Nga zemra Urime Ditėlindjen I Urti baci im. I kremtofsh edhe shumė e shumė vite tė lumtura e u bėfsh kryeplaku i mėhallės, i rrethuar nga nipėrit e stėrnipėrit, mbesat e stėrmbesat.
Nderimet e mia pėr ju;
Nga zemra Urime Ditėlindjen I Urti baci im. I kremtofsh edhe shumė e shumė vite tė lumtura e u bėfsh kryeplaku i mėhallės, i rrethuar nga nipėrit e stėrnipėrit, mbesat e stėrmbesat.
Nderimet e mia pėr ju;
Love has no limits
Urime te perzemerta i nderuar z.Agim. Te percjellshin vetem te mirat , shendeti dhe lumturia ne cdo moment te jetes .![]()
E respektuar SinFoni@, u jam mirėnjohės pėr urimin dhe gjithė ato epitetet qė m'i dhuruat...
Mrė, pėr kryeplak tė mahallės i rrethuar me nipa e mbesa, do tė bėhem me siguri se kam tre ēuna tė martuar, njėri veē i ka dy ēuna, pra unė kam dy nipa si engjuj..., kam edhe gocėn dhe njė ēun nė studime...shashtė Zoti, do tė shtohem nė mėnyrė gjeometrike...
Ama, ama i urti? E, kėtu pak mė vėshtirė, ngase kėtij epitetit mund t'i bėjnė ball vetėn njerėzit e mėdhenj, unė nuk e llogaris veten se bėjė pjesė nė kėtė grup tė njerėzve...do kisha dėshirė sigurisht...
Falemnderit SinFoni@...
Gezuar ditelindjen
We never really grow up, we only learn how to act in public.
Gezuar Ditelindjen Agim Metbala !
$ ₭ $ „ ... ♥♫ - ♥♫
Urime dhe gjithė tė mirat nė jetė!
Krijoni Kontakt