Close
Faqja 15 prej 17 FillimFillim ... 51314151617 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 168
    Citim Postuar mė parė nga alx_x6 Lexo Postimin
    ...Tė paktėn siē e shoh unė e plot tė tjerė, me syrin e meshkujve qė i duan femrat dhe nuk kanė ndėrmend t'i helmojnė.
    E di c'me kujtove tani me kete? Ja t'a tregoj; para nje viti ishim ne oren e psikologjise ligjore, ku lektor kishim nje nder njerezit qe kam rrespketin maksimal Edmond Dragoti (shume i njohur) dhe e kishim zakon te dilnim ne shume tema te ndryshme gjate bashkebisedimeve, se si papritur dolem tek fantazia e vrasesit, dhe prof-ja pyet nje student: "kush nga keto vajzat ne klase, mendon se do bente nje krim pasionant"? Ai studenti, normal qe do jepte kete pergjigje qe e dha: "o jo profesor, nuk besoj se asnjera do ta bente..." Po sillej e sillej bisedes, dhe ne fakt syte i kishte drejtuar tek une, e une e kisha kuptuar se dyshonte qe une do e beja nje gje te tille, dhe nderkohe po thoja me vete: "e di e di, nuk ta mban ta thuash qe mendon se une do e kisha bere"
    Profesori u lodh nga pergjigjja diplomatike e studentit dhe i thote: "a nuk do te pergjigjesh, ja se ta tregoj une"... dhe fillon profesori e na drejtohet te gjitha vajzave me rradhe, se si do e vrisnit partnerin nese do ju tradhetonte. Te gjithe rame dakort se do supozonim dhe do i thonim menyrat; menyra, fantazi nga me te ndryshmet u degjuan nga vazjat : me jastek, me helm, me torture deri ne vdekje, me thike, me pistolete, me shtypje makine etj etj . Vjen rradha ime, ja si u pergjigja: "do e kisha mbytur lehte e lehte, si Napoleonin...dmth do i kisha hedhur doza te vogla arseniku ne vere (per pijen e kam fjalen) qe te mos dihej shkaku i vdekjes, dhe nderkohe do sillesha gjate gjithe asaj kohe shume e dashur me te, qe te mos dyshonte qe e di qe me ka tradhetuar". Prof-i me thote: "po pse kaq i rendesishem do jete ai"? "Po"-i thashe. E di c'me tha: epo bravo atehere!
    Por pasi mbaruan fantazite e femrave, i them Prof-it: po meshkujt, nuk i pyete ata.
    Me thote: Do ti t'i pyesim? Ja se po i pyesim tani te gjithe...
    Epo edhe meshkujt na dolen me goxha fantazi, por as meshkujt nuk permenden ushqimin apo pijen, as nga femrat, vetem une isha qe e kisha kapur me kete ide, kush e di pse?!!
    Po nga meshkujt me mbeti ne mendje nje fantazi e cuditshme, qe kam qeshur me te madhe, dhe sot e kesaj dite qeshi kur e kujtoj, njeri nga ata tha : "do e kisha mbytur duke i hipur me nje traktor siper qe levron token, qe ta shkaterroja komplet trupin e saj" Cfare fantazie kjo....mashkullore patjeter

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-06-2007
    Postime
    44
    Citim Postuar mė parė nga Yes* Lexo Postimin
    E di c'me kujtove tani me kete? Ja t'a tregoj; para nje viti ishim ne oren e psikologjise ligjore, ku lektor kishim nje nder njerezit qe kam rrespketin maksimal Edmond Dragoti (shume i njohur) dhe e kishim zakon te dilnim ne shume tema te ndryshme gjate bashkebisedimeve, se si papritur dolem tek fantazia e vrasesit, dhe prof-ja pyet nje student: "kush nga keto vajzat ne klase, mendon se do bente nje krim pasionant"? Ai studenti, normal qe do jepte kete pergjigje qe e dha: "o jo profesor, nuk besoj se asnjera do ta bente..." Po sillej e sillej bisedes, dhe ne fakt syte i kishte drejtuar tek une, e une e kisha kuptuar se dyshonte qe une do e beja nje gje te tille, dhe nderkohe po thoja me vete: "e di e di, nuk ta mban ta thuash qe mendon se une do e kisha bere"
    Profesori u lodh nga pergjigjja diplomatike e studentit dhe i thote: "a nuk do te pergjigjesh, ja se ta tregoj une"... dhe fillon profesori e na drejtohet te gjitha vajzave me rradhe, se si do e vrisnit partnerin nese do ju tradhetonte. Te gjithe rame dakort se do supozonim dhe do i thonim menyrat; menyra, fantazi nga me te ndryshmet u degjuan nga vazjat : me jastek, me helm, me torture deri ne vdekje, me thike, me pistolete, me shtypje makine etj etj . Vjen rradha ime, ja si u pergjigja: "do e kisha mbytur lehte e lehte, si Napoleonin...dmth do i kisha hedhur doza te vogla arseniku ne vere (per pijen e kam fjalen) qe te mos dihej shkaku i vdekjes, dhe nderkohe do sillesha gjate gjithe asaj kohe shume e dashur me te, qe te mos dyshonte qe e di qe me ka tradhetuar". Prof-i me thote: "po pse kaq i rendesishem do jete ai"? "Po"-i thashe. E di c'me tha: epo bravo atehere!
    Por pasi mbaruan fantazite e femrave, i them Prof-it: po meshkujt, nuk i pyete ata.
    Me thote: Do ti t'i pyesim? Ja se po i pyesim tani te gjithe...
    Epo edhe meshkujt na dolen me goxha fantazi, por as meshkujt nuk permenden ushqimin apo pijen, as nga femrat, vetem une isha qe e kisha kapur me kete ide, kush e di pse?!!
    Po nga meshkujt me mbeti ne mendje nje fantazi e cuditshme, qe kam qeshur me te madhe, dhe sot e kesaj dite qeshi kur e kujtoj, njeri nga ata tha : "do e kisha mbytur duke i hipur me nje traktor siper qe levron token, qe ta shkaterroja komplet trupin e saj" Cfare fantazie kjo....mashkullore patjeter
    Hahaha, historira tė bukura kėto, sidomos ajo e atij traktoristit ishte fare super. Ja pse tėrė djemtė, kur i pyesin tė vegjėl se ē'duan tė bėhen, thonė: traktorist. Pastaj rriten, njohin femrat e kur i pyet pastaj ē'duan tė bėhen, tė thonė njė mijė gjėra: doktor, avokat, bankier, futbollist me Realin, gjyqtar, president, po traktoristi meazallah se i kujtohet mė ndonjėrit.
    Ajo puna e helmimit qė kam pėrmendur mė sipėr natyrisht qė s'ka si tė ketė lidhje me orėn tuaj tė psikologjisė ligjore. Mė erdhi ndėrmend nga njė histori qė kisha lexuar pėr Shekspirin. Ky e mori subjektin pėr njė nga tragjeditė e famshme qė shkroi nga njė histori qė dėgjoi tė kishte ndodhur mė parė nė Veronė. Shumė ēifteve u qėllonte tė helmoheshin, pasi femrat kishin nisur t'u kėrkonin gjithnjė e mė shpesh meshkujve tė gatuanin nė shtėpi, gjė qė meshkujt as dinin, as dinė ta bėjnė edhe sot e kėsaj dite. Mirėpo njėri nga ato raste vajti jo si zakonisht me njė helmim e njė purgė tė thjeshtė, por pėrfundoi tragjikisht pėr ēiftin. Shekspiri, si gjeni qė ishte, s'mund ta paraqiste ashtu banalisht ngjarjen, thjesht mori spunton nga ajo e shkroi njė fantazi tė tėrė me spicerė e lajmėtarė qė s'mbėrrinin nė kohė. Nga kjo m'u kujtua ajo historia e helmimit.

Citim Postuar mė parė nga alx_x6 Lexo Postimin
    Shumė ēifteve u qėllonte tė helmoheshin, pasi femrat kishin nisur t'u kėrkonin gjithnjė e mė shpesh meshkujve tė gatuanin nė shtėpi, gjė qė meshkujt as dinin, as dinė ta bėjnė edhe sot e kėsaj dite.
    Haha, une e kisha kuptuar krejt ndryshe, jo si paaftesi mashkullore ne te gatuar, sepse me sa kam vene re une, meshkujt ne 3 pune qe ne fakt duhej te shkelqenin femrat, jane talente te paarritshem; 1. si stilista 2. si parukiere dhe 3. mbi te gjitha kuzhiniere te shkelqyer. Prandaj e kisha marre ne nje plan tjeter kete helmimin qe ke permendur, me kuptimin qe femres po iu tek te heqe qafe, e ben gjithe lezet, te shijon vdekja bashke me ushqimin me helm brenda ne te, dhe mendova se mos doje te te thoje se; "nuk jemi si ju femrat qe na mbysni, por ju duam aq shume sa nuk do iu kishim mbytur kurre sic do benit ju me ne".

Mirėpo njėri nga ato raste vajti jo si zakonisht me njė helmim e njė purgė tė thjeshtė, por pėrfundoi tragjikisht pėr ēiftin. Shekspiri, si gjeni qė ishte, s'mund ta paraqiste ashtu banalisht ngjarjen, thjesht mori spunton nga ajo e shkroi njė fantazi tė tėrė me spicerė e lajmėtarė qė s'mbėrrinin nė kohė. Nga kjo m'u kujtua ajo historia e helmimit.
    Me thene te dejten, nuk e kisha ditur kete frymezimin se ku e paska marre Shekspiri, sonte e mora vesh

Citim Postuar mė parė nga hot_prinz Lexo Postimin
    Stern,

kjo teme aq e tepert, sa nje puqerr ne prapanice,
    femrat shqiptare jane me te mirat ne bote, kjo as qe diskutohet.
    Pinci, don puthje dhe perqafime?
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    Citim Postuar mė parė nga thirsty Lexo Postimin
    Pinci, don puthje dhe perqafime?
    Mos me thuaj, se t'erdhen ndjenjat per mua..
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-07-2011
    Postime
    17
    Stern,

kjo teme aq e tepert, sa nje puqerr ne prapanice,
    femrat shqiptare jane me te mirat ne bote, kjo as qe diskutohet.
    hot prinz,nuk paske pas pune me femra te huaja per ate thua se tonat jane me te mirat.ka edhe prej te femrave te huaja qe ja kalojne femrave shqiptare.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Mos me thuaj, se t'erdhen ndjenjat per mua..
    E kisha une ne plan por u tregua me i shpejte.......tjetri

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    Po mire quni, na i trego dy ose tre karakteristika ku nje e huaj ia kalo shqiptareve.
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

HoneY-BunnY √
    Anėtarėsuar
    10-10-2009
    Vendndodhja
    Mbi re...
    Postime
    2,710
    Po mire quni, na i trego dy ose tre karakteristika ku nje e huaj ia kalo shqiptareve.
    Ska as nje te vetme,jo me dy e tre
    Prandaj cunat shqiptare edhe pse jetojne prej vitesh jashte Shqiperise,nusen vine ta kerkojne ketu
    U come 2 love not by finding the perfect person,
    but by seeing an imperfect person perfectly.

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anėtarėsuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Shume e saket ...............
    Da steh' ich nun, ich armer Tor,
    Und bin so klug als wie zuvor!

Faqja 15 prej 17 FillimFillim ... 51314151617 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •