Per cilen shkence?.Per shkencen e cila jo shume rralle po e pergenjeshtron veten e saj me zbulime moderne.
Une ne te dy postet e mija e ceka se duhani eshte i demshem,mirepo jo aq sa edhe propagandohet neper media.Po te ishte ashtu si lejojne shtetet qe thirren ne ruajtjen e shendetit publik te lejojne kete prodhimtari super miliardeshe ose edhe me shume te zhvillohet ne shtetet perkatese.A sdo kishin shtetet menyra tjera per parandalim ose zvogelim te duhanpirjes sesa te bejne propagande duke i shkruar disa shkronja ne pakot e cigareve se duhani te vret.
Ky INSTAT-i me mire do bente po te bente nje llogari te shendetit publik mental te popullsise si pasoje e stresit.
Sa per ate plakun,nuk imagjinoj njerez te paqene vetem sa per ta bere me te besueshem shkrimin tim,mirepo te siguroj se ne rrethin ku jetoj une ska qene i vetmi qe ka jetuar mbi 100 vjet.Per ate plakun tjeter nga ana e juaj ndoshta edhe mund te jete i imagjinuar ,une thjeshte nuk e di.
Me mire te pish ashashke se sa cigare ne shqiperi nje zot e di cfare perberje duhani kane
kolla eshte e para qe e tregon
me mire duhan me kile se sa pakete nga rumanet
Pa le kurre te shikojne ta dredhesh cigare ne dore te kalojne per fukara
mendjemadhesija ska fund
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Per mua Instat s'ka ndonje besueshmeri te madhe, megjithate eshte e vertete qe nr i duhanpiresve eshte rritur shume, sidomos ne moshat e vogla dhe te femrat po ashtu. Nuk e marr vesh ca i pelqeni atij dreq duhani....
La vita non si spiega, si VIVE!
ehhh ca i pelqeni thote...ca gjera nuk shpjegohen dot me fjale!![]()
Ah klea me mire qe nuk e pin po sic tha edhe bambo skemi si te ti shpjegojme me fjale
po ik me klea ti nuk pi kafe si do te kuptosh cigaren![]()
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
jo po Bambuja, mos ma shkruj keq emrin tlutem shume!
p.s as kafe nuk pi ti kleadoni?![]()
Doli kjo tjetraUne i ve rendesi demeve qe nje gje te shkakton, per te mos permendur zverdhjen e duarve e dhembeve e dridhjet e lehta qe fillon te kesh cik si shpejt ne moshe. Duhani eshte i demshem, jo vetem per ju qe e pini por edhe per ne te tjeret qe rrime me juve....
ps. do vish te pime nje kafe bashke, qe ta vertetosh a e pi kafen une?![]()
La vita non si spiega, si VIVE!
Krijoni Kontakt