Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 21
    i/e regjistruar Maska e The_Capital
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366

Thirrje për protestë në Prishtinë

Lëvizja "Bashkohu" e cila përfaqson mbi 40 OJQ i bënë thirrje të gjithë muslimanëve në mbarë trevat shqiptare që të marrin pjesë në namazin e protestës gjithëpopullore në Prishtinë me datë 01.07.2011 të Xhamia e Qarshisë (në hapësirën midis komunës dhe parlamentit).

Bashkohu edhe ti, kërko të drejtën tënde.

Bëhuni ndihmëtarë të fesë së All-llahut.
    E kush shpërblen më mirë se All-llahu ?

Kuptohet thirrja ju bëhet myslimanëve !

Përgaditi: Agim Rrahmani, Prishtinë
    www.bashkohumene.com
    Burri 1 X flet !

Robi i All-llahut
    Anëtarësuar
    09-01-2008
    Vendndodhja
    Në Itali
    Postime
    1,774
    Citim Postuar më parë nga BriCjapi Lexo Postimin
    Nuk e kuptova se per c´far do protestohet???

me gjith ata,.sa i perket ksaj pjeses qe te kam cituar,,

me mir se Allahu,,ne rradh te par Allahu per te cilin ju flisni,,nuk ju ka shperblyer ndonjeher,,ne te kunder me cito nje rast konkret ku Allahu te ket shperblyer Shqiptaret??

perkundrazi,,Allahu per te cilin ju flisni,te kerkon me forc qe te kryesh obligimet ndaj tij!!

Shqiptarin askush nuk e Shperblen me mir se vetvetja,,,ato qe mjell do te korresh,,asnje me shum dhe asnje me pak se kaq!!

gjithsesi thirrje te tilla me kalimin e kohes po behen gjithnje e me mosperfillse,,sepse te gjith po e kuptojn me kalimin e kohes,,,se bota ne te cilen mendja juaj jeton,,esht e mykur dhe ka mar er aq shum sa edhe greket e serbet mburren neper europ me te qenit inferjor ndaj Shqiptarve,,duke mar parasysh se Shqiptaret,,i ka zen nje myk qe ta Shpif,,e per inat te fatit Shqiptaret kan qelluar te jen me kokfortit e botes,,kot nuk ka then ai,,Shqiptaret po te behen musliman,,behen me musliman se muslimanet,,po te behet muta behen me muta se mutat,,tani per inat beni dhe ne thirrje tjeter xhuman e ardhshme.
    BriCjapi, njëherë s'ishte fare ( nuk ekzistonte ), pastaj u bë nji pikë uji, pastaj u bë njeri i plotë dhe ja tash ai na kundërshon për atë që e Krijoi. Në vend që të jetë falenderues, ai është një mohues i fortë.

Pse kështu?

Sepse mendja kur myket, kështu vepron si mendja e këtij BriCjapit!

All-llahu shqiptarët i ka falenderuar me Islamin ( ata që praktikojnë ) dhe ju garanton Xhennetin që mendja nuk mun ta parafytyron ose mund të thuhet se atje ku menja mbaron, fillon Xhenneti.

BriCjapi ka thënë:

Citoj:

Shqiptarin askush nuk e Shperblen me mir se vetvetja,,,ato qe mjell do te korresh,,asnje me shum dhe asnje me pak se kaq!!

O BriCjap,

- po të pye unë ty, ku e merr atë që e mbjell,
    - në cilën tokë e mbjell
    - kush ta bën atë të rritet apo nuk rritet fare?

Po pse bre nuk hesht ose ma mirë shko atje ku pollasin ata si ti dhe leri mulimanët rahat se nuk kanë nevojë për hpjegimet e tua injorante.

Mbaje atë mendimin tënd dhe mos u mundo ti bësg të tjerët që duhet menduar si ti, mbasi nuk ke aspak të drejte, mbasi nuk ke argumente.

Shqiptari kur bëhet musliman dhe nuk rrin si kafir, metëvërtetë kur e pranon fenë Islame bëhet musliman dhe e kupton të vërtetën.

Por çka të themi për atë që ti e ceke më sipër, ashtu do mbetesh o BriCjapi.

Ju gjuhën e mirëkuptimit nuk po e njihni, sepse jeni nga ata që mllefi dhe inati juaj që keni ndaj besimtarëve musliman nuk ju len rahat.

Ne mund që tu themi:

Ndëroni mendimin ose vdisni në atë mllef që jeni.

Kur të pendohesh për atë që ke thënë ndaj All-llahut edhe unë do ta ndryshoj menimin tim, përdnryshe ti mbetesh ashtu siç e meriton.
    Kush nuk është robi i All-llahut, ai është robi i shejtanit.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-06-2009
    Vendndodhja
    Ne Kontinentin tim
    Postime
    315
    Citim Postuar më parë nga ramazan_it Lexo Postimin

Pse kështu?
    sepse un nuk e mohoj,,

por te them,,se nese do te falenderosh dike qe te ka krijuar,,at´her falenderoje Nenen,,dhe Baben,,,

nese do te falenderosh dike per token,,falenderoj ata qe ta lan ne trashgim,,

dhe nese do te falenderosh dike per driten,,falenderoje vet driten..

dhe mos u fut me gjat,,sepse po i kalon kufit e natyralitetit tend,,si qenje njerzore,

mendjen e mykur,,shko shikojau Hoxheve,,tek un nuk do ta shikosh mykin kurr

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga The_Capital Lexo Postimin

Lëvizja "Bashkohu" e cila përfaqson mbi 40 OJQ i bënë thirrje të gjithë muslimanëve në mbarë trevat shqiptare që të marrin pjesë në namazin e protestës gjithëpopullore në Prishtinë me datë 01.07.2011 të Xhamia e Qarshisë (në hapësirën midis komunës dhe parlamentit).

Bashkohu edhe ti, kërko të drejtën tënde.

Bëhuni ndihmëtarë të fesë së All-llahut.
    E kush shpërblen më mirë se All-llahu ?

Kuptohet thirrja ju bëhet myslimanëve !

Përgaditi: Agim Rrahmani, Prishtinë
    www.bashkohumene.com
    Mashallah,
    albanish by nature

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga Guri i Kuq Lexo Postimin
    ------------------------
    Në qytetin e Prishtinës,kryeqytet i Republikës së Kosovës,që sipas regjistrimit të fundit ka rreth 200.000 banorë,për momentin ka 22 xhami në funksion të plotë.
    Kush merr vesh pakëz nga numrat e arithmetika,e kupton se halli i këtyre talibanëve shqipfolës,që po torturojnë një komb të tërë me këto farë karnevalesh alla Kandahar e Peshauar,nuk ka qenë kurr mungesa e lokaleve për falje e as mungesa tjera të kësaj natyre,sepse problemi as që ka ekzistuar ndonjëherë....
    Këta morraxhi,bricjepër e bythaxhi,alla Jemen e tunguzi,kanë një hall tjetër...;
    -Si dhe pse nuk po arabizohen shqiptarët e Kosovës edhe më shumë e më shpejtë,ashtu si në disa pjesë të Maqedonisë,Sanxhak e Bosnjë..?
    Paçin faqen e zezë për jetë e mot !
    Në kamë shqyptarë,se tash atdheu është në rrezik real !
    Në rrezik, nga injoranca,tradhëtia,çoroditja e fukarallëku,ku e kanë futë këtë popull një grup banditash,hajna,injorant e të pa asnjë fije ideali kombëtar!
    Shtoja edhe 200.OOO tjera (punetor dhe student) dhe te duket me e arsyeshme. Xhamiat jan te mbushura kryesisht nga studentet dhe punetoret sepse eshte kryeqytet i kosoves dhe ka mobilitet te madh shoqeror.

Ndersa xhamiat neper prishtine mesatarisht mund te pranojn nga 300 persona dhe jan 20 xhamia gjithsej ne tere prishtine dhe nga kjo del nje shifer qe keto xhamia pranojn vetem 6000 persona. Tash ku mbeti pjesa tjeter???
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    puntoret vin e kryjn punen e shkojn en shpi t'vet or fisnik nuk sillen me u fal neper xhamit e prishtines se na habite
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    puntoret vin e kryjn punen e shkojn en shpi t'vet or fisnik nuk sillen me u fal neper xhamit e prishtines se na habite
    Jo dashamir, ke plot punetore qe punojn neper institucione dhe pune private qe bejne, ne momentin e drekes/pushimit, shkojn e falin dreken/xhuman, kjo eshte 100% e sigurt.
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Jo dashamir, ke plot punetore qe punojn neper institucione dhe pune private qe bejne, ne momentin e drekes/pushimit, shkojn e falin dreken/xhuman, kjo eshte 100% e sigurt.
    e buk kur han allahile?
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Emision qe ja vlene per tu shikuar:

Si thote populli: Gjuha shkon ku dhemb dhembi. Baton Haxhiu permend vetem katedralen ne debat. Nga njera ane me duket sikur na livdohet ne kemi katedrale ju jo Xhami nga ana tjeter ndien turp qe 5% ndertojne katetradle ndersa 95 % smund te ndertojne xhami.

Qe ta keni te qart: Katedralja u ndertu pasi u rrenua shkolla.
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Hogja i fort i Kosoves Krasniqi pat then mos e votoni Vetfundosjen po votone Hashim Thaqin.
    U kry muhabeti .Pse te dilet tash ne protest.Tani te behemi hori i botes duke ju treguar atyre se vet e zgjedhem Hashimin per te parin e venit.

Tani dalim budallenj.
    Pse? 1. sepse tregojm se jemi kafsh..se e zgjedhem ate qe posa del ne kryven del kundra asaj qe ka premtu dhe ne dalim budallenj se i besuam.Pra nji budalla i shpeton gjehnemit pore kurr sdo jet besimtar.

,del kundra asaj qe kemi aspiru dhe del se i zgjedhim paradite e pas dite shkputen gjitha lidhjet me ate qe kerko voten ton dhe me ate qe i dhem voten.
    Pra llogjika thot dil ne protest dhe merr dajak deri ne pergjakje.Del tash ne protest kunder ati qe i ke dhen voten...kjo i bie te punosh ahmakqe ,kodoshqe e teveqelosqe
    Pra mushriket jon me te mir se hashimovtet se ata tregojn se jon kundra islamit dhe se hashimovitet jon genjeshtar dhe shtiren se jon me islamin e ne fakt bajn kualicion me qafrat .
    Pra kjo protest ska as nji kuptim..as nji llogjik
    Pse te dilet tani ne protest?!,kure po kta musliman dje thoshin jepni voten hashimit.
    Ne protest lete dalin ata qe i dhan voten Hashimit e u zhgenjyen me te .Une skom prit nji gje te mir nga hasha e pse te pres ne te ardhmen.
    Vetem lufta e pastron kte vend,dhe heret apo von esht zgjedhja e vetme.
    Dje se deshem voten e lir, tani kush kerko protesta lete protesto ndaj vetvetes se beri zgjdhjen e gabuar kure voten ua dha atyre qe te shtrijn dru.
    Dhe per fund ,qa u ba tash ,ka na u mbush musliman mos me i zan gjamija kta njerz,ah e kjart dikur i pengonte libreza e qllan kumunista Yougosllavije.
    Me ne fund e kuptova.

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •