Gezuar ditelindjen.![]()
Gezuar ditelindjen.![]()
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
U befsh 100 vjec iktuss.
Te uroj fat dhe suksese ne jete :-))
Jeto sot se neser nuk i dihet
Urimet me te bukura per ty Iktus. festofsh edhe shume pranvera te tjera ku lumturia do jete pjese e pandashme e jetes tende.Gezuar!
Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮
Te pershendes!Urime ditelindja Iktuus,i befshe edhe sa ta doje qefi ty,te pershendese.
Njekohesisht te falenderoj per urimin, eshte kenaqsi kur te mendon dikush, Kenaqsia me e madhe eshte kur ai dikush eshte i pari.
Faleminderit!Gezuar ditelindjen Iktuus
Besoj dhe mendoj se nuk te kam shqetesuar asnjehere. Kam qen i dobishem per ty, Kam vene ne drite gabimet e tua ortografike hahaah Faleminderit.Happy Birthday! Edhe do zoti do me lesh te qet tani qe u bere 1 vit me i madh :P
Faleminderit!Edhe 100 Iktuus
gjithe te mirat
Faleminderit!Edhe 100 Iktuus
gjithe te mirat
Faleminderit!Gjithe te mirat,si ta kesh deshiren!
Faleminderit!Urime Iktuus, shėndet, lumturi e fat nė jetė...
Violina te falenderoj perzemersisht.U-huhu kush na paska ditelindjen sot !!! - My darling Iktuus na u beka nje vit me i moshuar , nje vit me i pjekur !
Te uroj me gjithe shpirt : Qofsh i lumtur !
Ah se desh harrova Une jam i pjekur Po te falenderoj per heren e dyte qe me kujtove maturin time, fundja eshte e rendesishme kur mbi shkronjen (i) te vendoset pika lart.
Faleminderit!Urime edhe 100
Faleminderit lal!Ueeeeeee kush ka ditelindjen.... edhe 10000000 vjec lale ja kalofsh sa me bukur!
Faleminderit!Gezuar ditelindjen.
Shume faleminderit.U befsh 100 vjec iktuss.
Te uroj fat dhe suksese ne jete :-))
Faleminderit Rigerta.Urimet me te bukura per ty Iktus. festofsh edhe shume pranvera te tjera ku lumturia do jete pjese e pandashme e jetes tende.Gezuar!
(me fale?)
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga anita340 : 17-07-2011 mė 12:29
AUTOCHTHONOUS
U befsh 100 vjec Iktuusdhe me nje vater kalamaj!
Te shtetit apo te tute, s'ka rendesi!![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
Edhe 100 u bofsh iktuus
Te uroj suksese ne jete![]()
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Edhe 100 tė tjera.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Vete erdha me vonese, por jo urimi im.
Ky ka qene qemoti ketu...
T'i deshiroj edhe 100 te lumtura!
I mesofsh niperit dhe sterniperit, mbesat dhe stermbesat me rrefime te bukura.
Pse jo edhe aso nga forumi shqiptar : )
GJITHE TE MIRAT
Edhe 100 vite te lumtura te uroj!
Ti, Shqipėri, Mė Jep Nder, Mė Jep Emrin Shqiptar
Krijoni Kontakt