Close
Faqja 9 prej 9 FillimFillim ... 789
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 85 prej 85
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-05-2005
    Postime
    24
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Ne gjuhen e ligjit kjo quhet hyrje ne shtepi te familjes Meta per te nderprere thyerjen e ligjit, te cilen kjo (familje) po e bente. Pra shpifjen kunder kryebashkiakut Gjika.

Nuk ke nevoje ta zesh rrugen per te bere nje delikt. Shpifja behet pa bllokuar asnje rruge fare. Por problemi eshte tek ti personalisht. Sepse i mohon njerezve nderin. Mendon se kryebashkiaku nuk eshte i ofendueshem, mendon se per ate mund te thuash cfare te jep goja.
    Chino, nuk e di se ku jeton, po kudo qofsh, per te hyre ne nje shtepi apo banese private duhet te kesh nje mandat nga prokuroria, ose sipas ligjit shqiptar "policia hyn ne banese ne rastin kur rrezikohet jeta e personave te tjere edhe pa mandatin e prokurorise. Lexo kushtetuten e Shqiperise Neni 37 dhe 47 nqse nuk gaboj.
    Eshte e drejta jote te besosh apo te mos besosh, por ata qe e njohin nga afer problemin tim, ose qe njohin realitetin shqiptar, e besojne me se miri.
    Me dergo nje adrese e-maili qe te te dergoj disa fotografi te tjera.
    Fatkeqesisht nuk jam aq i shkathet ne computer per te futur edhe ketu fotografi te tjera.

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga vlora59 Lexo Postimin
    Leja e ndertimit firmoset nga kryetari i bashkise si kryetar edhe i KRRT (Keshilli i rregullimit te teritorit).
    Ju sqaroj se perpara se kjo leje te firmosej, une kam komunikuar me vete Shpetim Gjiken dhe ai me premtoi se cdo ndertim afer shtepise sime (ne qender te Vlores) do te jete konform rregullave te urbanistikes. Me pas nuk denjoi me te me priste dhe une iu drejtova gjyqit. E theksoj se gjyqi filloi para se te ngrihej kati i pare i pallatit ne fjale. Keshtu une u futa ne labirinthet gjyqesore te korruptuara ku gjithmone fiton ai qe paguan me shume.
    Ka me shume se dyvjet qe gjyqet shtyhen e shtyhen qellimisht per te favorizuar firmen ndertuese.
    Nje lajm i mire eshte se duke filluar nga data 28 korrik 2011 ky pallat eshte bllokuar dhe katet shtese jane konfiskuar. Une shpresoj se me ne fund do te zbatohet ligji dhe cdo gje do te vije ne vendin e duhur.
    A ke bere "kerkese urgjente" gjyqesore? Ankesen e ke bere me nje jurist, apo vete? Me cilen arsye eshte bllokuar pallati me 28-07-2011?

Qe "ligji zbatohet" nuk ke nevoje te shpresosh, sepse tregon vete se zbatohet, kur thua se eshte bllokuar dhe konfisuar pallati.

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga vlora59 Lexo Postimin
    Chino, nuk e di se ku jeton, po kudo qofsh, per te hyre ne nje shtepi apo banese private duhet te kesh nje mandat nga prokuroria, ose sipas ligjit shqiptar "policia hyn ne banese ne rastin kur rrezikohet jeta e personave te tjere edhe pa mandatin e prokurorise. Lexo kushtetuten e Shqiperise Neni 37 dhe 47 nqse nuk gaboj.
    Eshte e drejta jote te besosh apo te mos besosh, por ata qe e njohin nga afer problemin tim, ose qe njohin realitetin shqiptar, e besojne me se miri.
    Me dergo nje adrese e-maili qe te te dergoj disa fotografi te tjera.
    Fatkeqesisht nuk jam aq i shkathet ne computer per te futur edhe ketu fotografi te tjera.
    Paprekshmeria e baneses eshte e reglementuar ne nenin 37. Aty shkruan se ne banese nuk mund te hyje askush, perpos ne rastet e parapara ne ligj. Ligj i tille eshe ligji i rendit publik ose kodi i procesit penal. Ne te dyja keto ligje ka nene, te cilat parashohin futjen e policise ne banese ne raste akute. Cfare jane rastet akute, sqarova ne postimet paraprake.

Cdo gje ok ne rastin tend. Ke bere delikt, ke thyer rendin publik, per te nderprere thyerjen e ligjit, ka nderhyre policia. Si parim kjo gje eshte ok. Por nese policia pas apo pergjat hyrjes ne banesen tende ka vepruar me metoda te pa pararapa (pa lejuara) ne ligj, kjo eshte gje tjeter. Por qe nuk mund te besh krime nga banesa jote dhe te fhsihesh ne banese (dhe thirresh ne nein 37 te Kushtetutes) kjo eshte e vetekuptimte.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-05-2005
    Postime
    24

Nuk eshte delikt

Chino!
    Neqoftese quan delikt nje banderole ku nuk shkruhej asgje ofenduese, atehere eshte e kote qe te flasim me tej.
    Shume here me permend Perendimin. E pra, kjo gje qe ka ndodhur me mua nuk kishte per te ndodhur kurre ne Perendim.
    Une jetoj qe prej vitit 1991 ne Austri, pra ne Perendimin qe ti citon aq shume. Gjate gjithe procesit gjyqesor qe une kam prej mese dy vjetesh, ne cdo seance vjen konsulli i ambasades austriake. A thua se jane aq budallenj diplomatet austriake qe te vinin ne gjyq duke e ditur qe une nuk kam te drejte? Po te sqaroj se ata e kane ezauruar problemin tim nga ana ligjore edhe me ekspertet e tyre. Dhe po llahtarisen me drejtesine shqiptare.
    Por sic te kam thene edhe njehere me pare,ti nuk e njeh Shqiperine. Keshtu flisja edhe une kur u ktheva nga Austria per tu marre me gjyqesorin e korruptuar shqiptar.
    Sa per ndalimin e punimeve nga ana e antikrimit shqiptar, te lutem lexo se dikush ka futur ne kete rubrike edhe njoftimin nga gazeta RD per kete problem.

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar mė parė nga TetovaMas Lexo Postimin
    C'ka ka lidhje feja apo religjioni me kete teme o Kastravec !! Rrasad greke !!

Kastravec !! Nuk eshte tradite muslimane te marresh token shoqerore me dhune ose me korrupcion ,pore eshte tradite e trashiguare shqipater,sepse ne anje kohe nuk kemi pasur shtet ligjore. Ajo parti apo shtete te cilin ju flitni ,nuk ishte nuk eshte dhe do te mbetet shtete i klaneve dhe fiseve . Samolia ne kontinentin e evropes
    Po mer trangell, prandaj u konvertune te paret e tu se donin te ruanin traditen e?Jo me pall po se u joshen me rponat e te krishtereve dhe te tejtereve ,umesuan te grabisin dhe ate tradite trashegoni ju sot.Ju jeni kampione ne kistat e krimeve.Lexoji ligjet e kalifit omar dhe do te shohesh se cfra tradte kane ruajte te paret e tu dhe cfar trashegon ti sot.Or xhungel??????????Me gjej nje me mbiemer Gjika te krishter qe te jete hadut si ky gjika shpetim,i bashkise se vlores.Ska te beje religioni thot.Po perse sillesh si bukshkale ti ne scandinavi , ku te bdihmuan e nder te bene ,e shprehesh me urrejtje per to e fene e tyre, pikerisht se je produkt i kaifatit.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

Faqja 9 prej 9 FillimFillim ... 789

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •