Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-10-2011
    Postime
    10

Kokerr e zeze afer penisit

Pershendetje,

Sot kam verejtur qe ne shpatull te nyja qe ndan zonen e penist dhe kemben kam nje si kokerr\gunge e zeze me madhesi sa nje kapsul normale. Ka pas dikush nje rast te tille ose dikush qe mund te mu pergjigjet?

Do shkoj per nje vizite te mjeku por vendosa qe te shoh edhe mendimin e juaj.

Faleminderit.

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar mė parė nga Genti-na Lexo Postimin
    Pershendetje,

Sot kam verejtur qe ne shpatull te nyja qe ndan zonen e penist dhe kemben kam nje si kokerr\gunge e zeze me madhesi sa nje kapsul normale. Ka pas dikush nje rast te tille ose dikush qe mund te mu pergjigjet?

Do shkoj per nje vizite te mjeku por vendosa qe te shoh edhe mendimin e juaj.

Faleminderit.
    Eshte infeksion shoku. Shko bej analizat e urines , do te te japin antibiotike.
    Perdori disa dite dhe do te ikin.
    Nuk ka ndonje gje per tu shqetesuar , vetem shko shpejt mos e neglizho sepse mund te kesh pasoja.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Medical Student Maska e Edmond.S
    Anėtarėsuar
    10-09-2008
    Vendndodhja
    nightingale's Dorf
    Postime
    734
    Gjithsesi duhet te shkosh tek doktori.Aty eshte regjioni inguinal,sa mora vesh,dhe gjenden nyje limfatike.Nuk di cte them pa e pare se cka vertet eshte.Pra,sugjerimi eshte te shkosh tek ndonje doktor.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-10-2011
    Postime
    10
    Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    Eshte infeksion shoku. Shko bej analizat e urines , do te te japin antibiotike.
    Perdori disa dite dhe do te ikin.
    Nuk ka ndonje gje per tu shqetesuar , vetem shko shpejt mos e neglizho sepse mund te kesh pasoja.
    Pershendetje i nderuar,

Faleminderit per pergjegje dhe qe me qetesove sado pak se mendoja mos eshte dicka e keqe runa Zot... ende spo e di saktesisht se cka mund te jete por pak a shume e kam te qarte se cka mundet me qene.

Faleminderit.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-10-2011
    Postime
    10
    Nuk mund te gjeta dicka adekuate por tek kjo foto e dyte (tek linku posht) shihet se gunga qe kam une eshte ne te njejten pjese. Dmth ne lekure eshte si pike e zeze ashtu dicka ndersa gunga eshte nga brenda jo jasht.

http://www.healthcentral.com/common/...14_17667_5.jpg

PS: Gjithsesi do beje nje vizite.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-10-2011
    Postime
    10
    Une jam lindur dhe rritur ne Londer. Kam nenen shqiptare dhe babain anglez. Shqipen e di aq sa kam pas mundesi ta mesoj. Pastaj nuk ka qene e lehte pasi eshte gjuha ime e katert qe e flase dhe me e veshtira

P\S: Shpatull, ije apo si te doni quane mua s'me behet vone por une kerkova ndihme dhe jo hajgare.

Sidoqofte, per ata qe ndan mendim keshillues ju falenderoj shume. Bera nje kontrolle dhe eshte infektim i kembes qe do kaloj shume shpejt.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •