Close
Faqja 19 prej 32 FillimFillim ... 9171819202129 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 314
    i/e regjistruar Maska e mardo
    Anëtarësuar
    06-04-2011
    Postime
    325
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    ki grupacioni aleanca kuqo-zi.. me cduken bathet.. po krruhen.. shume..

po kerkojne me zor.. objekte sherri.. si e si me kriju problemos me komshij e nderkombetara..

kan radh gjerat..

nje dizaj ishin mbledhur keta kuqo-zezasit.. e kishin ber aheng ne dhermi me veto-vendosasit.. e albinit..

e kan nji hile keta..

kush ka hile mbi shqiperin , saliu i faljes se siperfaqes ujore e i rregjistrimit etnik kur greqia ka 20 vjet qe paguan 350 euro ne muaj vetem per te pritur kete dite , apo vetvendosja e alenca ?????????

pas kesaj pyetjeje retorike ....uroj qe te mos flisni me militantizem partiak po si shqiptar

me mire te mblidhet aleanca me vetvendosjen ne dhermi , apo saliu me bollanon ne himare ???????????

sa per sherret me nderkombetaret .......o ka ber e po ben sherr me greqin maqedonia ...o ska ber njeri e prap perpara nesh do hyjn ne evrop
    nga nderkombetaret kerkojm respekt reciprok e jo ulje koke .....kjo vleresohet me shum ne evrope
    Ndryshuar për herë të fundit nga mardo : 02-08-2011 më 08:19

he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    po nuk po e merr veshti akoma qe Topi dhe Spahiu po kerkojne qe te krijojne nje parti dhe per te mbledhe elektorat , po bejne nje fushta naciaonliste, pikerisht ne ato ndjesi qe elementi primitiv bie viktime.
    .
    viktime e elementit primitiv grek
    Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!

Kush e ka ne dore ndrrimin e emrit te nje qyteti apo fshati? Besoj se u duhet lene vete banoreve te bejne nje referendum per ndryshimin e emrit. Mire do ishte te ishin te gjitha ne shqip, por dhe me urdher ne kundershtim me deshiren e atyre qe banojne aty, nuk ka lezet.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    mardush..

kemi pa shum sharllatana or cun..

kshu benin dhe mjaftistet..

mirpo i pam ne 21 janar se sa atdhetar ishin..

edhe keta vet vezat edhe keta kuqot e zij.. njasisishit jan..

po.rdh me rigon..

..

AKA-MANO Maska e Maqellarjot
    Anëtarësuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972
    Citim Postuar më parë nga mardo Lexo Postimin
    nuk ka problem Maqellara ..... edhe une jam cudit se si i nderrojn titujt , ose nganjeher edhe se si ti shuajn mgjt jam prap ketu .......

sa me shum me pengojn aq me shum me hipen inati

me behet sh qefi qe ka shum ne forum qe kan aferisht te njejtat mendime me mua per ceshtjet etnike .....uroj qe ky nr te shumfishohet
    besoj se pas ketyre 20 vjeteve te humbura KOT me militantizem partiak te zgjohemi edhe ne si komb e te fitojme ndergjegjen kombetare te humbur
    vetem keshtu do na respektojne ne evrope
    Mardo,

ate qe shkruajta pasi lexova artikullin qe kishe prure ti ne temen qe u fshi, ishte:

"Mardo dhe Djale Dimali dy "miqt" dhe "bashkluftetaret" e mij me te denj. Po tju kisha prane do tju bleja nje dopjo raki dhe ekspreso. Dreqi le ta haj...beji dy. Topi ka ber nje gol qe nuk ka arbiter qe mund ta anulloj, edhe pse ishte jashtloje sote e gjithe diten!"

paska qen e thene Qe Anaset-55 te gezonin token tone!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Maqellarjot : 02-08-2011 më 17:11
    Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Shqiperia ka tej mase shume probleme te tjera me urgjente, si psh uje, drita, infrastrukture, cmimet e larta, me duket se aleancistet po shiten ca si teper patriote po nuk e di se ku duan te dalin me kete.

i/e regjistruar Maska e a.koci
    Anëtarësuar
    17-05-2011
    Postime
    125
    Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    po nuk po e merr veshti akoma qe Topi dhe Spahiu po kerkojne qe te krijojne nje parti dhe per te mbledhe elektorat , po bejne nje fushta naciaonliste, pikerisht ne ato ndjesi qe elementi primitiv bie viktime.

Ai e pranoi censusin se jo vetem ishte i drejte, por dhe eshte kerkese e nderkombetareve.Nuk mund te bente te kunderten.

Ty z.Anesti te duket e drejt kjo qe po ndodh me regjistrimin e popullsise, ne baze etnie edhe fe-je ?
    Une mendoj se element primitive jan personat qe mendojne si ju , edhe e shesin identitetin kombetare per para e per kolltuk e jo ata te cilet po perpiqen te mbrojne dinjitetin tone kombetare , se me te marre ne dore vendin tend gjeja e pare qe do bejne eshte s'pastrimi i popullsise vendase , pasi dim qe menyret jan te ndryshme , per ta bere kete edhe pa luft.
    Fqinji respektohet aq sa te respekton e jo me shume edhe evropianet duhet ta dine qe ky vend ka edhe njerez me ndergjegje kombetare edhe nuk jan gati te shiten per qejf te njerit apo te tjetrit.

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Gjeja e pare qe duhet nderruar eshte emri Kosove, ne Dardani. Kosove eshte nje emer artificial, sllav qe u jep shkas serbeve ta reklamojne si te tyren. Dardani ka lidhje vetem me shqiptaret, dhe do te ndryshonte perceptimin qe te tjeret kane per vendin.
    Ose ndryshimi i emrit Albania.
    As ky nuk eshte emer shqip!

Pershendetje

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Ose ndryshimi i emrit Albania.
    As ky nuk eshte emer shqip!

Pershendetje
    Albania eshte emri nderkombetar per Shqiperine, ashtu sic eshte emri Hungari per Magyarorszag, Gjermani per Deutschland, Greece per Hellas, Montenegro per Crna Gora etj.

Une thashe qe te nderrohet emri me te cilin vendasit e therrasin vendin, dmth nga Kosove ne Dardani. Nderkombetaret mund te vazhdojne ta therrasin Kosovo.

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar më parë nga a.koci Lexo Postimin
    Ty z.Anesti te duket e drejt kjo qe po ndodh me regjistrimin e popullsise, ne baze etnie edhe fe-je ?
    Une mendoj se element primitive jan personat qe mendojne si ju , edhe e shesin identitetin kombetare per para e per kolltuk e jo ata te cilet po perpiqen te mbrojne dinjitetin tone kombetare , se me te marre ne dore vendin tend gjeja e pare qe do bejne eshte s'pastrimi i popullsise vendase , pasi dim qe menyret jan te ndryshme , per ta bere kete edhe pa luft.
    Fqinji respektohet aq sa te respekton e jo me shume edhe evropianet duhet ta dine qe ky vend ka edhe njerez me ndergjegje kombetare edhe nuk jan gati te shiten per qejf te njerit apo te tjetrit.
    shesin identitetin kombetare per para
    Je eksentrik ne te shrehur.Ne nuk po diskutojme per moralin , por per censusin, pra inventarin e popullsise me te gjitha karakteristikat e saj.Une nuk marr persiper te gjykoje as prostitutat , as ato qe mendojne se ndjehen me mire duke nderruar kombesine.Megjithate , mos bjere viktime e Kreshnik Spahiut, qe kerkon ta egzaxhiroje.Ku e din ti qe Kreshniku nuk ka marre ndonje shuk me euro nga islamiket per te hedhur balte ne kete proces?Ky te duket i besueshem ty, ndersa nderkombetaret, dhe kryeministri i vendit, apo dhe presidenti, qenkan te pa besueshem.Paskan shku 200 veta apo dhe 2000 , per te perfituar me pa te drejte ne paketen e ndihmes nga greqia dhe u be nami.Nuk eshte kjo ndonje shifer qe prish pune.Shqiptaret kane 20 vjet qe ushqehen me rrena, po kete pune kane ,jo pasaporte ,jo certifikate , njeri nderon kombesine per pare nje tjeter se ka bere krime , njeri nderron emrin per te shku ne amerike e angli si kosovar, pra nga katolik behet musliman , e tjetri ka ble pasaporte serbe , malazeze, boshnjake , te gjallesh e te vdekurish etjetj,dikush behet jurist me rrena nje tjeter, shofer pa frena, po keto jane shqiptaret ne nuk kemi ku te gjejme te tjere.Pra o ka nevoje ne shqiperi per censusin ,pas kesaj katraure, o ska ku te shkoje me.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

Faqja 19 prej 32 FillimFillim ... 9171819202129 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •