Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 40
    . Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Berisha ben gabim nese e pranon Nard Ndoken afer tij.

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Mund te jet edhe spiun i ps qe te futet brenda pd-se. Qdo keshtjell shkaterrohet per brenda.

Une nuk do pranoja asnje individ te ndonje partie tjeter.

Tek e fundit jan ba partite si keto kompanite e mdhaja te biznisit nga ajo qe del diqka aty shikojn te shkojn te gjithe.

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Nard Doka me dy koka, nje me PS dhe nje me PD. Shkon aty ku eshte interesi, me shperblimin qe ta jep pushteti.
    Politika eshte bir ku...Populli perdhunohet deri ne skamje, dhe ata pasurohen,. Ata me kostum e me kollare duan vetem sex per vota, sex per pushtet , sex , sex ,sex . Polika eshte bir ku...
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Sala vetem me qene kokrra k0qes kanarit me e pranu ne koalicion kete katunarin qe s'di me lidh dy llafe.
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    ore po ju nuk e venei re se gjate gjithe mujave te fundit kjo tematike e ngritur mediatikisht nga mediat e bollinos nuk ka pasuar asnjehere me ndonje reagim te Sales ..... dhe heshtja e Sales e ka nje domethenie .....

me pak fjale noka po na can b* pak si teper .....

.
    "They will not control us, We will be victorious"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Postime
    1,280
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    tëmën bre..
    nardush ndoku do perseri lemoshe nga berisha.. dhe jam i bindur se do e marre..
    se me berishen ashtu eshte.. shaje persekutoje.. fyeje e komplotoje..dhe ai te do..
    mjer kush e desh pa interes se hajrin kurr sja pa..
    po kte radhe po e morri ndok legenin ne pd do i them gjith miqve..bejani m.unë pd-se dhe pik..
    oj te vesh cdo dite ne guven e seli rozes te bashkpunosh me edvin rucne se si te psonisesh me shume zadrimore koplikas e zorraxhij nga laci e mirdita puka shkodra e oblika.. qe ti coc si egersira.. te djegin shtet e kryeministrira.. sic beri ndoku ne 21 janar e pastaj ta besh prap mik te pare..kjo eshte kulmi..
    ne se berisha e fton nard ndokun ne koalicion.. athere ka me i humb dhe ata pak simpatizant qe i kan mbet..

eshte turp e faqe zeze te pranosh te tille faqezinj ne aleanc me pd-ne..
    ne se ndodh kjo kam bindje se trimeresha joz do ti bej m.unë berishes..

nard ndoku desh ti vej tritol jozit e berishes kur vajten te inagurojn doganen e re..
    dhe tritol venesi nje zagar i ndokes u hodh vet ne ere.. sic duket beri xerr ne celular gabim..
    dhe mir ju be qelbesires..
    ndoku .. tom doshi .. prec zogu.. sterku etj qelbaniker me emra katolik po qe skan lidhje me jezus e fe e kish katalike .. duhen cuar ne biruce si kriminele..
    aty e kan vendin..

te shohim cfar do thot berisha..

po tha .. eja ndok e rri me mue.. i po.rdhi ftyra dhe berishes..

eshte ne biruce garda e shtetit.. ajo qe mbronte berishen e shtetin ne 21 janar..
    kjo eshte turpi me i madh qe mund te ndodh ne nje shtet..
    ne biruc do duhej te ishin sot.. edvini fideli nard ndoku erionet veli dhe brace saimiri tahir etjer qelbesir.. ruci e dokle fatmiri i shpis botuse e taku ngjelo e preci zog.. e tom doshi e sterku etjetj.. deri tek robert perleku e me i fundit zorraxhi qe u duk ne bulevard.. ate dit te turpit e tmerrit e krimit..

.
    ----------------
    Brar,këto duhet t\ia thot dikush Saliut ....dakord. Por,në këtë "PDK-në e Ndokës", ka plot anikomunistë e nacionalistë, që bile një gjë kanë bërë e ndjerë gjithmonë;-e duan Shqipërinë...të tërën...! Ndoshta janë pak,por mos të harrojmë,Lulin në fotelen e kryebashkiakut të Tiranës ,në fund e sollën në karrigë- rreth 100 vota.. të kujt ishin ato,di kush...?!
    Politika,vërtetë është " Art i së mundshmes"..., dhe si duket Salua këtë e din dhe e ndjen....
    Nard Ndoka, është sigurimc,prej atyre më të mjerve......! Fatkeqësi....

Ps. Ka diçka që nuk shkon ndër shqiptarë me këto partitë psudo -fetare...!Partitë me prefikse fetare dhe atribute hyjnore...!,nuk i "han" mileti ndër ne...! Shyqyr !
    E njejta gjë vërehet edhe në Kosovë,me ato parti që pretendojnë të kenë edhe atributin e kristianve demokrat...,islam apo tjetë fetar...!
    Dështojnë gjithmonë !
    Ashtu kjoft,për jetë e mot...!

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    sala eshte mjeshter ne mbledhjen e votave..nuk e ka per gje qe e pranon ne gjirin e te djathtes kete bukeshkale.ja ka bere pucin edhe brenda vete demokristianeve dhe shpejt kemi per ta pare tek lopet kete nardin...jan bere si puna e kurvave qe shkojne pas atij qe jep me shume para..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    do jet nje mu.tsihane ne se berisha pranon te bisedoje me kopukun qelbanikun e 21 janarsin nard ndok spiun zhapikun..

do jet nje ngjarje e hidhur e turpshme ne se ndoka ky renegat e tritol-venes ky kulish siguimi e ky dobic sahanlepires i edvin rucit.. futet ne gjirin e pd-se..

e provoj berisha me paulin sterkun..kulishin katundar qe operativet e zones pare operative nder koplika e bajza e han hota.. ja kishin shk... gjyshen qe ne dizet e pes e ai fiserisht u be qen roje kufiri.. e sot qen i terbuar i edvin ruc enverit..

dhe ndoka i provuar eshte..

tmerr..

gurkuq..

plotesisht pajtohem me ju i dashur miku atdhetar..

..

..
    Ndryshuar për herë të fundit nga Brari : 21-09-2012 më 13:36

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anëtarësuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    edhe Ndoka 1 here majtas 1 here djathtas....spo merret vesh ca do me bo..
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    do jet nje mu.tsihane ne se berisha pranon te bisedoje me kopukun qelbanikun e 21 janarsin nard ndok spiun zhapikun..

do jet nje ngjarje e hidhur e turpshme ne se ndoka ky renegat e tritol-venes ky kulish siguimi e ky dobic sahanlepires i edvin rucit.. futet ne gjirin e pd-se..

..
    Kështu si është bërë Sala që po ja dhj.eu njëri (kushdo qoftë) dhe i doli nga rreshti i bie qeveria, jo Ndokën që e pret me dashuri po prit se do presi krahë hapur edhe Tak Ngjelën.

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •