Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 47
    100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Gjithkush ka te drejte te shpreh mendimin e tij mbi cdo qeshtje .

Duhet te msoheni me respektu mendimin e tjetrit sepse nuk jem me ne komunizem .

Sa njeri i quan te prapambetur te krishteret(zakonishte muslimanet) , duhet te msoni me duru edhe kur dikush ju quan juve te prapambetur .

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anëtarësuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    Citim Postuar më parë nga halla mine Lexo Postimin
    Haram eshte me i hup dy dakika dava me kqyr rtk.. e sidomos debatet.. mozomakeq.
    Para 20 vjete rtp ka pas emisione shume me te mira.. me profesionale, me te pergaditura..

te lumte goja halle,
    shume te pavlera emisionet rtk, po me dhemb koka kur jam diku mysafir e me duhet me u shtire kinse po me intereson shume.
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    Nuk ka pas nevoj me permende ti ktu Shefqet Krasniqin ai nuk e ofendoj Shefqet Krasniqin por ofendoj gjith muslimanet qe jetojn ne Kosov sepse Kuranin e quajti liber te prapambetur qe eshte qe 1500 vite dhe ai nuk vlen me sot dhe deklaroj se nga feja nuk te meson asgje te mir por me nje fjal deshi te thot se eshte fe terroriste ,ndersa muslimanet qe praktikojn ate i quajti te prapambetur fundamentalista ,nese nuk je ndier i fyer nga kjo deklarat une nuk e di se qfar muslimani je ti

Po te ishte fyer Shefqet Krasniqi askush sdo kerkonte shkarkimin e tij por jan fy 2 milion musliman qe jetojn ne Kosov

Eshte e vertet se jemi populli me tolerant ne bot dhe per kete duhet te na ket lakmi e gjith bota por kjo toleranc nderfetare qe ekziston ne vendin ton dikujt po i pengon dhe po mundohet me qdo kusht te ju qes fytyren e zez shqiptarve kan zgjedh nje rrug te keqe keta misionar qe mundohen vetem me nenqmime fyrje sharje dhe etiketime te fillojn ta humbin kete toleranc por muslimanet ende jan duke u permbajt edhe pse deri me tani kan marr qindra etiketime fyese qe nuk do mund ti duronin asnje komunitet tjeter ne mbar boten por muslimani po i duron dhe shpresojm te mos i humb durimi por tu kthej shpinen misionarve te till dhe te vazhdoj rrugen qe e kemi fillu drejt bashkimit kombtare dhe kjo eshte arsyje se per qfar sot po nenqmohen muslimanet vetem e vetem qe te ndalohet bashkimi kombtar
    Ximi Abedin,

Une jame ndjere shume i fyer nga deklarata e Shefqet Krasniqit kur pate thene se eshte shume mekat te japish voten LVV, dhe eshte mire t'ja jepesh voten Behgjet Pacollit. Me kete deklarate te Shefqetit jame ndjere shume i fyer, sepse nje udheheqesi fetar nuk i ka hije te jep aso deklarata fyese.

Une jame krenar qe ne rradhe te pare jame Shqiptar, dhe me pastaj qe i perkas fese muslimane. Dhe personalisht mendoj qe me afer jame me nje Shqiptar Katolik apo Ortodoks, se sa me ndonje person qe i perket fese muslimane e qe nuk eshte Shqiptar.

Ne si Popull ende nuk e kemi te zgjedhur ceshtjen Kombetare, dhe per kete arsye asesi nuk mund ta nderlidhim ceshtjen Kombetare me ate Fetare. Sepse ne historine e Shqiptareve asnjeher nuk ka pasur probleme rreth ceshtjes Fetare, por gjithmone kemi pasur dhe ende kemi problem me mos zgjedhjen e ceshtjes Kombetare.
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-09-2009
    Postime
    142
    Citim Postuar më parë nga Dar_di Lexo Postimin
    . Si ligjërues fakulteti, ai kategorikisht u paraqit antiislamik, duke fyer një shumicë të popullsisë së Republikës së Kosovës që i takojnë këtij komuniteti.
    Shefqet Krasniqi, i cili kishte në dorë argumentet
    Prandaj, le të gjenden mundësi dhe hapësira që të pranohet diversiteti i mendimeve dhe që në raste të tilla të përdoret gjuha e argumenteve dhe jo ajo e fyerjeve, hipotezave e konfrontimeve sterile.

Dar_di
    E ke fjalen per mjekerrcjapet taliban me siguri, sepse myslimanet shqiptar nuk u ndien aspak te fyer , perkundrazi.
    Cilat argumente i kishte ne dore ore i uruar????
    I lumt keti keshilltarit te Thacit se ma djersiti keq mullar Krasniqin , sa qe nuk dinte me cfare te thot vetem bertiste e gervallej si shtaze.

Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Lëvizja “Bashkohu” i kërkon Thaçit të shkarkojë këshilltarin e tij

Sipas kësaj lëvizjeve, Blerim Latifi ka bërë keq që në emision ka thënë se Islami i Gadishullit Arabik është Islami i shkretëtirës i kontaminuar me Islam politik e Islami politik është antiamerikanizmi.
    Dhe cka ka te pa vertete ketu???????
    Te shofim tani pas ketyre me cfare kerkese tjeter do ju dain mjekercjapet e Moskes.
    kap sa te mundesh

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-09-2006
    Postime
    129
    Duke lënë mënjanë emocionet për një moment...

A mund të mohojë njeri që kurani është libër i shkruar para 14 shekujsh në shkretëtirën arabe?

A mund të mohojë njeri faktin që bota ka ndryshuar dhe përparuar shumë në këto 14 shekuj?

A mund të mohojë njeri që ndjekja në mënyrë të përpiktë e normave që ndiqeshin para 14 shekujsh bashkuar me pretendimin se nuk ka nevojë për norma të reja quhet prapambetje ( = mbetje 14 shekuj prapa)?

A mund të mohojë njeri që shqiptarët myslimanë janë si gjithë njerëzit e tjerë që ndjekin dhe respektojnë normat e shekullit XXI?

A mund të mohojë njeri që ata që duan të fshijnë 14 shekuj histori për të jetuar me normat e shekullit VII të shkretëtirës arabe janë vetëm një grup shumë i vogël fanatikësh që nuk përfaqësojnë dot as vetveten dhe që kurrsesi nuk mund të përfaqësojnë shqiptarët myslimanë?

Shpresoj që shqiptarët të rrinë sa më larg bolshevikëve islamistë të edukuar dhe trimëruar me lekët që fanatikët arabë i vjedhin popujve të tyre për të financuar fantazitë e tyre të çmendura me mllef të pafundmë dhe me luftë dhe me koka të prera në këtë jetë dhe me dashuri të pafundme dhe seks të shfrenuar në "jetën tjetër"...

PS: Për ata që po i mbyt mllefi dhe fillojnë dërdëllisin për t'i mbushur mendjen vetes dhe të tjerëve se bëhet krim kundër gjithë shqiptarëve sa herë evidentohen disa fakte të pamohueshme mbi politikën islamiste...
    Për të mirën tuaj dhe të gjithë shqiptarëve... Nëse analizoni gjërat me qetësi, pa mllef, pa paramendimin se po ju sulmojnë ngaqë ju kanë zili apo inat, pa fantazi me koka të prera shqiptarësh dhe gjëra të tjera të dhunshme e të përgjakshme, ju siguroj se do e përjetoni në mënyrë shumë më të shëndetshme besimin tuaj, që po rrezikon t'ju kthehet në sëmundje të pashërueshme.

i/e regjistruar Maska e Dar_di
    Anëtarësuar
    16-08-2008
    Vendndodhja
    Dardani e lashtë (Oeneum), aty ku ajri i freskët më bën të ndihem i relaksuar.
    Postime
    1,968
    Citim Postuar më parë nga Killer-Katili Lexo Postimin
    E ke fjalen per mjekerrcjapet taliban me siguri, sepse myslimanet shqiptar nuk u ndien aspak te fyer , perkundrazi.
    Cilat argumente i kishte ne dore ore i uruar????
    I lumt keti keshilltarit te Thacit se ma djersiti keq mullar Krasniqin , sa qe nuk dinte me cfare te thot vetem bertiste e gervallej si shtaze.
    Nëse e keni ndjekur debatin që është zhvilluar mbrëmjen e së dielës, me gjasë që mund të perceptoni më detajisht konceptin e tij dhe të krahasoni dallimet që u shfaqën atë mbrëmje dhe bini ndesh mungesa e njohuri me mungesën e prezantimit të fakteve.

Na ofro disa fakte nëse vërtet myslimanët shqiptarë nuk u ndien të fyer ose ofenduar. Për cilët myslimanë e keni fjalën? Nuk potencoj këtu ata myslimanë që ju i figuroni, por përgjithësisht myslimanët që jetojnë në Republikën e Kosovës.

Demokraci nuk është edhe të fyesh të tjerët pa pasur argumente konkrete. Z. Latifi në atë debat u tregua kategorikisht kundër fesë islame, nuk kishte njohuri për të dhe me hipoteza përfundonte mendimit e tij.

Unë e di që fjala hoxhë e ka kuptimin e mësuesit, por atë mbrëmje z. Krasniqi nuk përdorte elementet dhe argumentet, por fliste me emocione të cilat dominuan pothuajse gjatë tërë debatit sa zgjati. Në vend se të përdorte faktet, hoxha ia kthente me të njëjtën medalje diskutuesit Latifi.

Pajtohem që atë mbrëmje z. Krasniqi u djersit dhe pikërisht këtu qëndron dobësia që një mysliman nuk guxon të djersitet e të bie në një nivel të tillë, por nuk jam dakord se si e çuan një njeri shtazë. Kjo është absurde për një logjikë të shëndoshë njerëzore. Flisni pa emocione.

Dar_di
    "Fet` e besëtë t`i kemi, po të ndarë të mos jemi." Naim Frashëri

ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anëtarësuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    In my thoughts free from the world
    Postime
    534
    Citim Postuar më parë nga ARIANI_TB Lexo Postimin
    Ximi Abedin,

Une jame ndjere shume i fyer nga deklarata e Shefqet Krasniqit kur pate thene se eshte shume mekat te japish voten LVV, dhe eshte mire t'ja jepesh voten Behgjet Pacollit. Me kete deklarate te Shefqetit jame ndjere shume i fyer, sepse nje udheheqesi fetar nuk i ka hije te jep aso deklarata fyese.
    Po a ke menduar ndonjehere se cfare e ka shtyre Shefqetin ta beje kete deklarate?
    I ke pare shkrimet plot islamofobi te Alma Lames ti? Mos prekni ne tela, se edhe hoxha eshte prej gjaku e mishi, dhe normalisht qe do te reagoje edhe me ashper nese eshte nevoja.

Para dy-tre dite lexova diku nje artikull qe ne Australi eshte shkarkuar nje keshilltar i kryeministrit per te njejtat motive, edhe pse ne Australi muslimanet perbejne vetem 2 % te popullsise.
    I feel Kosovereign!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-04-2009
    Postime
    368
    Ah n`ket forum esht problem te jesh musliman ketu shumica jan si skenderbeu patriote ne asnje forum tjetr ku flitet shqip nuk ofendohet me shum feja Islame nga disa patriot te keti forumi thua se aq shum ja paskan dertin shqiptaris ...

Ne rregull virtualitet esht ky mundesh me fy ke te duash si te duash por qe ju ka hije s`ju ka dhe qe doni te filozofoni krejt ne rregull por duhet ta dini qe dobt jeni jeni nje grup deshtakesh ketu qe shitni pordha ..
    Sa per Blerimin ishte shum i thjesht dhe aspak filozofik dhe me shum ishte injorant provokus dhe ja arrit te nxjerr nga takti Shefqetin, dhe keti shefqetit i kisha then qe deshtove ne ate Emision herave tjera meri me seriozitet gjerat...
    Nuk lejohen adresa Interneti ne Firme. Stafi i Forumit.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    Citim Postuar më parë nga B.C.B Lexo Postimin
    kete fuad ramiqin nuk e di sa jeni ne dijeni qe familja e tij e gjere nuk e ka per qefi aspak..ky ka nje burre motre biznismen ne prishtine i cili ja ka tregu rrugen edhe i ka than kurr mos hajde nshpi tem sdu me te pa..ky eshte njeri i pshtjellt e i komplikum tej mase,eshte profiter i qdo gjeje...
    kshtu qe,me kan i mire e don familja e tij.ky asgje nuk eshte duke bere veq se eshte nje piun i hashim thaqit per te largu vemendjen e popullit nga flliqnite tjera qe po behet ne dem te kosoves..po mundohet me ane te ktyre protestave te mbuloje diqka me te rendesishme ky far fuad kali.
    shyqyr qe nuk po ju dhez se jem popull i kulturuar e nuk bijm ne ndikim te flamurave me shpata te arabise e njerzve me mjekrra t`pa lame me vite te tera...
    po te ishte ky fuad ramiqi ne shqiperi ma mer mendja se do te bente lufte nder fetare pa problem,por eshte e mira se jetojme ne kosove e jem shume te kulturuar e nuk bijme ne ndikim te dikujt si qifti i ktij fuadi e atij shefqeti.
    shkoni n`arabi me u anku te hoxha nashta jau shkarkon kshilltarin,po ju nuk jeni normal bre hahahahaahahahhaah.per qetu hashimi po m`pelqen qe nuk po jau rras aspak edhe krejtve shkelma n`arabi ju k isha qu...ne ato turma te protestave per xhami me besoni kam pa me sy te mi shume diller droge,hajna,narkoman heroinasha e njerez qe jon martu te ri i kan bo 20 fmi skan me qka me i majt e dalin qaraveshen ne qytet kinse ju intereson xhamia shume...oo helaqa o helaqa ncnncn o fukara tkqi qe ju ka hup udha n`oborr e spo dijn mo qka me bo ajde dalim qaty nashta e nxjerrim naj dinare.
    nuk e di un sa ke dioni rrethe fuad ramicit por ai eshte me akademi ushtarake dhe si oficer kariere ka sherbyer edhe ne ish jugosllavi por edhe si ushtar i uck me sakt si oficer qe nga detet e para te luftes ka qen ne vijen e par te frontit, tjetra sa i perket xhamis ai dhe te tjeret kan plotesishte te drejt dhe kjo eshte e pa tolerueshme qe instucionet kosovare si lokale dhe qendrore nuk lejojn ndertimin e nje xhamie, kujtoni ju se do i mashtrojm nderkombetaret ata e din se ne jemi 99,99 perqin musliman bile ne ket shifer ata i fusin edhe ateistat kot ti i thua un jam ateist ai nuk ta beson dhe edini qka evroperendimoret me shum i duan ata qe besojn ne diqka se ata qe nuk besojn asgja, tjetra per mjekerr e flamur arab tek e fundit eshte e drejt e tina demokratike le te mbaj ne dor qka te doj dhe le te veshet si te doj, kjo eshte demokracia

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-09-2009
    Postime
    142
    Citim Postuar më parë nga Dar_di Lexo Postimin
    Nëse e keni ndjekur debatin që është zhvilluar mbrëmjen e së dielës, me gjasë që mund të perceptoni më detajisht konceptin e tij dhe të krahasoni dallimet që u shfaqën atë mbrëmje dhe bini ndesh mungesa e njohuri me mungesën e prezantimit të fakteve.

Na ofro disa fakte nëse vërtet myslimanët shqiptarë nuk u ndien të fyer ose ofenduar. Për cilët myslimanë e keni fjalën? Nuk potencoj këtu ata myslimanë që ju i figuroni, por përgjithësisht myslimanët që jetojnë në Republikën e Kosovës.

Unë e di që fjala hoxhë e ka kuptimin e mësuesit, por atë mbrëmje z. Krasniqi nuk përdorte elementet dhe argumentet, por fliste me emocione të cilat dominuan pothuajse gjatë tërë debatit sa zgjati. Në vend se të përdorte faktet, hoxha ia kthente me të njëjtën medalje diskutuesit Latifi.

Pajtohem që atë mbrëmje z. Krasniqi u djersit dhe pikërisht këtu qëndron dobësia që një mysliman nuk guxon të djersitet e të bie në një nivel të tillë, por nuk jam dakord se si e çuan një njeri shtazë. Kjo është absurde për një logjikë të shëndoshë njerëzore. Flisni pa emocione.

Dar_di
    Po qe hoxha nuk perdorte argumentet ne ate debat ajo u pa nga shikuesit dhe nuk ke pas nevoj ta perseritesh edhe ate duke shkruar nje referat te pakuptimte dhe te lodhshem, pyetja ime ishte cilat ishin argumentet , gjithnje sipas teje?Thjeshte pergjigje nuk ka.
    Nje mysliman nuk po guxuaka te djersitet e? hahaha po kjo e logjikshme te duket ty? Po duket se ti logjik te shendosh njerzore ose nuk paske fare ose ta paska humbur nga ato emocionet qe mi permende mua , nejse as qe pres logjik as pergjigje ndryshe nga e jotja kur behet fjale per nje te hipnotizuar pas shefqet krasniqeve.
    Sigurisht qe nuk u fyen muslimanet shqiptare nga fjalet e Burim Latifit, fjalen e kam per shqiptaret jo per disa fundrrina te qelbura qe bartin me vete flamuj te hamasit e qe jan pjese e ati islami te shkretirave.
    Nga mungesa e deshires per tu marre me gjate me ty ,ne fund te them se un aspak nuk u emocionova,vetem qeshja kur e shifja hoxhen si bertiste e gervallej dhe cuditesha si ka shqiptar injorant qe i besojne nje psikopati te tille. E ti nese i justifikon fjalet dhe dekleratat dhe veprimet e shefqetit,atehere shkurt e shqip me vie keq per ty.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Killer-Katili : 13-07-2011 më 12:12
    kap sa te mundesh

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •