Ai pyeti si nderrohet bateria ne madherbord dhe jo si nderrohet madherbordi.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
benseven11 kisha nje pyetje per kete baterine e motherboardit, deri sa mund te qendroj nje bateri, dhe ku mund ta dallosh se bateria ka marre fund , qe ta zevendesosh me nje te re?
rrespekte
Sa me shume ta ndezesh dhe fikesh kompjuterin aq me shume shkurtohet jeta e baterise.Nqs e len komjuterin me windows aktiv gjithe kohen bateria zgjat me shume.Bateria shkon 2 vjet e gjysem.Me vone dobsohet shume ne fuqi dhe shancet per gabime jane te medha.
Ora ne kompjuter shkon keq eshte mbrapa
megjithse oren daten ne kompjuter e korigjon perseri shkon keq ora dhe data,
Mesazhe gabimi cmos error checksum
Kompjuteri nuk ndizet fare.
Ndryshimet qe ben ne Bios nuk ruhen.
Te gjitha keto tregojne per problem baterie qe duhet zevendesuar.
Dy mesazhe gabimi qe tregojne qe bateria ka ngordhur jane
Invalid System Settings
CMOS Checksum Error
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Bateria ndihmon ne ndezjen e kompjuterit, dhe nese kompjuterin e le per nje kohe shume te gjate ajo shkarkohet, pasi sic e tha dhe WoW ajo behet me e fuqishme kur kompjuteri eshte i ndezur.
Kompjuteri im i vjeter ka 6 vjet qe eshte blere dhe nuk ka pasur asnje problem hard, e le shpesh ne gjume.
Shpesh gjat nates nuk e fik por e le ne gjum dhe ndoshta kjo ka ndikuar qe te mos kem probleme me batrine.
Heqja e baterise eshte shume e thjeshte, ashtu sic eshte e thjeshte dhe vendosja e saj.
Kam nje pyetje per ekspertet ketu, ndoshta juve mund tju duket paksa qesharake po per ne njerezit e thjeshte ... nejse. Lol
Problemi qendron ketu. Dje duke perdorur laptopin , me ra bateria. Ose me mire me shkoi deri aty ku se mbante me dhe mu mbyll vete. I vura ate adapterin per te chargur, por qe dje deri sot .. vazhdon ajo drita lajmeruese nga jeshile qe kthehet ne te kuqe qe te kuptosh qe po bie bateria , vazhdon te rri ashtu e kuqe , dhe ben fap fap. Sado qe laptopi/bateria eshte plot , vazhdon te rri e kuqe ?
Dhe eshte pak si e bezdishme se te jep ate idene qe po bie bateria, kur bateria eshte plot, false alarm .. e keni parasysh , se rri rri dhe une dhe syte aty me shkojne? Lol
Pse vjen kjo (se kish bere me pare) dhe si tja bej qe te rri jeshile sic ishte dhe te kthehet ndonjehere e kuqe vetem kur i bie bateria ?
flmd ne advance. pres pergjigje nga eksperta tamam pls.![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Do kete ngelur takuar drita nga shock qe ka pesuar.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
shock ?
Po mire tani , si ta bej si ishte me pare. Te pa shokuar , green![]()
po dhe une ke pyes - Ty Blood te kam pare ne foto ketu ne forum , ti je i vogel .
Ka ndonje ekspert tjeter ketu apo jo ? Lol
Krijoni Kontakt