Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 59 prej 59
    i/e regjistruar Maska e Elytony
    Anėtarėsuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Po Elytony, njerezit nga pervoja e perditshme jetesore kane shku me pyte profetin Muhamed se cka me bo. Keshtu ju ka zhvillu juve feja. Po te jetonte Muhamedi ne shek. 21 do ta pyesnin njerezit se a bon me hi ne facebook. Po interesant se profetit Muhamed kurre s'i ka ra ne mend perpara se ta pyese dikush ta sqaroje ate gje.
    Ndjej keqardhje pėr kuptimin tuaj nda Haditheve tė Muhammedit s.a.w.s.,sepse ai na ka treguar ēdo gjė qė nevojitet dhe kėto vlejnė si planprogram deri kur pėrfundon jeta e njeriut nė Tokė...
    Sa i pėrket FB ai ka thėnė tė ruhemi nga tė pamoralshmit qė lakuriqėsohen,reklamojnė pjesėt e trupit tė tyre thua se s'kanė diē tė japin nga vetja e tyre pos sjelljeve shtazarake...prandaj fjalėt e Muhammedit s.a.w.s. janė tė pėrgjithshme pėr ēdo kohė dhe hapsirė,por se ka njerėz qė jetojnė as qiell e as n'Tokė!!!

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar mė parė nga Marduk Lexo Postimin
    Haha po njeri edhe une qeshtu kam vendos me bo me Islamin. E kam njet gjithcka me shkaterru gjithcka me ba keq kunder Islamit. Ne fund veq kthena ne Islam edhe gjithcka mu falet. Tane jeten luj K o qe me Zotin ne fund veq i tham u ktheva ne Islam edhe ejvalla e marri rrugen per 72 virgjereshat. Khuuu be nanen ha sa e thjesht o kjo jete
    Po normal, pse me jetu ton jeten si ROBOT, ka fundi pleqnis qeshtut kthehem n"Islam edhe via per te veni :A lol
    Ose ose mujm edhe te noj prift, 2-3 Ilahi edhe shkun mkatet :A
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-07-2009
    Postime
    567
    Citim Postuar mė parė nga Elytony Lexo Postimin
    Ndjej keqardhje pėr kuptimin tuaj nda Haditheve tė Muhammedit s.a.w.s.,sepse ai na ka treguar ēdo gjė qė nevojitet dhe kėto vlejnė si planprogram deri kur pėrfundon jeta e njeriut nė Tokė...
    Sa i pėrket FB ai ka thėnė tė ruhemi nga tė pamoralshmit qė lakuriqėsohen,reklamojnė pjesėt e trupit tė tyre thua se s'kanė diē tė japin nga vetja e tyre pos sjelljeve shtazarake...prandaj fjalėt e Muhammedit s.a.w.s. janė tė pėrgjithshme pėr ēdo kohė dhe hapsirė,por se ka njerėz qė jetojnė as qiell e as n'Tokė!!!
    Jo per cdo kohe dhe hapesire. Se kohe ka pas edhe ma heret se sa Muhammedi, e ata cka me ba qe s'kan mujt me i ndegju keto fjal. Ku e kan vendin ata njerz kur s'u kan ne kohe dhe hapesire Muhamedi? Qysh me i fal Zoti ata kur s'u kan hala Muhamedi? Hajde gjej pergjigje qetu pra?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-07-2009
    Postime
    567
    Citim Postuar mė parė nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Po normal, pse me jetu ton jeten si ROBOT, ka fundi pleqnis qeshtut kthehem n"Islam edhe via per te veni :A lol
    Ose ose mujm edhe te noj prift, 2-3 Ilahi edhe shkun mkatet :A
    Hahaha po po njeri tyben qeshtu eshte. A e ke pa ketu Shqiptart kur bahen te vjeter s'kan cka bojn ja nisin tu shku neper Xhamia edhe nime ju falen kejt mekatet, a ma heret cka kan ba s'ka lidhje. Kryesorja jan te mireseardhur prap ne Parajsen e pafundme, po i ha edhe atyne kishin dit vlla me e zhivat jeten tybe, qeshtu edhe une e kam njet me ja ba pse a po ta din najkush a?....

Anėtarėsuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Jo per cdo kohe dhe hapesire. Se kohe ka pas edhe ma heret se sa Muhammedi, e ata cka me ba qe s'kan mujt me i ndegju keto fjal. Ku e kan vendin ata njerz kur s'u kan ne kohe dhe hapesire Muhamedi? Qysh me i fal Zoti ata kur s'u kan hala Muhamedi? Hajde gjej pergjigje qetu pra?
    SubhaneAllah! Pėrsėri ndjej keqardhje sepse me tė vėrtetė njeriu ėshtė i cekėt pėrderisa kėrkon tė padrejtėn pėrball drejtėsisė!!
    Shikoni Kur'ani thotė se Muhammedi s.a.w.s. ėshtė vulė e tė dėrguarve pėrpara tij,pra ėshtė i dėrguari i fundit dhe vulė pėr ata qė ishin para tij...e edhe Kur'ani ėshtė argumentues i asaj qė ishte mė pėrpara ashtu edhe Muhammedi s.a.w.s. prandaj Muhammedi s.a.w.s. nuk solli risi sepse fjalėt e tij ishin dhe qėndronin edhe kur ai nuk ishte gjallė. Sepse me fjalėt qė ai thirri nė kohėn e tij,me tė njėjtat fjalė thirren edhe tė dėrguarit e tjerė,e edhe pasuesit e tij do thrrasin derisa mbaron kjo botė.
    Me pak fjalė jemi(nėse...) nė kohėn e Muhammedit s.a.w.s. dhe nėse fjalėt e tij janė sot(koha kur jetoi),ishin edhe dje(para jetės sė tij),do jenė dhe nesėr(pas vdekjės sė tij).

Tani,nėse nuk pajtoheni se ishin para lindjes sė tij ėshtė 1 pėr ju...por kur ai jetoi ishin e poashtu edhe tash janė dhe pėr mua janė 2,2 me1 jeni humbės...pajtohu me tė triat jemi dy fitues!!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-07-2009
    Postime
    567
    Ooo idiot veq hargjove shkronja palidhje se s'me dhane pergjigje hiq. Une thash qe para Muhamedit qysh kan pas me dit njerzit per fjalt e tina kur ai ende s'ka ekzistu? Se mas tij po e di qe i kan ndegju fjalt se veprat i kan mbet qe e ka ngrit besimin Islamik, por para tij atyne cka me i ba tash kur s'i kan ndegju fjalt e Muhamedit? Ngom se ty s'di sa her t'kam shpordh prej ktuhit edhe prap s'ta len kry, se i gjun do llafe pa kurfar kuptimi e veq po du me ta tha kejt memorien qe e ke per Islamin se ti jeton ne Boten e Ozit ende ke fantazia qe ta kan shperla trunin, mos u bo kishe une po e ofendoj dikon e tu than SubhaneAllah se s'je ketu ne Forum Islamik po je ne Forum Shqiptar. Je ne forum ku marrin ajr t'paster ata Shqiptar qe e ndjejn vetin Shqiptar, e jo shitbotha si ju. Mos gjuj fllesha me ofendu mas shpine se cdo qeliz jauv njoh juve te dobteve...mos harro kurfar pergjigje s'me dhane veq palidhje shkrumove...

Anėtarėsuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Pėrshendetje!
    Ooo idiot veq hargjove shkronja palidhje se s'me dhane pergjigje hiq.
    O t'ka lėn nėna jetim,o ke nėnė tė paeduaktė!!
    Une thash qe para Muhamedit qysh kan pas me dit njerzit per fjalt e tina kur ai ende s'ka ekzistu?
    O i cekėt ja njė shembull...Muhhamedi s.a.w.s. ka thėnė rujuni zinas sepse ajo shkatėrron juve dhe familjet tuaja. Kėto fjalė tė Muhammedit i kanė predikuar edhe tė dėrguerit e tij para tij,qė nga njeriu i parė nė Tokė...mundohu t'a shkrish tėrė atė dhjam truror!!!
    Se mas tij po e di qe i kan ndegju fjalt se veprat i kan mbet qe e ka ngrit besimin Islamik, por para tij atyne cka me i ba tash kur s'i kan ndegju fjalt e Muhamedit?
    Po fjalėt e Muhammedit s.a.w.s. janė prediku po tė njejtat,po e njejta Fe qė nga njeriu i parė,Feja Islame prandaj t'gjithė ata qė kan prediku kthehen sė fundi tek fjalėt e Muhammedit s.a.w.s. sepse ai ėshtė vula e tyre.
    Ngom se ty s'di sa her t'kam shpordh prej ktuhit edhe prap s'ta len kry, se i gjun do llafe pa kurfar kuptimi e veq po du me ta tha kejt memorien qe e ke per Islamin se ti jeton ne Boten e Ozit ende ke fantazia qe ta kan shperla trunin, mos u bo kishe une po e ofendoj dikon e tu than SubhaneAllah se s'je ketu ne Forum Islamik po je ne Forum Shqiptar.
    ...SUBHANEALLAHIL-ADHIM,unė jam nė Tokėn e Allahut tim dhe gjithmonė flas t'vėrtetėn sado qė ajo lėndon dikend!!!
    Je ne forum ku marrin ajr t'paster ata Shqiptar qe e ndjejn vetin Shqiptar, e jo shitbotha si ju.
    Ju i ngjani shembullit tė duhangjiut edhe ata marrin ajėr tė pastėrt nė tymin e duhanit mu sikur ju qė merrnii ajrin e injorancės XHAHILE!!!
    Mos gjuj fllesha me ofendu mas shpine se cdo qeliz jauv njoh juve te dobteve...mos harro kurfar pergjigje s'me dhane veq palidhje shkrumove...
    Po Allahu thotė:"Shembulli i (i thirrėsit tė) atyre qė nuk besuan ėshtė sikurse i atij (bariut) qė u lėshon britmė atyre (bagėtive) qė nuk dėgjojnė tjetėr vetėm se britmė e zė (e nuk kuptojnė). Ata janė tė shurdhėr, memecė e tė verbėr, ata nuk kuptojnė."[El-Bekare 171]

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-12-2002
    Vendndodhja
    Shqipri
    Postime
    128
    Citim Postuar mė parė nga TetovaMas Lexo Postimin
    Ky populli jone kishte qene i pa fatshem . Sa here qe mundohet ta coje koken , i paraqiten do fare mulla kerkusha hoxhallare ,qe nuk e lane te qete ase ne kete bote dhe ase ne boten tjeter .

Shkaku kryesore qe ne Iliride njeresit e kane humbur rrugen ne oborrin e tyre jane keto hoxhallaret analfabet. Une si femije kurre isha ne Iliride ,kurre ishte nata e madhe si qe i thonin muslimanet ,te gjithe librat dhe fotografite ishte patjeter ti largojme nga dhoma dhe ti cojme ne wc,se nuk hyne melaqet ne ate dhome . Oborri i shtepise ishte plote balte dhe per te kaluare oborrin ishte patjeter te kercejshe ne disa gures qe mos te lagesh, sepse ju thonin hoxhallaret shqipetareve qe oborri i shtepise nuk duhet ti ngjaje nje oborrit te qafirit (shkijeve sllave ) Oborret e shkijeve ishin te ndertuara me bresha dhe gjelberim ,kurse oborret e shqipetareve muslimane vetem me plehra dhe lloq. Ka edhe shume e shume raste tjera per keto analfabeta qe e torturuane popullin tone . Une personalishte nuk jame kunder besimit islam ,pore jame kunder analfabetizmit fetare.

Vetem merre nje shembull kurre te kalojshe neper rrugen Gllobocice per ne Tetove dhe shiqoje vorrezat e shqipetarev muslimane ,si te kalojshe neper xhunglla . Kohen e fundit kane filluare ti kositin dhe ti rregullojne se ishte turp .

Ajo qe me intereson me se shumti , ende une nuk e pashe nje hoxhe te jete sportiste ,kohen e lire te merret me sport hoxha ,se per ndryshe i kane grumbulluare ka nja 150 kg vijam ne trupin e tyre . Hoxha 30 vjete eshte bere 160,kg.
    Fluturoj,fluturoj zogu.Ku ri ti "fatlum",apo te ka zene gjumi me arinjte se i tille do jesh,vetem per te ngrene,pire dhe fjetur je.Cfare ke bere ti per kete vend,atje ku je rritur dhe te paskan ngelur keto shije te keqija.Te pakten mos harrote ua mesosh gjuhen shqipe feminjve te tu,se keni filluar ta harroni,ju pelqen e huaja.

Ne ato xhunglla jane varrosur te paret tane,ti ik varrosu me ata pederastet e skandinavise se atje e ke vendin. u bere ti pastruesh i plehrave dhe wc te evropianeve te na tregosh neve per kulture.

Ul koken dhe laj ***** e Johansenit.Kaq ke per detyre.Te tjerat leji per ne tetovaret,jemi vte te zgjuar.

albania is the best Maska e ismani
    Anėtarėsuar
    14-06-2009
    Vendndodhja
    tetova
    Postime
    583
    jam muslian porketa hoxhallaret e teprojn najher edhe pse jemi ne muajn e henjte te ramazanit ndoshta hi ne gjuna por do te tregoj nje histori interesante por edhe aqe e turpshme sa qe nuk di si ta tregoj ketu ne fshat e kam nje kojshi SHURDHEMEMEC DHE DJALI I RI ISHTE SI BYLBILE POR KUR FILLOJ TE HI NE MOSHE FILLOJ TEMERET EDHE ME GJERA NARKOTIE SA QE E SHAKTROJ TERE VETEN DHE U BE I VARUR NGA ATO KURSE KETA FAMILJARET E CONIN NEPER HOXHALLAR GJOJA TJA LARGOJN IXHINET NGA TRUPI DHE NJE HERE E KISHINCU TE NJE HOXHALLAR QE DO TA QUAJ BOKSIER PASI E KISHTE LIDHUR DJALIN ME TERKUZE DHE E KISHTE RAHUR AQ SHUM SAQE SHENJAT NE FAQE I KA PASUR MUAJ GJOJA ME GODITJE NDAJ TI NE TRUP DO TI LARGOJ ATO GJERA CFAR ESHTE KJO E PAESUESHME POR E VERTET VETEM PARA QE TE MARIN DJALI I VARUR NGA DROGA 100% AI HOXHA THOSHTE KA TOLLUSUME NE BARKE
    100 vite shtet 100 VJET KRENARI 100 VITE SAKRIFIC TERE JETEN TE BASHKUM KOSOV ILIRD CAMERI MALSI

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •