Cilat ishin fjalet e fundit te disa ateisteve me fame ne momentin e vdekjes se tyre?????????
Volteri: " Zoti me ka braktisur, dhe... une do te shkoj ne xhehnem ( ferr)."
Severus (mbret i perandoris romake): " Kam qene gjithēka, dhe kjo gjithēka eshte baraz me asgje."
T.Paine: "Do ti kisha dhene te gjitha boterat po ti kisha... O Zot, me shpeto, jam ne cep te Xhehnemit (ferrit) i vetem.."
T.Carlyle: " Jam i pashprese, plak i deshperua i cili shikon ne gropen e madhte te tokes"
Aldamont: " Thenijet e mija i kane helmuar shoket e mij...
Gandi: " Po i afrohem vdekjes. Ndoshta nuk do te jetoj vetem se edhe 1 vjet apo me shume... Eshte hera e pare ne jeten time qe ndiej nje deshperim (pezimizem) te madhe.. Gjithēka ne lidhje me mua eshte erresire, po lutem per drite."
Sir T Scott: " Deri ne kete moment, kam menduar se nuk ka Zot e as Xhehnem (ferr)... Tashe e di dhe e ndiej qe jane (ekzistojn) te dyjat, keshtu qe jam i gjykuar per ne Xhehnem (ferr) nga gjykimi i drejte i Fuqiplotit (Zotit). "
Sir F Newport: " E di qe jam i humbur pergjithmone! Oh, ai Zjarr! Oh, ato pranga te padurueshme te Xhehnemit (ferrit)!"
Jeta e pasvdekjes EKZISTON dhe poashtu edhe SHPRESA. Keshtuqe shpejtoni drejt pendimit nga te gjitha mekatet e medha o myslimane dhe ju o jomyslimane shpejtoni drejt hyrjes ne fene Islame!
Islam is the only religion accepted by God.
Islam is the solution about humanity.
Islam is the religion of God.
Feja e vetme e pranuar te Zoti eshte Islami. Nese deshironi te mos keni perfundim te tille atehere vdisni vetem duke qene myslimane.
Thenia e fundit qe duhet ta thote myslimani ne momentet e vdekjes eshte shehadeti-deshmia e tij se nuk ka te adhuruar tjeter perpos Zotit-Allahut.
The_Capital
Krijoni Kontakt