Close
Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 74
    i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    [QUOTE=Sami Hyseni;3154770][QUOTE=Anesti_55;3154313]

Mua me intereson, pse ti po i quan Shqiptaret e Kosoves ashtu?
    Perse kaq i mjere , as nje pyetje nuk dit endertosh?Nuk i kam vene ndonje emrtim kosovareve une.

Mos m`u pergjigj mua (une e di), pergjigju vetes..

Mor perderi sa s'ka nje emrim specifik ne shkrim, do te thote se ti din nje derr m....
    ore e kupton se cfar shkuar ti, apo te mungon traglli.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    Citim Postuar më parë nga policia911 Lexo Postimin
    me ne fund erdhi edhe dita e shqiptarit
    Feja e Shqiptarit Eshte Shqiptaria[ kristiane] sa bukur do i shkonte shqiponjes shqiptare nje kryq ne ngjyr floriri ne mes
    Shyqyr zotit qe jeni minoranc se ju sherrin e madh e keni, ne flamurin Shqiptar nje hebre i vendosur ne mes ! E kam then edhe ma heret po te kishmi qen ne[shqiptaret musliman] minoranc do tna kishit masakruar si serbet vellezrit e tyre ne serbrenic . Zoti esht i madh .
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    me mire vone se kurre
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    Shpresojme qe mos te jene pederaster....

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    Shqiptaret e Kosoves fale fese se tyre munden tu rezistojne dhe te mos asimilohen .Sikur te ishn jomusliman, gjithe kosova do flite serbisht sot.
    Pikerisht kjo eshte ajo qe e djeg anesti55, sepse planet e stergjysheve te tij deshtuan, dhe mllefin e trashguar nga gjysherit e shpreh ne forum.

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga Mr Zeid Lexo Postimin
    Shqiptaret e Kosoves fale fese se tyre munden tu rezistojne dhe te mos asimilohen .Sikur te ishn jomusliman, gjithe kosova do flite serbisht sot.
    T'kishte halla hallate, do t'i therrisnim daje....ahahahahah....pse keshtu diskutohet historia, ti hoxhe?? Maqedonasit pse nuk u asimiluan nga serbet??!! Pse deri para 5-60 vitesh kosovaret myslimane e quanin veten "turq"??!! Cfare tiparesh keni t endryshme nga turqit, ju myslmanet kosovare???
    Pikerisht kjo eshte ajo qe e djeg anesti55, sepse planet e stergjysheve te tij deshtuan, dhe mllefin e trashguar nga gjysherit e shpreh ne forum.
    Stergjyshi i Anestit eshte Gjergj Kastrioti...po i yti , cili eshte, efendi??
    Jarigas

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    24-06-2011
    Postime
    267
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    T'kishte halla hallate, do t'i therrisnim daje....ahahahahah....pse keshtu diskutohet historia, ti hoxhe?? Maqedonasit pse nuk u asimiluan nga serbet??!! Pse deri para 5-60 vitesh kosovaret myslimane e quanin veten "turq"??!! Cfare tiparesh keni t endryshme nga turqit, ju myslmanet kosovare???
    Stergjyshi i Anestit eshte Gjergj Kastrioti...po i yti , cili eshte, efendi??
    Mixha Shaban Jashari.

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga figaro Lexo Postimin
    Mixha Shaban Jashari.
    I paske rrenjet e ceketa shume ti trimi!!! Veshtire te jesh shqiptar.......
    Jarigas

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar më parë nga Mr Zeid Lexo Postimin
    E kemi trajtuar dhe here te tjera kete teme dhe pikerisht arsyeja se nuk u asimiluat eshte niveli i te nxenit tek ju.Asimilimi nuk eshte ndonje turp,por perkundrazi eshte aftesi individuale.Nje popull brenda nje populli te madh nese nuk ndryshon , ose ai ka vene nje kufi imagjinare barrjerash frenuese te komunikit dhe ciklin e kulturimit dhe te mardheniece soclie e ben ndre vedi, ose individi shkalle e inelegjences e ka fare te mjeruar.
    Ne rastin e par ti ke zvogeluar mardhnien me ambjentin, pra mundesite perfituese prej tij jane minimale,se dyti duke qene se ne keto kushte divergjencash kulturore e sociale do te lindin kontradiktat , atehere ky komunitet i vogel do te bije dhe viktime e ndonje programi per ti detyruar te largohen.
    Ne rastin tjeter kur niveli intelektual eshte i ulet per shkak te kushteve e trajtimeve historike, atehere te gjitha keto mblidhen bashke dhe ne do te perballemi sot me problematika te 1000 vjet pas krishtit, pikerisht aty ku e ka nderprere kolturimin e tij individi.Shume kosovare i shof sot,Dhe se eshte me nje flamur ne dore , ne koke nje qeleshe si te sulejmanit, dhe ne doren tjeter nje kalli misri te pjekun per ti dhene energji.Tek nje i njohuri im , kishin ardhe per pushime dhe donin te fusnin ne frigorifer nje thes me patate.Ne oret e vona flisnin per kufite , per vetvendosje, per ceshtjen came dhe maqedone, benin llogari dhe bosnjen dhe e gjithe kjo duke u bashkuar dhe me turqine e ndonje vend si Irani, e ndjenin veten mbret.Kjo eshte shqiperi kjo eshte e ardhmja sipas tyre.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    30-06-2011
    Postime
    39
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    I paske rrenjet e ceketa shume ti trimi!!! Veshtire te jesh shqiptar.......
    ndoshta te cekta qe nuk besoj,por jane te forta qe nuk i shkul as gjergji yte qe i ka te kalbura

Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •