Duhet te kuptosh qe nuk eshte per te treguar inteligjencen nga edukata por te tregoj ironizimin i maskuar me seriozitet, se pastaj do vije dikush si puna jote e do ta marre si perpjekje per te rritur inteligjencen . Vazhdo lale leh ham ham
Duhet te kuptosh qe nuk eshte per te treguar inteligjencen nga edukata por te tregoj ironizimin i maskuar me seriozitet, se pastaj do vije dikush si puna jote e do ta marre si perpjekje per te rritur inteligjencen . Vazhdo lale leh ham ham
Larguar
Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri
Une dukem qesharake? Epo mire, po ta marr te mireqene sa per meshire, por te them te drejten edhe sikur te dukem qesharake, nuk me behet vone per faktin se nuk jam duke konkuruar per Miss Inteligjenca. Kupton?
Edhe dicka tjeter, nese une te permendi, nuk do thote se ke vemendjen qe ti deshiron, por thjesht, jemi duke bere maksimumin tone qe te te paraqesim ty si inteligjent, edhe pa qene ti i tille, keshtu nje cik mirenjohje karshi nesh, nuk ben keq besoj.
po ca keni mo cuna ju ishit mire e bukur? kapo futi ndonje poezi nga ato te tuat ti aty, pa ce vret mendjen e ti per pune menderesh e koficentesh intelegjence mer daj.ec tani te ajo tema une dhe ti dhe jep dum muhabetit, hajt!
Without deviation from the norm, progress is not possible
oh flm ma keni rrit inteligjencen ;D
Larguar
Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri
une 125 bona
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ardi ht : 11-07-2011 mė 08:40 Arsyeja: sssass
Nė botėn e tė verbėrve ai me njė sy osht mbret :D
Bera testin e kam perserit 4 here gjithsej , 3 here doli 101 dhe nje here 102, megjithate jam tek kufijte normal.
Une e mendoja testin me pyetje te pergjithshme , megjithate nuk mund te them qe u perqendrova aq shume sepse me jepte dhimje koke perqendrimi pasi figurat e fundit ishin te veshtira dhe me kontrast te fort.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga a.koci : 11-07-2011 mė 12:09
Krijoni Kontakt