Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 25
    i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    o benseven, po behet fjale per 1997 kur nuk kishte polici por vetem kaos total.
    ky ka lexuar vetem pjesen kur i prene koken me duket mua
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Aq me keq atehere,njerezit kane qene te lire,ska pas shtet,ska pas polici...
    Pse nuk doli ndonjeri dhe ti bente atentat para shtepise,kur ky trimi Tur daja te dilte nga shtepia ne mengjez,t'ja fusnin me kallashnikov.
    Ne 97 en jane vjedhur magazina me arme,perfshire edhe eksploziva.
    Ketij grupit ti kishin vene makines eksploziv poshte dhe te shkonin per lesh te gjithe.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    o benseven skan qene te lehta ato skena qe thu ti mer burr se sjemi ne filma hollivudit
    flas per shkodren pa dasht me dhan emra se i kam dhe te mijte po jane largu njerezit kur kan marre vesht qe x apo y jane tu kalu me makine e jo ma me ju ba atentate
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    une them qe kepucari lagjes ti kishte keput me snajper me mire
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    po qfare te kryen pune tv hd,apo femra kur je ne qeli hahaha,nuk kryen pune aspak mos mendoni se "knaqen"kta djem aty brenda.kta vertete kan tv e sony play station ne dhoma,por kur bejne gjume kan andrra te keqia.i ka denu zoti kta pisa.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    Nqf se eshte ashtu sic thuhet qe ky Turi ka qene kriminel i tille, ateher un te jem gjykates Aldo Baren per prerjen e kokes te ketij Turit e dekoroj, por per krimet qe ai ka bere e denoj maksimalisht.
    Shqiptaret ne vitet 1990 deri 2000 kane qene te gjithe me traum ne tru nga diktatura eger komusiste. Kane (ose me mire kemi) disa vite qe po kjellohemi, por duhet te pakten nje 10 vjecar qe te regullohet gjendja mire.
    Kjo eshte ajo qe gatuan prinderit tuaj, o ju neokomunistet e forumit qe votoni per edver ramen

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    ja pse do ishte i mir se ardhur xhaxhi enver se kta ket e kan frig sa dote te doja te ringjallet xhaxhi

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-10-2006
    Postime
    241
    Citim Postuar më parë nga Endless Lexo Postimin
    une them qe kepucari lagjes ti kishte keput me snajper me mire
    Hahahhahahahah or ti Benseven shqiptar je ti vella? Nuk e di pse po kam pershtypjen qe kjo gruaja ka qene pak k.rve ine snjoh ndonje vajze te ndershme ta kene marr me zor per trafikim
    Ndryshuar për herë të fundit nga zari : 14-07-2011 më 20:58

bashkekohor Maska e ~Geri~
    Anëtarësuar
    21-06-2004
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    914
    Po lexoja nje dite ne Media se Zan caushi ishte martuar me nje mirditore qe e kishte njohur nga facebook i burgut te Burrelit.Pastaj kjo kishte ikur ne burg tek dhoma e seksit dhe Zani e kishte lene shtatzene.Tani Zani ka nje djale ndersa viktimat e tij jetojne ne varre.

Prandaj njeriu duhet te ebsoje tek bota tjeter sepse jane disa krime qe nuk lahen kollaj me nje prerje koke apo me nje varje ne litar sikurse eshte perdhunimi , trafikimi i femrave per prostitucion etj
    "Ta duam "Shqiperine", si shqiptaret "Ameriken"

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Me vinka keq qe i paska ndodh kjo fatkeqesi, por ne gje nuk bie dakort me kete kur thote qe ja ktheva atij sic do ja kthente cdo femer " Ik ore qerohu"!, kur ai i tha, "do vish me mua?'' Ka mundesi qe kjo fjale ate e ka irrituar me shume dhe e ka shtyre ta perdhunoje. Nuk e kuptoj pse te femra shqiptare ka qene mendimi se po ja ktheve harbutce atij qe te ngacmon je me e ndershme?!
    Mire burre invalid, po vellezer kishte kjo e shkreta? Kryesisht kane rrembyer cupelina por kjo paska qene dhe me femije! E tmerrshme te te ndajne nga femija ne ate menyre!
    Keta u kalbshin ne burg!
    Po si duhej t'ia kthente? "Sigurisht do te vij me ty, se je shume i mire"?

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •