Close
Faqja 10 prej 10 FillimFillim ... 8910
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 93 prej 93
    Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar mė parė nga Breshka Lexo Postimin
    O se harrova.....trelara....mos e qelb me ameriken.. gjithandej jetohet mire. Pastaj jetohet dhe ne amerike.
    Breshka morra vetem nje shembull per ne amerike pra nuk thashe qe jane te gjithe .E di qe amerika ka mundesi me teper se greqia dhe shumica e vendeve te evropes por po te me pyesesh mua se ku dua te jetoj nuk dua ne amerike por preferoj zvicer , hollande , belgjike , suedi .Jo se ne keto vende nuk kam mundesi te vete por kur ke nje pune te ngritur dhe te sjell te ardhura nuk vete ne nje vend tjeter sado i mire te jete .

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar mė parė nga prenceedi Lexo Postimin
    E para nuk ta thash per ofendim, se te punosh nuk eshte turp....por me teper e thashe qe nga ana e intelektit ngel vendnumero.
    99% e shqiptareve e kane nisur punen nga me te rendomtat dhe ti nese nuk e ke fillu si pastruse e ke fillu ne lanxhe,apo ne ndonje taverne. Ngaqe thua se punon ne ishull ne zone turistike,prandaj

Ne kohen kur vete greket pranojne se jane sjelle ne menyre harbute me shqipetaret per cudi jane shqiptaret qe mbrojne greket!!!!!!!!!!!!!!
    Duke qene se kam pasur te bej me turizmin gjat viteve qe kam qene ne greqi i njoh shume mire pothuaj te gjithe ishujt e greqise dhe nese ti nuk je ne Krete i bie te jesh ne Korfuz, dhe te vetmet pune ne dimer ne keta ishuj jane pastruse shtepish vjelje agrumesh ndertim....... Eshte e vertete qe shqiptaret si edhe greket apo emigrante te tjere(ata qe p[nojne ne turizem) ne ishuj punojne vetem gjate sezonit turistik dhe gjate dimrit marin tamio(asistence) dhe nese jane me fat punojne ne pune te ndryshme ne te zeze, duke rritur ne kete menyre te ardhurat.Por sipas teje cfare do te thote kjo Ksanthi qe po na i fal greku keto leke apo po na jep ato qe na mbajti gjate 10 vjeteve qe ishim pa dokumenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PS: Nese ke arritur te kesh biznesin tend familjar bravo te qofte por kjo nuk justifikon kete fryme te theksuar filogreke qe shpreh ketu.

nuk jam fare filogreke me kuptimin qe e perdor ti .Korfuzi nuk ben pjese ne ishujt me te medhenj te greqise por eshte i dyti ne detin Jon .Ne detin egje jam une , afer turkut.Nuk kam punuar dimrit sepse me dilnin leket qe merrja nga asistenca sepse nuk jetoj vetem.Nuk fola keq per shqiptaret qe merrnin asistence dhe punonin ne dimer , bravo ju qofte por me vjen inat qe gezoheni dhe kerkoni shq tju kthehen ne shq ....E kam permendur dhe me lart qe te kthehem une ne shqiperi duhet te paguaj mbi 3 milion leke qe te ze nje vend pune si mesuese dhe ai vend nuk eshte i sigurt sa vjet do me perkasi .Nuk jetoj dot pa uje dhe pa drita .
    Fajin nuk e kane greket per sjelljet e tyre por qeveria jone qe na zboi dhe nuk na ofroi nje te ardhme , na leshoi ne rruget e botes pa mbrojtur asnjehere te drejtat tona .

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anėtarėsuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Citim Postuar mė parė nga Ksanthi Lexo Postimin
    nuk jam fare filogreke me kuptimin qe e perdor ti .Korfuzi nuk ben pjese ne ishujt me te medhenj te greqise por eshte i dyti ne detin Jon .Ne detin egje jam une , afer turkut.Nuk kam punuar dimrit sepse me dilnin leket qe merrja nga asistenca sepse nuk jetoj vetem.Nuk fola keq per shqiptaret qe merrnin asistence dhe punonin ne dimer , bravo ju qofte por me vjen inat qe gezoheni dhe kerkoni shq tju kthehen ne shq ....E kam permendur dhe me lart qe te kthehem une ne shqiperi duhet te paguaj mbi 3 milion leke qe te ze nje vend pune si mesuese dhe ai vend nuk eshte i sigurt sa vjet do me perkasi .Nuk jetoj dot pa uje dhe pa drita .
    Fajin nuk e kane greket per sjelljet e tyre por qeveria jone qe na zboi dhe nuk na ofroi nje te ardhme , na leshoi ne rruget e botes pa mbrojtur asnjehere te drejtat tona .
    Ksanthi.... ketu nuk po behet fjale per 10 apo 30 perqind te shqipetareve qe jane rregulluar e kane hecur perpara. Behet fjale per ate kategori qe lufton per buken e gojes
    Nuk jam analist ekonomik por me sa kuptoj dhe lexoj punet jane shume keq per greqine.....dhe me keq akoma per emigrantet.
    Prandaj une them se me mire te kthehen ne shqiperi dhe te punojne tokat e tyre se sa te rrine ne greqi e te lypin nje cope buke.

Per ate 3 milionshin qe thua ky pazar nuk vlen per Tiranen se ne Tirane me sa kam degjuar ka vajtur 7 milione......keto gjera ndodhin ne cdo vend te botes pothuajse Ksanthi......edhe ne greqi paguhet per te zene nje vend ne dimosio.
    Nuk ja vlen per cdo gje te ankohemi se na e ka fajin shteti .......ne radhe te pare jemi ne fajtore per personat qe votojme dhe pastaj keta mire na e bejne qe na fusin nga para e nga mbrapa(me falni per fjalorin).

PS: Sa per Korfuzin e di shume mire qe eshte i shtati per nga madhesia si metra katror dhe i katerti per nga popullsia.....por mendova se mos banoje atje.
    Keshtu qe i bie te jesh ne Evia......

Faqja 10 prej 10 FillimFillim ... 8910

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •