Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 39 prej 39
    i/e regjistruar Maska e Elytony
    Anëtarësuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Po te ishte e interesuar aq shume familja e saj per ta edukuar e bente nje sakrifice, e lejonte te ikte ne shkolle pa shami, ashtu si bejne sakrifica ne pergjithesi prinderit e interesuar qe rropaten per ti shkolluar femijet dhe ne borxhe futen.
    "Ai që nuk ka edukatë por arsimim është rrezik për shoqërinë,kurse ai që ka edukatë është i përgatitur për arsimim"
    Sakrifica e shumë prindërve ka shkuar në humnerë,sepse vajzat e tyre shkojnë lakuriq nëpër shkolla...saqë preokupim për to është më shumë pasqyra sesa libri.
    Nga gjithë maturantët sivjet vetëm 42% kaluan prej tyre,kjo është sakrificë e vërtetë!!!

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Elytony Lexo Postimin
    "Ai që nuk ka edukatë por arsimim është rrezik për shoqërinë,kurse ai që ka edukatë është i përgatitur për arsimim"
    Sakrifica e shumë prindërve ka shkuar në humnerë,sepse vajzat e tyre shkojnë lakuriq nëpër shkolla...saqë preokupim për to është më shumë pasqyra sesa libri.
    Nga gjithë maturantët sivjet vetëm 42% kaluan prej tyre,kjo është sakrificë e vërtetë!!!
    Po meshkujt lakuriq vene sipas teje, apo i c'orienton veshja e femrave?LOL
    Feelings change - memories don't.

Anëtarësuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Po meshkujt lakuriq vene sipas teje, apo i c'orienton veshja e femrave?LOL
    Sipas shumë statistikave të bëra nga shkencëtaret jomusliman qëndron se:"...sidomos në kohën kur kohën e ka përfshir monoseksualizmi arrtija në shkencë është më e frytshme në ndarjen e gjinive në studimin e një çështje përkatëse...".
    Edhe unë mendoj dhe pajtohet me këtë...poashtu zhveshja ekstreme e femrave në Kosovë e ka dëgjeneruar shoqërinë kosovare,saqë preokupimi i tyre nuk është libri por moda,pasqyra e gjëra të ngjashme. Prandaj do ishte më mirë që ne të shikojmë mbi traditën tonë,e cila nuk lejon zbulimin me pjesëve të turpshme të trupit sepse kjo shkon në dëmin e rrethit tonë dhe këtë po na e argumenton koha.

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Nuk para i besoj shkrimeve neper gazeta , se vetem show jane,

Por cdo nxenes me shami apo pa shami (kuptohet jo nudista) ka te drejt te arsimohet .
    Ne europe lejohen nxenesit me shami ne shkolle dhe kjo e ka nje arsye pervec shkollimit , integrim , te njohin dhe boten e nje katolik, nje ortodoks, njete kuq , te verdh , jeshil . Bota eshte e shume ngjyrshme.

Kjo perzirje sjell toleranc midis njeri-tjetrit, mesueses si figur teper e rendesishme ne dhenjen e dijeve nuk i lejohen te mbaj simbole fetare , si shamija, kryqi ect ect

Edhe pse jam kunder shamis se kokes tek besimtaret myslyman , do preferoja nje besimtare me shami te shkolluar sesa nje pa asnje fije dije sepse aty fillon ekstremi.
    Jeto sot se neser nuk i dihet

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar më parë nga Mexhid Yvejsi Lexo Postimin
    Shamia problem për shkollim të mëtutjeshëm
    prap shamia ?????..po qysh na e qate me nderen more me shamia ...uh si nuk moret vesh more injorante qe as shamia e as breket nuk te pengojne te shkollohesh..te pengon mentaliteti idiotesk se me shami do behesh me muslimane se muslimanet..

fali o zot se nuk e dine cka bejne...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Elytony Lexo Postimin
    Sipas shumë statistikave të bëra nga shkencëtaret jomusliman qëndron se:"...sidomos në kohën kur kohën e ka përfshir monoseksualizmi arrtija në shkencë është më e frytshme në ndarjen e gjinive në studimin e një çështje përkatëse...".
    Edhe unë mendoj dhe pajtohet me këtë...poashtu zhveshja ekstreme e femrave në Kosovë e ka dëgjeneruar shoqërinë kosovare,saqë preokupimi i tyre nuk është libri por moda,pasqyra e gjëra të ngjashme. Prandaj do ishte më mirë që ne të shikojmë mbi traditën tonë,e cila nuk lejon zbulimin me pjesëve të turpshme të trupit sepse kjo shkon në dëmin e rrethit tonë dhe këtë po na e argumenton koha.
    Me nje fjale dhe po te lejohej me shami ajo, prape do kerkonte te ndahen vjazat vec e djemte vec?

Anëtarësuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Me nje fjale dhe po te lejohej me shami ajo, prape do kerkonte te ndahen vjazat vec e djemte vec?
    Shikoni...shamija duhet t'i lejohet femrave muslimane dhe kaq!

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Si te dush ti,LOL.

Anëtarësuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Nuk është kjo vetëm pse unë kam ose nuk kam dëshirë,porse çdo kush beson diçka dhe duhet të repsektohet besimi i tij. Shumë femra besojnë dhe i përmbahen atij besimi se femra duhet të modernizohet duke u zhveshur,saqë shkolla më shumë ka marr kahje të modelimit sesa që aty mësohet dije e edukatë. Më vie keq,por nuk është as edukatë as arsimim,zhveshja lakuriq,zbulimi i pjesëve të turpshme,pirja e duhanit në mjedisin shkollor...pastaj shumë ''lidhje pa lidhje'' në mes gjinive të degjeneruar që pastaj po ndikojnë në shkurorzime,në efektë të ultë të procesit mësimor,në mungesa e e fundit vetëm 42% kaluan në testin me mjaftë vlerë,vërtetë turp i madh dhe fajin e kanë pikë së pari prinderit!!!

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •