Close
Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 61
    i/e larguar Maska e forum126
    Anëtarësuar
    05-10-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,198

Një bust për George W. Bush në Fushë-Krujë

Një bust për George W. Bush në Fushë-Krujë

http://www.shekulli.com.al/shekulli/...on-evropianet/

Një bust i ish-presidentit amerikan Xhorxh W.Bush është zbuluar sot në qytetin e Fushë-Krujës nga kryeministri i vendit Sali Berisha. Gjatë inaugurimit të shtatores e cila kap lartësinë prej rreth 3 metrash, kryeministri deklaroi se “Shqipëria dhe shqiptarët u detyrojnë SHBA-ve gjatë 100 viteve të fundit mbështetjen shpëtimtare. “

Ndërkohë, duke vlerësuar rolin e SHBA-ve, Berisha iu rikthye historisë duke vënë theksin mbi ato qe i quajti “përpjekjet grabitqare të vendeve të Evropës pas shpalljes së pavarësisë”.

“Pas shpalljes së pavarësisë, fuqitë grabitqare evropiane po bënin çdo gjë për të shuar nga harta e Evropës vendin e kombin ndër më të vjetrit siç ishin shqiptarët. Ishte presidenti Uillson që do të hidhte mënjanë atë Traktat kobzi që kërkonte të na tjetërsonte ne edhe ato dy pëllëmbë tokë që na kishin mbetur.”, tha Berisha.

Shtatorja e inaguaruar sot edhe në praninë e pushtetarëve lokalë, qytetarëve dhe medias, nuk dihet se sa ka kushtuar dhe se kur ka nisur krijimi i saj. Ajo është vendosur në qytetin e Fushë-Krujës pasi në vizitën e tij më 2007, Bush ndaloi edhe në qytetin në fjalë.

Kjo është shtatorja e dytë e inaguruar gjatë mandateve të Sali Berishës si kryeministër pas asaj të Ahmet Zogut në Burrel. Po gjatë qeverisjes së demokratëve, emri i Xhorxh W.Bush iu vu rrugës përballë sallës së Parlamentit. /a.r/

http://www.top-channel.tv/artikull.php?id=214489&ref=fp
    Ndryshuar për herë të fundit nga Uriel : 19-07-2011 më 17:25

Anëtarësuar
    05-10-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,198
    Ndryshuar për herë të fundit nga Uriel : 19-07-2011 më 17:25

respec bushit.

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga forum126 Lexo Postimin
    http://www.shekulli.com.al/shekulli/...on-evropianet/

Një bust i ish-presidentit amerikan Xhorxh W.Bush është zbuluar sot në qytetin e Fushë-Krujës nga kryeministri i vendit Sali Berisha. Gjatë inaugurimit të shtatores e cila kap lartësinë prej rreth 3 metrash, kryeministri deklaroi se “Shqipëria dhe shqiptarët u detyrojnë SHBA-ve gjatë 100 viteve të fundit mbështetjen shpëtimtare. “

Ndërkohë, duke vlerësuar rolin e SHBA-ve, Berisha iu rikthye historisë duke vënë theksin mbi ato qe i quajti “përpjekjet grabitqare të vendeve të Evropës pas shpalljes së pavarësisë”.

“Pas shpalljes së pavarësisë, fuqitë grabitqare evropiane po bënin çdo gjë për të shuar nga harta e Evropës vendin e kombin ndër më të vjetrit siç ishin shqiptarët. Ishte presidenti Uillson që do të hidhte mënjanë atë Traktat kobzi që kërkonte të na tjetërsonte ne edhe ato dy pëllëmbë tokë që na kishin mbetur.”, tha Berisha.

Shtatorja e inaguaruar sot edhe në praninë e pushtetarëve lokalë, qytetarëve dhe medias, nuk dihet se sa ka kushtuar dhe se kur ka nisur krijimi i saj. Ajo është vendosur në qytetin e Fushë-Krujës pasi në vizitën e tij më 2007, Bush ndaloi edhe në qytetin në fjalë.

Kjo është shtatorja e dytë e inaguruar gjatë mandateve të Sali Berishës si kryeministër pas asaj të Ahmet Zogut në Burrel. Po gjatë qeverisjes së demokratëve, emri i Xhorxh W.Bush iu vu rrugës përballë sallës së Parlamentit. /a.r/

http://www.top-channel.tv/artikull.php?id=214489&ref=fp
    O forum, c'eshte ky titull i yti qe nuk perputhet me titullin e gazetes ? Ti po hap teme nga shtypi apo po sjell idete e tua te semura ideologjike me paralelizma fantastikoshkencore komuniste ?

Kerkoj nga moderatori editimin dhe pasqyrimin serioz te lajmit jo ne stilin halabak si me siper.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Uriel : 19-07-2011 më 17:26 Arsyeja: editim citimi
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    duhet me ia bo edhe nje bust obames tek blloku

Anëtarësuar
    05-10-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,198
    Senati amerikan nuk e kishte aprovuar vendosejn e Bustit mirepo shteti shqiptar nuk pyet per senat

Imagjinoni nje BUSh ne nje bust, dikur nje hitler ne bust, nje Stalin ne bust nje lenin ne bust.

http://www.noa.al/2011/07/bush-i-majte-apo-i-djathte/

l'aquila tornera a volare Maska e brandon
    Anëtarësuar
    07-04-2006
    Postime
    622
    Cudi e madhe me shqipot, gjithe bota e percmon, ata i ngrene lapidare nje preserv@tivi te perdorur ,qe e urrejne dhe vete amerikanet. N q s do te njohesh nje njeri , thote nje fjale, jepi pushtetin.
    N q s eshte njeri i respektuar kjo duket pasi ka rene nga pushteti
    La vida es un carnaval

Moderator
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Postime
    2,009
    Citim Postuar më parë nga brandon Lexo Postimin
    Cudi e madhe me shqipot, gjithe bota e percmon, ata i ngrene lapidare nje preserv@tivi te perdorur ,qe e urrejne dhe vete amerikanet. N q s do te njohesh nje njeri , thote nje fjale, jepi pushtetin.
    N q s eshte njeri i respektuar kjo duket pasi ka rene nga pushteti
    Cila bote e percmon? Cilet amerikane e urrejne?
    Por kete me te zeze e ke thene tamam. Koha po e tregon. Duke pare sot paaftesine e Obames, sa me shume kalon koha aq me teper i rritet vlerat Bushit e vendimet qe ka marre.

l'aquila tornera a volare Maska e brandon
    Anëtarësuar
    07-04-2006
    Postime
    622
    Citim Postuar më parë nga BOKE Lexo Postimin
    Cila bote e percmon? Cilet amerikane e urrejne?
    Por kete me te zeze e ke thene tamam. Koha po e tregon. Duke pare sot paaftesine e Obames, sa me shume kalon koha aq me teper i rritet vlerat Bushit e vendimet qe ka marre.
    Ne Evrope e urrejne! Sa per te keqiat qe i ka bere amerikes mund te mbushesh faqe te tera!
    Cfare mund te beje Obama ,kur jane multinacionalet ato qe vendosin gjithcka?
    La vida es un carnaval

LAVDI XHAXHIT Maska e soldiers
    Anëtarësuar
    29-01-2011
    Postime
    134
    Ma i bukur do dukej ta kishte afer edhe Stalinin
    Lavdi XHAXHIT

Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •