Close
Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 106
    Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Sikur te isha sllav do kisha hyjnizuar ushtrine serbe sikur ti qe ben.
    Kot e ke, e kam tradite familjare mos me i thene magjypit gje tjeter, perpos magjyp dhe per ta trajtuar si te tille. Kot maskohesh si shqiptar. Po ta ndjej neper virtualitet eren e jevgut qe t'i vije gjakut jevg. T'i nxjerri te vdekurit prej kanalizimeve ku i ka varrose E. Hoxha si magjype greke, t'i masakroj perseri dhe te regjistroj me zor si magjyp.

Edhe jevgjit e Fierit kane me shume burrni se tipat si puna jote mor rracshkerdhyme. Rrace k*urvash.

Te q*i listen e dasmoreve robshkerdhyme. Ik mor fisperdhunuar ...
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga halla mine Lexo Postimin
    Absolutisht dakord.
    Albin Kurti loqkamani thote: shkinia i ka vra dikund 300 mij njerez ne ish-yu. Me nje matematik te thjeshte, nese nje shka i ka vra 5 njerez ateher numri i krimineleve te lire ne shkini eshte 50 mij. Neper burgje gjinden diku nja 10 shkije. Kjo eshte drejtesia e evropes, euleshit e hamamit.. amerikes..
    Lerjuni juristeve kete pune, mos merni kry si lopa ne terfoje. Duhet ta biejme euleshin para fakteve sikur shkijet si bojne, e atehere mundemi me thone nuk ka drejtesi, nese ky nuk intervenon.

Shkijet nuk i kryejne keto hesape me cobana e bujqrobe, por me akademike e akademi, te cilat prodhojne aso "deshmi" te rrejshme sa qe zor kush mund t'i dementoje. Shkijet e pshtetin eulexin me shkence per mur. Kur ta bojme edhe ne kete gje, dhe eulexi prape se prape nuk nderhyn, kemi te drejte te ankohemi.

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga BlueBaron Lexo Postimin
    Edhe jevgjit e Fierit kane me shume burrni se tipat si puna jote mor rracshkerdhyme. Rrace k*urvash.

Te q*i listen e dasmoreve robshkerdhyme. Ik mor fisperdhunuar ...
    Hahah po ta shoh invaliditetin nepermjet te internetit. Jo vec gabel grek, por edhe invalid qenke! E kerkon te zihesh me mua ? Me bo me t'kape epilepsia, cka boj une? Me m'ngordhe ne duar duhet me t'bo sapun per mos mi ndote token shqiptare me llymin e lekures tende. Prej magjypeve si ti bej sapun e ia jap mamit prostitute greke qe e ke t'i pastroje morrat e vagines me te. S'jam une si kosovaret tjere qe t kane mesu keq. Per gabel si ti Hitler jam.

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Hahah po ta shoh invaliditetin nepermjet te internetit. Jo vec gabel grek, por edhe invalid qenke! E kerkon te zihesh me mua ? Me bo me t'kape epilepsia, cka boj une? Me m'ngordhe ne duar duhet me t'bo sapun per mos mi ndote token shqiptare me llymin e lekures tende. Prej magjypeve si ti bej sapun e ia jap mamit prostitute greke qe e ke t'i pastroje morrat e vagines me te. S'jam une si kosovaret tjere qe t kane mesu keq. Per gabel si ti Hitler jam.

Ik mer spiun, ik mer legen, fuks i keq. Ik e bej ndonje spiunllik e merr ndonje dinar. Ik mer Hitler i leshit. L0QE ...
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

Lerjuni juristeve kete pune, mos merni kry si lopa ne terfoje. Duhet ta biejme euleshin para fakteve sikur shkijet si bojne, e atehere mundemi me thone nuk ka drejtesi, nese ky nuk intervenon.

Shkijet nuk i kryejne keto hesape me cobana e bujqrobe, por me akademike e akademi, te cilat prodhojne aso "deshmi" te rrejshme sa qe zor kush mund t'i dementoje. Shkijet e pshtetin eulexin me shkence per mur. Kur ta bojme edhe ne kete gje, dhe eulexi prape se prape nuk nderhyn, kemi te drejte te ankohemi.
    Pike se pari tek Serbet apo Shkijet asgje nuk ka te beje me shkence, dhe aspak fare nuk qendron ajo qe Shkijet e pshtetin Eulexin me Shkence, sepse Shkijet dhe Eulexi jane bashke. Bile - Bile per vendosjen e Eulexit ne Kosove eshte pyetur vet Shteti Serb. Pra para se te vendosej Eulexi ne Kosove, apo me mire thene, para se ta thirrte Qeveria e Kosoves vendosjen e Eulexit ne Kosove, se pari eshte bere marveshja ndermjet Shtetit Serb dhe BE-se rreth menyres se vendosjes se Eulexit ne Kosove.

Eulexi ne rradhe te pare eshte ne Kosove si nje organizate e cila eshte neutrale ndaj Statusit se Kosoves, pra eshte nje organizate qe fare nuk e njef Pavarsine e Kosoves, dhe se Eulexi me shume punon per Serbine - per Shtetin Serb, se sa qe eshte ne te miren e Kosoves dhe Popullit te saj.

Kriminalitet, korrupcion e hajni ka edhe ne Veri te Kosoves, me se shumti ka aty ku jane strukturat okupuese te Shtetit Serb, mirepo Eulexi fare ama fare nuk merret me te. Nese EULEXI eshte ne Kosove per te vene rend dhe ligj ne tere territorin e Kosoves atehere se pari ata (EULEXI) duhet ta beje mu bash ne Veri te Kosoves dhe neper Enklavat Serbe, sepse atje eshte problemi i gjithe situates se krijuar ne Kosove.

Drejtesia ne ballkan ka deshtuar pertej mase. Sepse Shtetit (Shtetit Serb), i cili i beri qe 4 luftrat ne Ish Jugosllavi, ne Slloveni, e me pastaj ne Kroaci, Bosnje e Hrecegovine dhe me se fundi edhe ne Kosove, ne vend se te akuzohej per krimet me njerezore te Shekullit 20, asaj (Shtetit Serb) iu dhuruan 51% te territorit te Bosnjes e kur boterisht dihet se para luftes se atjeshme, serbet nuk ishin me shume se 25% te popullates se Bosnjes. Por ja pra qe i fituan apo ju dhuruan 51% te Territorit te Bosnjes nga ana e SHBA-ve dhe Fuqive tjera.

Gjithashtu e njejta gje ndodhe apo ka ndodhur ne Kosove. Pas perfundimit te Luftes iu eshte kerkuar Shqiptareve te Kosoves ta carmatosin Ushtrine Clrimtare te Kosoves dhe ta shperbejne ate, ndersa Shtetit Serb i cili vrau, masakroi, djegi cdo gje qe ishte Shqiptare, fare nuk iu shktaroi Ushtrine. Pra si mund te kerkohet nga Shtetet Mike si SHBA-te dhe Shtetet e tjera perendimore te Kerkojne nga Shqiptaret ta c'armatosin Ushtrine e Vet e cilja Ushtri ishte ne Mbrojtje te Vendit dhe Popullit. Si mund te kerkohet nga Shqiptaret nga ana e Miqeve tane si SHBA-te dhe Shtetet tjera perendimore te hyet ne keto Bisedime apo Negociata me Shtetin i cili para 13 vjete beri masakrat me barbare, perdhunoi gra, nenna shtatezana, vrau, dogji e shkatroi gjdo gje qe eshte Shqiptare, para se Shteti Serb te na kerkoj falje per te gjitha ato, para se Shteti Serb te na njef Pavarsine dhe Sovranitetin e Plote te Territorit tone, para se Shteti Serb ti paguaj te Gjitha demet qe ka bere, para se shteti serb te na kthej te gjithe te zhdukurit dhe te pagjeturit.
    Keso Miqe i kemi ne si SHBA-te e Shtetetet tjera perendimore, qe neve na ndjekin ne cdo aspket, ndersa Shtetin Kriminal ia dhurojne territore si te Bosnjes tani ashtu edhe te Kosoves.

Gjithashtu keta Miqe tane Nderkombetare na ndalojne te kemi REFERENDUM per cdo gje qe eshte per interes tonin shteteror e kombetar.

Ne duhet Respektuar te Gjithe Miqet Tane te vertete Nderkombetar, natyrisht se duhet Respektuar edhe SHBA-te, mirepo NE Si Popull e Komb para se gjithash duhet te Respektojme Vetveten Tone, duhet ta Dojme me Shume Vetveten Tone se sa SHBA-te apo ndonje Vend apo Shtet Tjeter Perendimor. Ne para se te Thojme apo mendojme te thojme Faleminderit SHBA, Se pari Duhet Thene Falemndinderit Ushtria Jone Clirimtare te na praut ne kete dite qe e Gezojme Tani.
    Ne Para se thojme apo mendojme te Thojme Pos mos te Ishte SHBA-te nuk do ishim Cliruar, Se Pari dhe Perjete Duhet Thene pa Menduar Fare Ju Faleminderit Ushtria Jone Clrimtirate, Ju Faleminderit DESHMORE te Kombit se PO MOS te Ishit JU ne fare ama fare nuk do ishim ketu ku jemi sod.

POr tek ne Shqiptaret ne Pergjithesi e sidomos tek Shqiptaret e Kosoves ne Vecanti egziston Sindromi SHBA-te, dhe kinse po mos te Ishin ata (SHBA-te) ne nuk do kishim Egzituar Fare.

E une ju pyes Juve, si mundem atehere te Egziostojme edhe pas 500 vjet te Sundimit Otoman-Turk, dhe gjitahstu edhe pas gati nje Shekulli te Sundimit Serbo-Sllav-Jugosllav. Pra Si ishte e mundur qe Egzistuam dhe nuk u Zhdukem fare, e kur dihet ne ato kohra SHBA-te edhe nuk ishte ndonje Fuqi.

Dhe nje gje per ne Fund - Nese ne Si Popull e si Komb nuk forcohemi, nuk punojme per Interesat Tona Shteterore e Kombetare, nese ne si popull presim se na thojne SHBA-te apo fuqite tjera se cka duhet bere apo cka nuk duhet bere, ateherash ne kuren e kures nuk do hecim Perpara.

Vetem shifni Ratin e Shtetit dhe Popullit Serb, ata i bene 4 Luftrat me barbare ne Ish Jugosllavi, ata bene Luften edhe me " NATON ", ata dogjen ambasaden e SHBA-ve ne Beograd per Shkak te Pavarsise se Kosoves, dhe prapa se pra ata (Shteti Serb dhe Serbet) me shume pyeten Per dhe Rreth Kosoves se sa qe Pyeten Shqiptaret qe Luftuan Kunder Shkijeve per mbrojten e tokave te tyre stergjysherore dhe jane Miqte te medhenj te SHBA-ve.
    Ndryshuar për herë të fundit nga ARIANI_TB : 19-07-2011 më 08:25
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    nje gje duhet ta dijn politikarucat tan qe eulexi nuk jau vet shum letrat,por keta amaterat tan te pakten te dijn ta luajn rolin,sepse po tregohen sa servila aq edhe injoranta.
    Nuk ka kush qe mund ti ik pergjegjesis,jan mesu keta veq me mjel,kadal se dardha ka bisht mbrapa,kupa po e ben nje gabim trashanik,nuk mundet kupa me eskivazhe politike te ju qes hi syve eulexit,ai vetem po e demton qeshtjen e kosoves.
    Ai duhet urgjentisht te ulet qet dhe vetem ti ndegjoi eulexin,ku me e marr more me naj hjek hajnat nga qafa,po keta nuk jan ne men bre.
    Une e kuptoi raportin e keq ne mes kupes dhe hashes,dhe secili po mundohet te ja le kopilin ne preher por qe te dy duhet ti marrin pergjegjesit qe ju takojn dhe te hapin rrugen drejtesis.
    Hor na ban e kuku per ne

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    Citim Postuar më parë nga Drenica 97 Lexo Postimin
    ICO ka kompetenca vetem ne fushat qe i ka percaktu pakoja e Ahtisarit:
    -decentralizimi , te drejtat e komuniteteve dhe trashigimia kulturore
    -banka qendrore dhe fondi i privatizimit(mirebesimit)dhe trustin pensional
    e keni pare qe ICO vendos kush do te zgjidhet guvernator i BQK dhe ankohet per burgosjen e guvernatorit te korruptuar h.rexhepi?

Limaj dhe secili deputet mund te gjykohet pa ju heq imuniteti,deputetet e Kosoves nuk kan imunitet te fort qe i mbron nga hetimi dhe gjykimi,ata imuniteti i mbron vetem nga arrestimi.

Cka nese euleshi e arreston secilin deputet kur ti teket,ta zem se ne kuvend vie propozimi qe veriut te KOSOVES ti ipet statusi special,deputet nuk e votoin,ata kerrcnohen nga euleshi me akuza per korrupcion,arrestohen,shantazhohen.........

Ju po i perzieni gjerat shume keq,me ligj i dyshuari nuk duhet ta deshmoi pafajsine neper gazeta e debate por para gjygjit,ata qe ngrisin dyshime ,akuza kunder LIMAJT duhet te paraqesin fakte para gjykates qe ajo te beje aktakuze kunder Limajt,nuk mund te kete akuze pa fakte ,pse deri sot nuk ka akuz ndaj Limajt per korrupcion e as per krime lufte,sepse prokuroria te pakten deri sot nuk ka fakte qe do t'ia mundesonin gjykates ngritjen e aktakuzes ne baze te fakteve dhe dyshimit te bazuar se ai eshte i perfshire ne krime.

Ju thuani kend e ka autorizu Limaj qe te komandoi me brigaden?askend,sepse kjo ishte kompetence e SHP te UCK dhe jo e komandantit te brigades.

Para gjykates fjal te kafeneve te llojit flitet,po thon,tha njani um ka tha tjetri nuk vlejn duhen deshmi dhe prova per ta akuzu dhe denu diken,me keso shpifiesh po flitet e po thuhet dhe me deshmitar te rrejshem i kan denu famljem Kiqina pa asnje faje,e kjo me nuk mund te behet.
    ne disa pika jam dakord me ju sa i perket ICO qe ka ber me bqk e h,rexhepin edhe per ket eshte hetuar nga eulixi , por ama ata ICO si mbikqyres ka edhe pak me shum kompetenca se vetem per bqk e privatizim ata nuk do i paguante be me gjitha at shpenzime marramendese, ne ket pik po kemi mendime te ndryshme por pak rendesi. problemi eshte ktu me gjithe respektin per limajn ndaj tij jan ngrit akuza te renda nga shqiptar po i lem ato akuzat serbe, dhe kto akuza jo nga bashkpuntor te serbis po nga njerz te thjesht te rrethit te tina zhdukja e vellezerve krasnici po i mveshet limes perse lima as edhe nje her nuk eshte prononcuar per ket kur te gjithe e din se ata jan arrestuar nga njerze te brigades qe eshte komanduar nga lima, ti thua se eulexi mund te denoj deputet pa ju hequr imuniteti ket nuk e beson as kush, prokuroria mund te hetoj por jo te denoj dhe ata kan hetuar dhe disa njerz qe ishin me limajn ne at koh jan ne burg ket e din edhe ju, po te ishte limaj edhe aq i pafajshe ai vullnetarisht do hiqte dor nga imuniteti dhe do dorzohet policis dhe do i dilte ne krye kesaj pune dhe nuk do e qiste kosoven ne keso pozita te kqija, edhe akuza per korrupcion me bechtel enkan bukur e rend qe po i kushton kosoves shum dhe kjo kontrat ende nuk eshte ber transparente per publikun kosovar kjo nuk do koment, po babai i limes qe u zu me drog nejse ndoshta fatmiri ska faj ndoshta, po droga e zhdukur bashke me shum dosje ne polici kjo nuk lidhet me drogen e babes se limajt po ndoshta ska lidheje fatmiri ndoshta do shohim por per mendimin tem keto gjera gjithesesi duhet te hetohem mir dhe ngadal

LAVDI XHAXHIT Maska e soldiers
    Anëtarësuar
    29-01-2011
    Postime
    134
    Une nuk jam "ju". Une nuk thashe rrofte askush, as nuk shava UCK-ne, e as nuk me dhane "miqte" logjiken. Nese mendon se Ariani e ka drejte, pergjegju ne argumentet e mia qe ia drejtova atij.
    @ ARIANI:

Nuk pyes per te te shkuar ne nerva, por per shkak se eshte nje mendim qe eshte i afte te krijoje nje situate inakceptance per faktorin nderkombetar ne Kosove gje qe mund te kete pasoja negative. Prandaj eshte me interes vital te dihet me siguri ose me probabilitet te madh e para (1.), a kane nderhyre perjashtimisht ose ne rend te pare per interesa te veta, dhe e dyta (2.), per cilat interesa?

Para se te konfliktosesh me dike, ia vlen te merresh me informacionet qe ke. Qe te mos biesh ne konflikt per hamendje, keqkuptime, e keso gjera.
    Ke marre pergjigjen,a mos duash me ta vizatu!

Kane inetervenu per interesat e tyre.Sepse ishte afer 50 vjetori i Natos dhe shume shtete antare te Nato-s mendonin se duhet te shuhet kjo org.Amerikanet iskenuan gjithe ate ekzod.ne marveshje me serbet jepnin koridoret nga mund te hikin shqiptaret...me kujtohet,para ofanzivess se shkijeve,erdhe gilbard ne prishtine dhe menjehere u kthye ne Beograd,dhe nga aeroporti i beogradit deklaroi se ai na qenka ekspert per teroristat dhe se ata atje "posht" jane te gjithe terorista.pas dy diteve ja nisi ofanziva.....me pas shperngulja e shqiptareve,vetem e vetem per ta paraqite org.Nato edhe si org humanitare....ky ishte Interesi kryesore.Dhe keshtu Nato vazhdoje "jeten".
    Me pas dualen lojra tjera.....auuu ka shumeeee ky nuk eshte vend ku mund te diskutojme per kete gje.
    Kete e kane bere ata qe sot po i quani "miq" si ti si shume kushi ketu.Prandaj tu drejtova me JU dhe aspak nuk kam gabuar.
    Hajt shnet,se krejtve ka mi ardhe fundi
    Lavdi XHAXHIT

i/e regjistruar Maska e Arb
    Anëtarësuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Little Albania, NY
    Postime
    1,723
    O Kupa me shoke e pengojne edhe driten e Diellit.

Nuk e kish besu kush qe u vjen puna analfabeteve te behen dikushat...
    Talent wins games, but teamwork wins championships.
    Micheal Jordan

he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466

po qush se pshtetin.. euleshi nuk ka ne radhet e veta nje chino per t'i shkaperderdh intelektualisht shkijet e me ja hudh ne pleh "deshmite".. Ne eulesh jane llomi i llomave, llomshtija e burokracise se evropes.. e jo "crem de la crem".
    Por kjo s'eshte asgje, nuk eshte kjo aresya. Faktet krijohen e ne baze te nevojave eliminohen, varesisht nga vullneti politik. Cfaredo cobani shqipe edhe me i dobti me nje vullnet propozitiv per neve do shtyhej pa problem me akademite e shkijeve e me leshat e evropes.. Po i fyne kategorin e cobanave shoq.. Ata nuk jane servila e pa kurrizor sikur kta qe euleshat i kan vnu n'pushtet.. po jane te ndershem e me karakter dhe fale tyre kemi mbijetuar deri me sot..
    Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!

Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •