Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 15

A është e vërtetë se në Prishtinë ende ka rrugë me emërtime serbe!

by Shkrime Lajme on Wednesday, July 6, 2011 at 11:43pm

Duke shikuar një hartë të Kosovës ( në internet), u bëra kurreshtar të shija disa nga rrugët që në kohën e studimeve në Prishtinë i njihja mirë. Pashë plot emërtime të reja që dikur nuk ishin, por për një çast mbeta i nemitur, kur pashë edhe emërtime të personaliteteve serbe. Ja po i sjell disa edhe me shkrim edhe me fotografi:
    *Partizanska
    *Zhelezniçka
    *Kosta Novakoviq
    *Radovan Zokoviq
    *Gjure Gjakoviqa

shënim: meqë fotografia që bëra gati për postim ishte shumë e madhe dhe nuk e pranonte forumi u detyrova ta postoj në facebook, prandaj tufëzën po e sjell edhe kliko këtu që ta shihni vetë:

P.S. ato me ngjyrë të kuqe i kam bërë vetë, sepse nuk dalloheshin mirë.
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 06-07-2011 më 17:41
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin

Duke shikuar një hartë të Kosovës ( në internet), u bëra kurreshtar të shija disa nga rrugët që në kohën e studimeve në Prishtinë i njihja mirë. Pashë plot emërtime të reja që dikur nuk ishin, por për një çast mbeta i nemitur, kur pashë edhe emërtime të personaliteteve serbe. Ja po i sjell disa edhe me shkrim edhe me fotografi:
    *Partizanska
    *Zhelezniçka
    *Kosta Novakoviq
    *Radovan Zokoviq
    *Gjure Gjakoviqa

shënim: meqë fotografia që bëra gati për postim ishte shumë e madhe dhe nuk e pranonte forumi u detyrova ta postoj në facebook, prandaj tufëzën po e sjell edhe këtu që ta shihni vetë:
    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150255452251952&set=a.10150255452 206952.363247.522156951&type=1&theater

Kosta Novakovic , e meriton nje rruge te kete emrin e tij ne Kosove mbasi eshte nje deshmitar i rralle Serb qe deshmoi per masakrat e vitit 1912 ne Kosove :
    Kosta Novakoviç, Nacionalizacija i srbizacija Kosova, «La Federation balkanique» 1931, «Kosova»,

Ja disa komente nga facebook-u

Naser Xani - NDOSHTA KAN HARRUA DUKE -KERKUAR VOTAT - POLITIKANET

Ejup Krasniqi - Pse quditesh ore prof i nderuar paj shume analfabeta kan zene vende Ne fotele e besom se nuk dine As vet mire shkrim lexim si ai Tipi qe kishte largu drejtoret e shkollave e ne nje leter te vetme kishte mbi 100 gabime , runa zot nga budallet analfabet

Adem Gashi Dk - Përshëndetje miq, Naser e Ejup. Tregohet një kallëzim popullor: "U ankua pylli se po e priste sopata. Ja çfarë përgjigje mori: "Fajin e ke vet, se bishtin e ka prej teje". Edhe ne, derisa jua japim votën gjithfarë analfabeti, kështu do t'i kemi punët - llugë!

ja edhe një koment

Islam Morina - Profa Adem cka eshte me e keqja qe edhe analfabetet po diplomojne e po na e lene sakat edhe brezin e ri he mazamakeq. Po mire e keni ju se vet i kem fajet se po u japim pushtet.

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647

*Partizanska
    *Zhelezniçka
    *Kosta Novakoviq
    *Radovan Zokoviq
    *Gjure Gjakoviqa

shënim: meqë fotografia që bëra gati për postim ishte shumë e madhe dhe nuk e pranonte forumi u detyrova ta postoj në facebook, prandaj tufëzën po e sjell edhe kliko këtu që ta shihni vetë:

Por dhe Gjurja eshte personalitet serb?
    Per fotot perdor kete program RIO. http://luci.criosweb.ro/riot/
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Por dhe Gjurja eshte personalitet serb?
    Per fotot perdor kete program RIO. http://luci.criosweb.ro/riot/
    përshëndetje anesti_55,
    desha të të shkruaja një herë në privat, por më shkoi ndërmend se, pyetja që do të të bëj, mbase do t'i ndihmojë edhe dikujt.
    e kam fjalën për fotografitë. a do të thotë kjo se me këtë program mund t'i zvogëlojë ato ( kjo qe desha ta sjell unë ishte 140 kb, ndërkaq në forum jund të postohet deri në 100 kb )

Jep edhe ndonjë sqarim për këtë, të lutem.

respekt,

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    24-06-2011
    Postime
    52
    Citim Postuar më parë nga Genti.. Lexo Postimin
    Kosta Novakovic , e meriton nje rruge te kete emrin e tij ne Kosove mbasi eshte nje deshmitar i rralle Serb qe deshmoi per masakrat e vitit 1912 ne Kosove :
    Kosta Novakoviç, Nacionalizacija i srbizacija Kosova, «La Federation balkanique» 1931, «Kosova»,
    mos e harroni edhe Florin Krasniqin e Albin Kurtin te vetvendosjes

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    03-07-2011
    Postime
    19

*Partizanska
    *Zhelezniçka
    *Kosta Novakoviq
    *Radovan Zokoviq
    *Gjure Gjakoviqa

po ka edhe sinisa mihajlovic

*Partizanska
    *Zhelezniçka
    *Kosta Novakoviq
    *Radovan Zokoviq
    *Gjure Gjakoviqa

s'e paskam parë edhe një rrugë "Shumadinska". Në këtë rrugë po dilka rruga Radovan Zokoviq.

në rrugën Kosta Novakoviq qenka edhe rruga "Kragujevaçka"!
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 07-07-2011 më 18:28

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    pasi qe ne pushtet jan idiotat dhe batakgjinjet as gje nuk me vjen per tu habitur

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •