Close
Faqja 0 prej 13 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 128
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263

Bajramaj refuzon të zhvishet: Respektoj familjen dhe fenë time

Futbollistja kosovare, Fatmire Bajramaj, ka pasur një ofertë për të pozuar nudo për revistën “Playboy”, mirëpo e ka refuzuar atë. Bajramaj 23-vjeçare nuk kritikon bashkëlojtaret e saj në Përfaqësuesen e Gjermanisë që kanë pozuar nudo, mirëpo thotë se vetë ajo nuk do të mund të bënte këtë gjë. Ajo thotë se pranon të fotografohet me veshje elegante, mirëpo jo nudo.

“Unë i kam parë fotot dhe kam respekt të madh për vajzat që kanë pasur guximin të bëjnë këtë. Unë vetë nuk do të bëja një gjë të tillë. ‘Playboy’ më ka kontaktuar, por i kam thënë jo. Këtë e kam thënë për të respektuar familjen time dhe fenë time. Nuk kishte të bënte me para”, ka thënë Bajramaj, shkruan “rosenheim24.de”, transmeton Koha Ditore.

Bajramaj thotë se është plotësisht e koncentruar për Botërorin 2011 të futbollit që do të nisë në Gjermani më 26 qershor. Gjermania ndeshjen e parë do ta zhvillojë në Berlin kundër Kanadasë.

Ajo është futbollistja më e kërkuar për fotoseanca, intervista, reklama e paraqitje në emisione televizive. Mirëpo, për të siguruar vendin e titullares në Përfaqësuese të Gjermanisë, ajo duhet të shkëlqejë më shumë në fushën e blertë. /albeu.com/

Nuk dij nese temen ekam hapur ne rubriken e duhur,nese jo mund ta zhvendosin moderatoret.
    Jetë e rëndë.......!!!

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Nudo pjesa me e madhe e femrave shqiptare nuk do pozonin prej tradites , sa per çeshtje feje nuk me duket fetare .

Ndryshuar për herë të fundit nga daniel00 : 12-06-2011 më 03:37
    Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin
    Futbollistja kosovare, Fatmire Bajramaj, ka pasur një ofertë për të pozuar nudo për revistën “Playboy”, mirëpo e ka refuzuar atë. Bajramaj 23-vjeçare nuk kritikon bashkëlojtaret e saj në Përfaqësuesen e Gjermanisë që kanë pozuar nudo, mirëpo thotë se vetë ajo nuk do të mund të bënte këtë gjë. Ajo thotë se pranon të fotografohet me veshje elegante, mirëpo jo nudo.

“Unë i kam parë fotot dhe kam respekt të madh për vajzat që kanë pasur guximin të bëjnë këtë. Unë vetë nuk do të bëja një gjë të tillë. ‘Playboy’ më ka kontaktuar, por i kam thënë jo. Këtë e kam thënë për të respektuar familjen time dhe fenë time. Nuk kishte të bënte me para”, ka thënë Bajramaj, shkruan “rosenheim24.de”, transmeton Koha Ditore.

Bajramaj thotë se është plotësisht e koncentruar për Botërorin 2011 të futbollit që do të nisë në Gjermani më 26 qershor. Gjermania ndeshjen e parë do ta zhvillojë në Berlin kundër Kanadasë.

Ajo është futbollistja më e kërkuar për fotoseanca, intervista, reklama e paraqitje në emisione televizive. Mirëpo, për të siguruar vendin e titullares në Përfaqësuese të Gjermanisë, ajo duhet të shkëlqejë më shumë në fushën e blertë. /albeu.com/

Nuk dij nese temen ekam hapur ne rubriken e duhur,nese jo mund ta zhvendosin moderatoret.
    Po me fe qfar ka kjo te bej?
    Cila fe e ndlon te drejten se si te vishet apo te gjvishet dikush

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Te ishte per fe, ajo s'do arrinte te vishte as fanellen e futbollistit.
    Shume pak femra ne Shqiperi apo jashte saj do deshironin te pozonin nudo, dhe kjo s'ka te beje fare me fene.

Ndonje foto te saj jo nudo nuk keni?
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 12-06-2011 më 13:43
    Feelings change - memories don't.

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Bravo Bajramaj shembull per cdo femer shqiptare qe pozon per playboy e hollywood gjithe yjet me origjine shqiptare duhet ta bejne te njejten gje!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Po me fe qfar ka kjo te bej?
    Cila fe e ndlon te drejten se si te vishet apo te gjvishet dikush
    Kjo me fe ka te bej kshtu- ajo eshte eshte muslimane,se feja islame nuk ia lejon asaj te zhvishtet,dhe ajo ka deklaruar ashtu sic eke me larte e jo une.
    Jetë e rëndë.......!!!

ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anëtarësuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    In my thoughts free from the world
    Postime
    534
    O Zot, s'me besojne syte.
    Ajo vete e thote qe edhe per shkak te fese nuk e ka bere nje veprim te tille, ndersa keta thone jo, jo s'ka mundesi te jete per shkak te fese.

Cfare njerezish jane keta mer.
    I feel Kosovereign!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Te ishte per fe, ajo s'do arrinte te vishte as fanellen e futbollistit.
    Shume pak femra ne Shqiperi apo jashte saj do deshironin te pozonin nudo, dhe kjo s'ka te beje fare me fene.

Ndonje foto te saj jo nudo nuk keni?
    jo Futbollistit,po futbollistes

Ndoshta kjo ska te bej fare me fene,por ja qe ajo ashtu ka deklaruar....sikur te te kishte pyetur ty ndoshta do pergjigjeshte ndryshe por ja qe ty dhe mua sna ka pyetur kush per asgje

Jo.foto te saj nudo une personalisht nuk kam,nese e gjen dikund ti nje te tille na e sill,nese smundesh ateher shendosh ti te jeshe xD
    Jetë e rëndë.......!!!

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Kandy* Lexo Postimin
    O Zot, s'me besojne syte.
    Ajo vete e thote qe edhe per shkak te fese nuk e ka bere nje veprim te tille, ndersa keta thone jo, jo s'ka mundesi te jete per shkak te fese.

Cfare njerezish jane keta mer.
    E mire ajo e ben per shak te fese. Une nuk do e beja se s'ma lejon norma ime e edukates, ja keshtu. Nuk eshte vetem feja arsye per te mos pozuar lakuriq.

Cfare uniforme vesh kjo futbollistja njoni?
    Feelings change - memories don't.

ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anëtarësuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    In my thoughts free from the world
    Postime
    534
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    E mire ajo e ben per shak te fese. Une nuk do e beja se s'ma lejon norma ime e edukates, ja keshtu. Nuk eshte vetem feja arsye per te mos pozuar lakuriq.

Cfare uniforme vesh kjo futbollistaj njoni?
    S'po te thote njeri ta besh ti te njejten gje, por ju mos e mohoni ate qe vete ajo e ka deklaruar.
    I feel Kosovereign!

Faqja 0 prej 13 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •