun, qe here behet 110 vjec e here 115 vjec megjithese shqiptarja me vjeter (femer) eshte vetem 114 vjece, ndersa shqiptar mashkull nuk kane qene me teper se 105 vjec.
    Cuditerisht, ky plak fantazem qe pi duhan dhe nuk e njeh askush, leviz sa ne jug e sa ne veri e te gjithe thone se e dine se jeton por asnjeri nuk e ka takuar apo pare.
    Nga ana tjeter, me ka ra rasti te shoh shume njerez 40 -50 vjecare qe kane vdekur nga kanceri i mushkerive si pasoje e duhanpirjes. Dhe vete te afermit e tyre e thonin kete. Dhe. ti fatlum, po na hedh poshte 100 vjete shkence e studime te cilat te gjitha thone qe duhani vetem te vret, asgje te mire nuk ke nga ai.
    Per cilen shkence?.Per shkencen e cila jo shume rralle po e pergenjeshtron veten e saj me zbulime moderne.
    Une ne te dy postet e mija e ceka se duhani eshte i demshem,mirepo jo aq sa edhe propagandohet neper media.Po te ishte ashtu si lejojne shtetet qe thirren ne ruajtjen e shendetit publik te lejojne kete prodhimtari super miliardeshe ose edhe me shume te zhvillohet ne shtetet perkatese.A sdo kishin shtetet menyra tjera per parandalim ose zvogelim te duhanpirjes sesa te bejne propagande duke i shkruar disa shkronja ne pakot e cigareve se duhani te vret.
    Ky INSTAT-i me mire do bente po te bente nje llogari te shendetit publik mental te popullsise si pasoje e stresit.
    Sa per ate plakun,nuk imagjinoj njerez te paqene vetem sa per ta bere me te besueshem shkrimin tim,mirepo te siguroj se ne rrethin ku jetoj une ska qene i vetmi qe ka jetuar mbi 100 vjet.Per ate plakun tjeter nga ana e juaj ndoshta edhe mund te jete i imagjinuar ,une thjeshte nuk e di.

Me mire te pish ashashke se sa cigare ne shqiperi nje zot e di cfare perberje duhani kane
    kolla eshte e para qe e tregon
    me mire duhan me kile se sa pakete nga rumanet
    Pa le kurre te shikojne ta dredhesh cigare ne dore te kalojne per fukara
    mendjemadhesija ska fund
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Per mua Instat s'ka ndonje besueshmeri te madhe, megjithate eshte e vertete qe nr i duhanpiresve eshte rritur shume, sidomos ne moshat e vogla dhe te femrat po ashtu. Nuk e marr vesh ca i pelqeni atij dreq duhani....

La vita non si spiega, si VIVE!

ehhh ca i pelqeni thote...ca gjera nuk shpjegohen dot me fjale!

Citim Postuar më parë nga Bamba Lexo Postimin
    ehhh ca i pelqeni thote...ca gjera nuk shpjegohen dot me fjale!
    Po demtimet e duhanit i shpjegoni dot me fjale? Apo, ju heq stresin duhani....

Ah klea me mire qe nuk e pin po sic tha edhe bambo skemi si te ti shpjegojme me fjale

po ik me klea ti nuk pi kafe si do te kuptosh cigaren
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

jo po Bambuja, mos ma shkruj keq emrin tlutem shume!

p.s as kafe nuk pi ti kleadoni?

Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Ah klea me mire qe nuk e pin po sic tha edhe bambo skemi si te ti shpjegojme me fjale

po ik me klea ti nuk pi kafe si do te kuptosh cigaren
    Doli kjo tjetra Une i ve rendesi demeve qe nje gje te shkakton, per te mos permendur zverdhjen e duarve e dhembeve e dridhjet e lehta qe fillon te kesh cik si shpejt ne moshe. Duhani eshte i demshem, jo vetem per ju qe e pini por edhe per ne te tjeret qe rrime me juve....

ps. do vish te pime nje kafe bashke, qe ta vertetosh a e pi kafen une?

Citim Postuar më parë nga Bamba Lexo Postimin
    jo po Bambuja, mos ma shkruj keq emrin tlutem shume!

p.s as kafe nuk pi ti kleadoni?
    E pi mo cun kafen e pi, edhe pse nuk jam e fiksuar... mund te rri dhe dite te tera pa pi asnje kafe Nuk fiksohem pas asnje lloj pije apo ushqimi, si puna disave qe s'rrine dot pa pi nje birre ne dite, ose pa pi nje pakete duhani ne dite

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •