Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 15 prej 15
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Gogi;

Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    .... edhe strukturat paralele shperbehen ne Veri te Kosoves.
    gogiqeviq pse jakup krasniqi njeriu numer 2 i PDK-S deklaroi ndryhse nga hashimi per keto marveshje me serbin pra nuk po thot veq lvv aak ldk por edhe disa nga taboti i hashim polarit jan te paknaqur me keto marveshje me beligradin

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

gjema;

Citim Postuar më parë nga gjema Lexo Postimin
    kufi administrativ a e kopto hashimovici qka d,m,th kjo apo spo ja rrok kushes hiq ky lopar i drenices do me na marr nqaf, nje her pranoi pakon e atisarit per nje gjys shteti pastaj gjashte pikshin i cili u zbatu dhe po zbatohet hala ne veri edhe ket hashimovici i pranoi ne heshtej tash edhe kjo me kufi administrativ hajde hashim hajde
    o gjema edhe ktyne te hashimoviqit po ju vjen inati po kta per parti edhe nanen e tyre e ladrojn veq shiqo as nje fjal ne lidhje me deklaraten e jakup krasniqit i cili deklaroi se kosova pra qeveria e hashimit ka hjek dor nga nje pjese e pavarsis jakup krasniqi gjdo dit poj bombardon hashimin a e pa ne lajme sante ket fyllin e bajram regjepin si iki si kurv nuk dha kur far deklarate ne lidhje me jakup krasniqin banda e hashimit i ka ditet e numruara

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Gogi;

Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    .... edhe strukturat paralele shperbehen ne Veri te Kosoves.
    HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA . me inciativ te bajram regjepit ahahaha e more bala qe 12 vjet e rreni ket milet dhe prap su vjen turp po kush pot thot se dote shperbehen ato veq dote forcohen o gomar ato shperbehen me dhun nese ka qeveri kuptohet ik e mos rrreni miletin se u bet gazi i dynjas

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •