Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 19
    WIND_OF_CHANGE Maska e matilda
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    Midis atyre qe pelqej e admiroj nuk mund te gjej asgje te perbashket...............-
    Postime
    89

Cfare roli luan muzika ne gjendjen tuaj shpirterore?A ju ndihmon?

Shume njerez e shohin dhe konsiderojne muziken si nje sherues , pse jo ,te nje momenti delikat te jetes.Dhe per mua muzika eshte nje nga qetesuesit e mi kur nuk ndihem mire shpirterisht,ose dhe kur jam e lumtur ajo perseri me shton ne njefare menyre gezimin.
    Nuk e di se cfare rendesie ka ne jeten tuaj ,muzika.
    Pres me padurim mendimet tuaja.
    Faleminderit!!!!
    L.......
    Kur linde ti,qave te tjeret qeshen per ty.Perpiqu te jetosh ne nje menyre te tille qe kur te vdesesh ti,te qeshesh,e te tjeret te qajne per ty.............

xumparja
    Anėtarėsuar
    12-10-2002
    Vendndodhja
    SHBA
    Postime
    570
    Jo muzika, po ahengu te knoq shpirtin.
    Sidomos kur nigjo nai kong te bukur kurbeti ose nga ato qaramonet me dashni te humbur, te bohet lekura pupurriqe pupurriqe e te bohet zemra cope.
    Ose kur nigjo nai ifteli, te vje me vjelle.
    Kur nigjo ato me iso, degjon llafet se i kane me verte te bukura.
    Kto "babymaking music" si puna e Bary White jane te persosura per nje nate romantike, ndersa kur je me nerva, i hypen makines dhe del ne Autobahn duke nigju Die Toten Hosen, "Alles aus Liebe."
    Qetesi!
    Shoket lexojne!

make love, not war !
    Anėtarėsuar
    29-07-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    68
    Cudi si nuk paska shkruar njeri ketu se une mendoj qe tema iu perket te gjitheve. Nuk besoj te kete njeri qe ne nje fare menyre apo ne tjtren te mos degjoje muzike, qofte ne makine kur shkojne ne pune a shkolle, ne nji dyqan e deri ne momentet para se te flene gjume. Pastaj ka dhe nga ata me ekstremistet qe flejne me radio ndrezur. Per mua muzika eshte nje terapi me efekte te jashtezakonshme ne gjendjen shpirterore. Une dhe ne gjume kendoj ndonjehere
    Pastaj vjen zgjedhja muzikore... aha... une degjoj rock kur jam ne qejf dhe muzike te lehte (elevator music sic thote amerikani) kur jam e trishtuar...
    Ok,kaq per mua...ju te tjeret????
    Well behaved women never made history.

i/e regjistruar Maska e The Hobbit
    Anėtarėsuar
    27-08-2002
    Postime
    211
    Po eshte e vertete se muzika, dhe kenga ne pergjithesi te japin nje paqe shpirteore...nje ndejsi te vecante....madje per mua ka qene nje force shpirterore ne castet e veshtira te jetes sime.

Me respekt Hobbit
    Give light and the darkness will disappear of itself.
    Erasmus (d. 1536)

Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Muzika eshte ilac per shpirtin! Ajo flet ne cdo gjuhe! Muziken e pelqen cdo gjallese lulet, kafshet, njerezit!
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

i/e regjistruar Maska e Evis
    Anėtarėsuar
    15-06-2002
    Vendndodhja
    Ne purpur...
    Postime
    32
    Muzika te pasuron shpirtin,mua me qeteson jashte mase jo vetem kur ndihem i merzitur por edhe kur jam ne qejf,ne nje fare menyre te ngre moralin.Eshte diēka hyjnore!
    I am the cosmic storms
    I am the tiny worms
    I am fear in the night
    I am bringer of light

Pa muzike, une do isha e humbur. Kaq e rendesishme eshte muzika per mua. Muzika qe me ēliron nga vetvetja, eshte gjithcka me ritmin e lindjes se mesme (belly dance), ēifteteli grek, klarineta shqiptare, tango argjentinase, gypsy music (wonderful), keto mund ti degjoj ne cdo moment, pastaj ka edhe kenge te tjera qe me pelqejne ne momente te vecanta.

Vajza e Eres Maska e Puhiza
    Anėtarėsuar
    28-06-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    355
    nuk di pse me trishton muzika,,,por megjithate e dua shume,,,
    Tingujt e heshtjes sė mendimeve te pathėna
    perplasen nė detin e renkimit pamor,
    Lotet e kuq gjurmėt keqaz mbulojnė
    U mpiksėn tingujt, ngrirja filloi
    Heshtja ime u trishtua...

xumparja
    Anėtarėsuar
    12-10-2002
    Vendndodhja
    SHBA
    Postime
    570
    Muzika osh Melhem, ene Beethoveni qe ishte shurdh, e nite muziken, dhe e bote me u ni si njeri normal.
    Sidomos kur e degjo me boxe te fuqishme qe te bojn dhe masazh ke kurrizi sa here qe bie basi.
    E ku ka go mo te bukur, se kur nxefet defi me cakmok, dairet bien ne sfond, gerrneta cirret me ngasherim, fizarmonika te ben te qah, dhe qypi te ben te te levizin vete kembet nen ritmin e tij, dhe ty te vjen te kercesh, te ngrihesh me nje shami ne dore, te fishkellesh, te besh, ssssssss, ti perplasesh gishtat ndersa je duke tundur belin ose prapanicen, djersa te shko curil ke mjekrra, syte te perloten eksataza arrin kulmin, kur ai jevgu me gerrnete cohet ne kom, dhe ta ve gerrneten ke brima veshit, e ti e hedh koken prapa, mbyll syte, dhe therret me sa ke fuqi OPAAAAAAAAAAA!
    Qetesi!
    Shoket lexojne!

xumparja
    Anėtarėsuar
    12-10-2002
    Vendndodhja
    SHBA
    Postime
    570
    E hongert dreqi e hongert, na ka mor molli per i dasem Tironse, ka ato ne fush t'aborrit, kur derdhet rakija lum, e milet vetem kercejn e kenojn, e nuk rrin tu thon c'do dy minuta: te kam gjetur!
    Qetesi!
    Shoket lexojne!

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Muzika klasike, 101 pjesėt mė tė bukura
    Nga Tannhauser nė forumin Muzika botėrore
    Pėrgjigje: 103
    Postimi i Fundit: 21-10-2023, 16:25
  2. Muzika popullore ne dileme.
    Nga ChuChu nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 04-05-2009, 16:00
  3. Muzika, si po deformohen shijet
    Nga Davius nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 14-03-2007, 21:03
  4. Sfida nga Pr-Tech: Pėrpuethshmėria e vargjeve
    Nga edspace nė forumin Arti i programimit
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 02-03-2005, 04:30
  5. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 31-05-2003, 18:04

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •