Close

Rezultati i Sondazhit: IQ juaj....

Votues
25. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • <80

1 4.00%
  • 80-89

0 0%
  • 90-99

4 16.00%
  • 100-109

5 20.00%
  • 110-119

4 16.00%
  • 120-129

4 16.00%
  • 130-139

2 8.00%
  • 140>

5 20.00%
Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 81
    I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    nuk e di pse me del gjithmone 69!?

i/e regjistruar Maska e safinator
    Anėtarėsuar
    29-06-2011
    Postime
    711
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    nuk e di pse me del gjithmone 69!?
    Provoje edhe njehere.
    Ose ndryshe i ke gabuar te gjitha por nuk besoj

iktuus; sa me pelqen ajo firma jote! E ke marre te drejten e autorit, se mos te hedh ne gjyq per plagjiature

Larguar Maska e Noellag
    Anėtarėsuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Citim Postuar mė parė nga iktuus Lexo Postimin
    Gabohesh zog cicerues. Une nuk po ironizoj me ty... Po tallem.
    U tregova inteligjent me ty?
    Pse vuan ti nga problemi i inferioritetin nuk eshte faji im o shpend pelegrinues.
    Tani me trego pak po sikur ta jap adresen e shtepis do vish te me vrasesh? ahahhahaha... sa viktim qe je, pemthym
    Ti tallu sa te duash se prape dobic je

Nese ti mendon qe une vuaj nga inferioriteti ne boten virtuale , ke te drejte me ka vajt inferioriteti sa ska ku te shkoje me

Jo nuk te vras, sia vlen te hash burgun per dobicat por thjesht dua te ta skuq sumen deri sa te kuptosh se mos bie tjetrit ne qaf kot .
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

.................... Maska e iktuus
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Citim Postuar mė parė nga Yes* Lexo Postimin
    iktuus; sa me pelqen ajo firma jote! E ke marre te drejten e autorit, se mos te hedh ne gjyq per plagjiature
    scriptum in vestri profano
    E bera kastile...
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

Citim Postuar mė parė nga iktuus Lexo Postimin
    scriptum in vestri profano
    E bera kastile...
    E di qe e ke bere kastile, jo me kot me ra ne sy dhe ta permenda, por pse te genjej; me pelqeu kur e pashe...
    Te lutem tani, bej kujdes nga kapoja, se te kam me shume merak...se po me fut ne sherr me kapon pastaj po te beri gje, sepse jam shume e dobet para inteligjences se kesaj kategorie kaposh. Te lutem ki kujdes.

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    aha, futesh per te pare deri ku arrin IQ ja jote, dhe si per cudi shikon fjalen by.the gjithandej,

Jo po s'eshte pune kjo pune
    Without deviation from the norm, progress is not possible

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    test i lezetshem. 112 me doli mua

http://<a href="http://imageshack.us...&#91;/IMG]</a>

Larguar Maska e Noellag
    Anėtarėsuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Citim Postuar mė parė nga Yes* Lexo Postimin
    E di qe e ke bere kastile, jo me kot me ra ne sy dhe ta permenda, por pse te genjej; me pelqeu kur e pashe...
    Te lutem tani, bej kujdes nga kapoja, se te kam me shume merak...se po me fut ne sherr me kapon pastaj po te beri gje, sepse jam shume e dobet para inteligjences se kesaj kategorie kaposh. Te lutem ki kujdes.
    Pershendesje Yes - 0 * pes

Nenvleresim dhe percmimi nuk me shqetson, thjesht qe vemendja per mua rritet per jush . Ti ndoshta mendon qe fyen mua me inteligjence te ulet apo me kategori kaposh, por nuk me ben gje , thjesht shikoj se nje femer duke u pergjigjur ne kete menyre behet qesharake, deri sa kjo qesharalleku i saj me kushton vemendje mua si person . Nuk ka rendsi fare , nuk eshte e thene te kalosh kohen pozitish por edhe negativish eshte menyre per te kaluar kohen .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Noellag : 10-07-2011 mė 18:36
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

.................... Maska e iktuus
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    [QUOTE=Noellag;3155484]Pershendesje Yes - 0 * pes

Nenvleresim dhe percmimi nuk me shqetseon, thjesht qe vemendja per mua rritet per jush . Ti ndoshta mendon qe fyen mua me inteligjence te ulet apo me kategori kaposh, por nuk me ben gje , thjesht shikoj se nje femer duke u pergjigjur ne kete menyre behet qesharake, deri sa kjo qesharalleku i saj me kushton vemendje . Per mua nuk ka rendsi fare , nuk eshte e thene te kalosh kohen pozitivsh por edhe negativish eshte menyre per te kaluar kohen .[/QUOTE

Toleranca dhe edukata jote e shtirur nuk te rrite koficentin e inteligjences o vogelush pushverdh.
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •