Pak rendesi ka se per ke ben tifozllik (edhe pse nuk eshte Juventin) Une po te flas per artikutj qe po lexoj ketu![]()
Pak rendesi ka se per ke ben tifozllik (edhe pse nuk eshte Juventin) Une po te flas per artikutj qe po lexoj ketu![]()
Corriere Dello Sport
La Gazzetta Dello Sport
Solla vetem faqet e para qe te shohesh lajmet qe kane publikuar 2 gazetat qe permenda. Do sillja dhe lajmet, por moderatori i temes i quan KRIM postimin e tyre dhe e fshin![]()
Ishalla nuk quhet KRIM dhe publikimi i faqes se pare te nje perditshmje te huaj, e cila ka lidhje me temen ne fjale.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Keto jane lajmet e sotshme dhe dalin neser ne shqip ne Pan Sport
Po sjell dicka qe lexova per Gigi Buffon.
Gjysem finalja Real Madrid - Bayern.. ne kohen shtese nuk po luanin,prisnin goditjet e penalltive... Po aty c'te bejme ?? Ti cojme ne gjykate ?Semifinale di Coppa Campioni, Real Madrid - Bayern .. Ai supplementari non giocavano, aspettavano i calci di rigore .. e li che facciamo?? Mandiamo la magistratura??
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga AlbaneZ : 30-05-2012 mė 08:25
E ke dhe sot ne Panorama Sport nje lajm qe ka publikuar Corriere Dello Sport. Nese shikon, ke nje titull te madh Elkan Difende La Juve. Lexo me poshte!
Elkan: Besojmė te Konte, mos baltosni sezonin e Juves
Pas presidentit Andrea Anjeli, dje ka qenė Xhon Elkan qė ka dashur tė saktėsojė edhe njėherė situatėn e trajnerit Antonio Konte, pas lajmeve qė kanė qarkulluar gazetat italiane. “Andrea Anjeli ishte i qartė, ne besojmė te Konte, i cili ėshtė vėnė nė gatishmėri tė drejtėsisė dhe tani tė gjithė presim vendimin e saj. Antonio ėshtė lideri i Juventusit dhe ne nuk kemi asnjė dyshim qė ai do ta drejtojė skuadrėn sezonin e ardhshėm nė Ligėn e Kampioneve. Mua mė duket mė shumė qė emri i Kontes po pėrdoret pėr tė hedhur baltė mbi sezonin e Juventusit, mbi fitimin e titullit tonė, por ne nuk do ta lejojmė qė ta bėjnė kėtė. Kėto fakte tė fundit nuk kanė tė bėjnė fare me Juventusin, sepse ne titullin e kemi fituar me meritė nė fushėn e lojės.
Panorama Sport
Pra, edhe gazeta Panorama eshte me e azhornuar se sa TuttoNero.
Sa per Bufon, eshte nje person i pabesueshem edhe ai. Ka deklaruar vete qe do te genjente dhe nuk do te tregonte topin qe kishte hyre gol. Po ashtu deklaroi ai vete qe eshte me mire 2 te plagosur (pra nje marreveshje mes 2 klubeve per rezultatin perfundimtar te nje ndeshje), se sa nje i vrare (humbja e njerit ekip). Eshte burim dhe person i pabesueshem Buffon.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Kete po e konsideroj si batuten e javesPra, edhe gazeta Panorama eshte me e azhornuar se sa TuttoNero.
Ndersa kete artikullin dergoja prokuroreve dhe hetuesve se kam besim te plote qe do marin masa edhe per BuffonSa per Bufon, eshte nje person i pabesueshem edhe ai. Ka deklaruar vete qe do te genjente dhe nuk do te tregonte topin qe kishte hyre gol. Po ashtu deklaroi ai vete qe eshte me mire 2 te plagosur (pra nje marreveshje mes 2 klubeve per rezultatin perfundimtar te nje ndeshje), se sa nje i vrare (humbja e njerit ekip). Eshte burim dhe person i pabesueshem Buffon.![]()
Ja c'fare shkruan ''Gazzetta'' per Gianello.
'' l'interrogatorio di gianello Per Sampdoria-Napoli (1-0) del 16 maggio 2010 ci fu un tentativo di combine. A raccontarlo č Matteo Gianello, ex portiere del Napoli ai pm napoletani''
''Per Samp-Napoli u be nje perpjekje per t'a kombinuar''
pra perpjekje per t'a... dhe jo ''ka qene e kombinuar'' sic shkruan Panorama .Gazetare leshi,per te mos thene per emrat e futbollisteve dhe drejtuesve qe i shkruajn si t'u doje qejfi. (Xhianelo,nuk egziston,Xhanelo po, megjithese emrat me sa di une shkruhen ne gjuhen e tyre dhe nuk pershtaten me shqipen apo me gjuhet e tjera.)
MOS I NDY TEMAT no name
Konsideroje si te duash. Ti me the qe dalin neser te Panorama, une ta solla qe i kane nxjerre qe sot dhe i kane mare nga Corriere dhe jo nga TuttoNero.
S'kam perse ta ēoj une ne prokurori. Prokuroria aty i ka deklaratat e Buffonit dhe po tu dukej ndonje person me integritet apo qe i ndihmon me hetimet do ta kishin mare patjeter per ti dhene ndihmen e vet procesit.Postuar mė parė nga AlbaneZ
e thashe une qe asht ma mire mos me u denu conte
ka fillu mania e perekucionit
kan me fillu me qa e kan me ndodh ''ēudira'' si goli i muntarit
vjet strategjia e vajtimit pati sukses pa pas asnji shkak, imagjino me nji trainer te skualifikum
buffon asht bastexhi i vjeter. lojtarve qe kan mikrob bastin nuk i zihet bese. ky e thote haptas, kur i leverdis dy skuadrave nuk ka skandal me ra dakord per barazim. kapedani i juves e i kombetares.....
Ai goli i muntarit ua ka thare zozonerove
Do u beni nje thirrje lojtareve te milanit te bojkotojne kombetaren ? Se gjysma e formacionit eshte nga ekipi i Juventusit dhe ka mundesi te shesin ndonje ndeshje ne Europian
Si ka mundesi qe nuk eshte inforumuar ky lojtari i Sienes Madaber ??Postuar mė parė nga MaDaBeR
Reginaldo: Kurre nuk kam degjuar Conten te flase per Akorde (marreveshje) Me Carobbio nuk ka pasur kurre asnje problem. Novara-Siena ? Kam kerkuar te shenoj ne te gjitha menyrat.ESCLUSIVA TJ - Reginaldo: "Mai sentito Conte parlare di accordi. Con Carobbio non c'era mai stato alcun problema. Novara-Siena? Cercai di segnare in tutti i modi"
Gazetat me ca do mbushin faqet ?
Degjo, se prokuroria ne Itali nuk eshte si kjo ketu ne Shqiperi qe nis hetimet nga shkrime gazetash. Kur atje nis nje hetim do te thote qe ka dicka me teper se vetem nje shkrim ne nje faqe gazete. Si ne ēdo proces tjeter, dhe ketu ka deshmitare pro dhe kundra. Tani qe ndeshjet e Sienes jane te falsifikuara dhe qe jane te trukuara kjo eshte pothuajse e sigurte, megjithese ende nuk eshte shprehur gjykata. Tani po hetohet qe Conte te kete patur dijeni per keto trukime.
Tani, une mendoj se lojtari i penduar, i jane vertetuar te tera akuzat me prova konkrete dhe atij mund ti jete ofruar ndonje marreveshje nga ana e prokurorise per te treguar te gjithe te verteten. Por duhet te dini dicka. Nese ai jep deshmi false, te cilat jane vetem sa per lajme bombastike dhe vertetohet nga prokuroria qe ka genjyer, atehere ai vetem sa rendon akuzat ndaj vetes.
Une shpresoj qe ne perfundim te ketij hetimi te dalin te gjithe ata qe korruptojne futbollin Italian dhe te marin denimin e merituar.
Krijoni Kontakt