-
i/e regjistruar
Problem me Rrjet
Pershendetje ! Kam nje problem te ketill :
- Rrjeti im eshte i shpejt 512 kbs, router me wireles dhe lidhje fizike, Problemin e kam me Pc Desktop te lidhur me lidhje fizike (kabull) dhe kur e perdor Skype apo Msn per te biseduar me miqt e mi kualiteti eshte shumi dobet nuk funksionon, nuk ndegjohet, ndersa kur bisedoj me laptop te lidhur me wireles me te njejtin ruter nuk kam problem funksionon per mrekulli.
Ku mund te jet problemi ?
-
-
i/e regjistruar
A ka ndonje Pergjigje, apo nuk eshte e qart ?
-
-
i/e regjistruar
Me shume informacion.
Mund ta kete fajin kompjuteri qe lidh me kabllo ( e.g po uploadon ndonje gje si torrents ose ka viruse ).
-
-
i/e regjistruar
Problemi qendron vetem tek Pc Desktop i lidhur me Kabllo, nuk e perdori Download apo upload vetem per Skype apo Msn per biseda me miqt e mi, edhe pas formatizimit ndodh i njejti problem.
Lidhja eshte automatike Ppoe si te starton Pc menjeher aktivizohet rrjeti.
-
-
i/e regjistruar
512 Kbps jane ato, humbasin kollaj neper applikacione. Eshte veshtire ne raste te tilla te jepet ndihme, pasi duhet shikuar problemi dhe pajisjet.
Mund te jete kallbo me problem/demtuar. Provo nje kabell tjeter.
Pastaj provo me te njejtin kabell dhe me Ubuntu LIVE CD dhe raporto ēfare shpejtesie te jep.
-
-
i/e regjistruar
Do ti testoj Pajisjet. Ju Faleminderit Per ndihmen.
-
-
Duket e cuditshme n fakt, pasi gjithmone lidhja me kabell eshte m e sigurt se ajo me wireless.
Keshilla q t kane dhene per t testuar me kabell besoj se eshte sh e vlefshme.
Por mos ndoshta dhe parametrat e PC (RAM, CPU) jane pak t ulet? mos eshte pc i vjeter? nqs po, t'i ngadalson t gjithe sofware, pavarsisht se ti thua q m ndodhi edhe pas formatimit.
-
-
eltj0n
Varet sa i ngarkuar eshte Pc Desktop me programe dhe aplikacione po mir do kishte qene te shikoje dhe parametrat e Tcp/Ip dhe te perdorje Tcp/Ip Optimizer duke i bere ato optimale si psh nje MTU 1500 ose 1492 nqs eshte Lidhje PPPOE ! Monitoro trafikun ti mund ta shikosh edhe nga modemi nqs drita Pulson shpejt edhe kur nk ben asgje ne pc athere dicka e perdor internetin ne Desktopin Tuaj !
-
Regullat e Postimit
- Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
- Ju nuk mund tė postoni nė tema.
- Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
- Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
-
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt