Close
Faqja 3 prej 20 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 200
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Kjo mesia ndodh se dhuna te ne eshte pare si dicka e domosdoshme e pranueshme.

Shikon ciftet e huaja me iken truri. Sa durim kane me femijet. Femija hedh shkelma, uleret dhe ata pa folur fare, me qetesi pa ushtruar force fare e marrin menjane edhe po tu duhet te presin disa minuta a me shume. Ne Shqiptareve ne mos shpullen nje te bertitur apo ato keshillat tona ne publik nuk na rrihet pa i dhene. Mendoje c'mund te bejme prapa kuintave.
    Feelings change - memories don't.

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Nese une rrah gruan ather une jam fajtor nuk eshte Feja Islame kete duhet ta kuptoni njeher e pergjithmon ,feja islame lejon te rrahet gruaja vetem me brush te dhmbve nese me kete ajo nuk kupton ather eshte shkurorzimi por kurr islami nuk e ka leju te rrahet gruaja dhe te lendohet fizikisht kurr ,por kjo eshte pjes e tradites shqiptare te cilet gjithmon i kan rrahur grat tani kan fillu te mbushen mend sepse ka shum raste te rralla ne krahasim me vitet e kaluara
    Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
    Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...”

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga ximi_abedini Lexo Postimin
    Nese une rrah gruan ather une jam fajtor nuk eshte Feja Islame kete duhet ta kuptoni njeher e pergjithmon ,feja islame lejon te rrahet gruaja vetem me brush te dhmbve nese me kete ajo nuk kupton ather eshte shkurorzimi por kurr islami nuk e ka leju te rrahet gruaja dhe te lendohet fizikisht kurr ,por kjo eshte pjes e tradites shqiptare te cilet gjithmon i kan rrahur grat tani kan fillu te mbushen mend sepse ka shum raste te rralla ne krahasim me vitet e kaluara
    Mendoj ne Shqiperi po bie numri i abuzimit ndaj grave. Nuk lejon gruaja me te abuzohet me te sic eshte abuzuar. Po behet ndergjegjesimi i femres, dhe jo merita e fese.
    Feelings change - memories don't.

Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Mendoj ne Shqiperi po bie numri i abuzimit ndaj grave. Nuk lejon gruaja me te abuzohet me te sic eshte abuzuar. Po behet ndergjegjesimi i femres, dhe jo merita e fese.
    Mund te themi lirisht se kjo eshte edhe merit e fes ,sepse kurr nuk ka pas praktikus me shum te fes sesa sot jo vetem nga meshkujt por edhe nga femrat ,per qdo vit numeri dyfishohet ,dhe nese ben nje anket ather do e veresh se familjet me te lumtura jan ato qe praktikojn fen apo qe ne mesin e tyre ka qe e praktikojn fen,eshte edhe tjetra ne si shqiptar ja kemi mohu shkollimin gjithmon femres ndersa sot nuk i mohohet shkollimi dhe kjo merit i takon edhe fes e cila i jep te drejten dhe shtyn qe qdo mashkull dhe femer te kerkoj dituri te shkollohet e jo te mbetet analfabet
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ximi_abedini : 03-07-2011 mė 09:50

Shtegtari! Maska e Gregu
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    869
    feja islame lejon te rrahet gruaja vetem me brush te dhmbve
    Hahahahahahaha

This is cool
    "Nė fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranė Perėndisė, dhe Fjala ishte Perėndi!"

Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar mė parė nga Gregu Lexo Postimin
    Hahahahahahaha

This is cool
    dhe a e din ti se sa dhemb brusha e dhembve ? ,kaq ne si muliman kemi te drejt ti terheqim vrejtjen se eshte gabim, por ne asnjemenyr nuk guxojm ti rrahim me grushta dhe shkelma

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar mė parė nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    http://www.youtube.com/watch?v=mDXPw...eature=related

Ky zoteriu paska problemi psiqike po nese e degjoni me vemendje
    Gruaja e tij e pare nuk i permbushte obligimet bashkshortore ,edhe e dyta nuk e paska qetesuar hic :-D
    E rujt zoti nga mend e kaptines .

feja islame lejon te rrahet gruaja vetem me brush te dhmbve
    C'fare eshte kjo ?
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin

C'fare eshte kjo ?
    brush per pastrimin e dhembve

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    Ai qe e rreh nje grua, eshte mjeran.
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2010
    Postime
    365

Nuk asht e vertet

Si munesh me thane vech me brush te dhembve, kur ne kuran shkrue: rrehe gruen tende, edukoje se Allahu lejon, vetem fytyren mos ja lendo qe te mos i mbesin shenja. Edhe mos harro se ne at kohe kure u shkrue ky urdher. zor se kane qene brushat e dhembeve edhe aq popudhare.

Faqja 3 prej 20 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •