Close
Faqja 12 prej 20 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 200
    Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    Nuk ka nevoj per komente,me kete desha te Ju them qe Ai person qoft hoxh a prift a dreq e i biri,eshte fajtor,jo si mysliman ose i krishter,por si qenje njerzore (nuk e numroj fare ne kete te treten),pra kjo ishte esenca e asej thenje!
    .....ajo motra duhet te divorcohet nga ai Hoxha.....perkujdesjen e femijve e ndane gjyqi ose femijet vendosin, ne video ishin te rritur deri diku....pra, probleme martesore ndodhin edhe ne familjet me te mira.....kush e ka fajin eshte jorelevante....une hoxhen nuk e kisha mbrojt, por edhe ate motren nuk dua ta mbroj, se per tu qortuar nevojiten cdohere dy....sa e shohim, ajo ka dale para mediave, dhe nuk eshte ndonje grua e "varfur" nga mendja, e qe nuk dinka me e mbrojt vetveten...ja ku e mbron....secili per vetveten mund ta mat ceshtjen....sidoqoft, modernizmi ka arrijt edhe kosoven....per hajr na koft.....

Ata qe nuk jan martu ti luten Zotit per nje fat te mire, nje grua me te mencme se vetvetja.....se si thot nje fjale, nje grua e mire e mba nje shpi te keqe....kurse ata te martumit, vetem Zoti mund te ju ndihmoje, pra, lutuni....

tungi
    albanish by nature

Citim Postuar mė parė nga Xhenneta-Morina Lexo Postimin
    Priftrinjte kane dhunuar ne disa raste por tani fatkeqsishte kane filluar edhe hoxhollarte !!!

PSE KJO ?

http://youtu.be/1cbJBZtqIUo
    Ende nuk eshte vertetuar qe e ka dhunuar, kurse ketu ka krise muhabeti pa lidhje.

O njerez, po ngadale se edhe hoxha eshte njeri e nuk eshte robot. Edhe ai ka probleme te veta sic ka cdo njeri i gjalle ne kete bote. I persosur eshte vetemse All-llahu xh.sh.
    Pastaj eshte pyetje e a e ka dhunuar ose jo. Ku e dini ju se kush eshte fajtor?? Sa shpejte me akuza???
    Une nuk jam duke i dale ne mbrojtje ketij personi dhe qellimi juaj nuk eshte se po akuzoni ndonje dukuri negative, por qellimi juaj eshte qe te njollosni Islamin.
    Mos u merzisni ju per kete se nese dikush ka gabuar ose ka vepruar keq, te jeni te sigurte se ate do ta paguaje.
    Ndrysho Firmėn

i/e regjistruar Maska e Elytony
    Anėtarėsuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Citim Postuar mė parė nga Nuh Musa Lexo Postimin
    ...vellau im,

...ne do ta mbajm si thot populli yne me nje fjale:

Gruan e v'shtire o lezet me e rreh....

Motra shqiptare, shkoni burrit per qejfi, se vallahi, shihni se cka ju gjen:
    deri ne 1:57

http://www.youtube.com/watch?v=IPTccS7F3xM

hahaha...humor i vėrtetė! Mė ra nė sy kjo shprehja :"...vėllau im...",pėr t'mirė kuptohet sepse edhe qė jam njė shqiptar ende nuk kam has nė kėsi fjale nga tė tjerėt...kush e di mos nuk janė tjertė shqiptar.

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    ....jo per shamija, jo per xhamija...

...shume leht bre gazi, asht shume leht.....mos ju interesojn as shamiat, e as xhamiat....dhe mbaron meselja...kush hamamin e detyron te pellas ai Mark Krasniqi, se "si ne arabi, si ne leshhamami"....le ta mesoj ta thote kete Hashim Thaci, atehere nuk do te na pengoj, por kur merr guximin nji pakice te na mesoj, jo se mesimin ndoshta e ka me vend, por thjesht, nuk DUAM mesim nga njerez te tille....ka se kush te na mesoj neve....je ka kupton ???....eshte mesele takti, pulsi, diplomacije........tingulli e ben muziken thone gjermanet....
    tungi
    NUh!!
    E para e punnes, do te kisha patur qejf qe te me rikthehej ai personi te cilit iu drejtova!
    E dyta e punes, ti nuk je kurrkund me ate qe kam shkruar une!!
    E treta e punes, po deshe te debatosh me mua, permbaju asaj qe une shkruaj !!
    E katerta e punes, a kam shkruar ndonje gje qe s'eshte e vertete dhe ti ke qejf te ma kundershtosh??!!
    E pesta, nese nuk ka gje te gabuar ne ate qe shkrova une, pse me citon??!!
    Jarigas

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    NUh!!
    E para e punnes, do te kisha patur qejf qe te me rikthehej ai personi te cilit iu drejtova!
    E dyta e punes, ti nuk je kurrkund me ate qe kam shkruar une!!
    E treta e punes, po deshe te debatosh me mua, permbaju asaj qe une shkruaj !!
    E katerta e punes, a kam shkruar ndonje gje qe s'eshte e vertete dhe ti ke qejf te ma kundershtosh??!!
    E pesta, nese nuk ka gje te gabuar ne ate qe shkrova une, pse me citon??!!
    ....vallahi me duket se duhet tamam si ne klasen e pare, fjale pas fjale, rresht pas reshti te ja u sqaroj intuicionin, qe ta kuptoni si te tille....

Shih, ti me njeh mua, dhe qendrimin tim, ashtu si une te njoh teje....pra, sa per temen, nuk duhet ti perserisim fjalet e te shkruajm dhjet rreshta, per te qartesuar intencionin....ai shpalohet menjehere ne dy a tri fjalet e para....andej edhe i kam shkruajtur te trasha....

....pra, intencioni eshte ky, se NUK ka problem te ceken dukuri te cilat ne shoqeri, apo nga nje pjese, qoft ajo edhe shume e vogel, shihen si jo te rrendit, si te shemtuara, nga nje person, i cili "mund" te kete prapavija ne thenjet e tija. Pra, konkretisht, eshte pune "besueshmerie", kur Mark Krasniqi flet per xhamijat....atij NUK I TAKON as ne minimum te shprehet per xhamine....jo qe nuk i takon, por as qe eshte me vend te behen krahasime allegorike mes shqiptareve musliman dhe arabeve nga nje shqiptare i krishtere......TI, si perzon individual, si nje njeri "normal", mund lirshem ta shprehish mendimin tend, por JO nje perzon me pergjegjesi shoqerore.....fjalet e Krasniqit psh. une si Nuhi i shperndaje tash mbi te gjith te krishteret e kosoves, dhe me kete, ata per mua jane te njejte si zoteri Krasniqi, ngase ki i perfaqeson ata....dhe se per mua kjo do te thote, te krishteret e kosoves, mua me shohin ARAB, pasiqe une e dua ate Xhami, une e dua ate xhami ne MES te prishtines, une e dua ate Xhami ne vendin me reprezentativ te qytetit, une e dua ate Xhami te shnderohet ne simbol identiteti per prishtinen ne fletushkat turistike............ngase une gjith keto i dua, per zoteri krasniqin jame arab, kurse per ata te cileve ai ja u mbron interesin poashtu.....

Pastaj, une u kyca ne nje bisede, duke e zberthyer ate me gjere, ne thelb, replika ime nuk kish te beje pike se pari me tendencen e replikes sate, por me nje pjese te saj....duke u kthyer me vone ne rreshtin e pare tendin, ku thua, se fajtore jane muslimanet, ngase ata protestojn per shamijat, per xhamite.....nje kthyerje e realitetit.....qe ta sqarova me qendrimin e Krasniqit, i cili, po VAZHDON me arsyen, e cila i shtiu muslimanet ta MBROJN shamine apo xhamine............kupton, sepse, po te mos i kushtezonte kush shamiat, muslimanet nuk do te kishin arsye ti mbrojn ata......Krasniqi akoma vazhdon, duke thene, nuk ka gje kunder xhamise, sepse nuk jemi ne arabi.....kesaj retorike i thone lesh me lesh....e fsheht, por e hapur, me diplomaci por pa diplomaci....thjesht, fukarallek.....

......POPULLI nuk han bari i nderuari Gazmend....prandaj, GJUHA, te cilen e perdorin perzonat me pergjegjesi shoqerore, duhet te jete me se e mprehet, me se e matur dhe me se e bute....perndryshe do te sundoje inati, dhe ne kosove, ne maqedoni, por edhe ne shqiperi, nuk ka se kush fiton me "inat", perpos muslimaneve....thjesht, per arsye matematike.....jemi ne numer....

kupton ???

tung
    albanish by nature

Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    ....vallahi me duket se duhet tamam si ne klasen e pare, fjale pas fjale, rresht pas reshti te ja u sqaroj intuicionin, qe ta kuptoni si te tille....
    ...t'ia sqarosh vetes Tunxh, vetes.....(intuicionin apo intencionin?)

Pastaj, une u kyca ne nje bisede, duke e zberthyer ate me gjere, ne thelb, replika ime nuk kish te beje pike se pari me tendencen e replikes sate,
    E, pra, siē thashe edhe une.....!
    por me nje pjese te saj....duke u kthyer me vone ne rreshtin e pare tendin, ku thua, se fajtore jane muslimanet, ngase ata protestojn per shamijat, per xhamite.....nje kthyerje e realitetit
    E shef Tunxh, qe ti po i bie patkoit??!!
    Une nuk fola per faj, por iu pergjigja Capitalit i cili po kelthiste se "jo-myslimanet po kerkonin lufte".....dhe pergjigja ime ishte se "deri tashi vetem myslimanet jane ngritur ne revolta".., pa dhene asnje gjykim mbi keto revolta!!Qarte Tunxh??!!
    .....qe ta sqarova me qendrimin e Krasniqit, i cili, po VAZHDON me arsyen, e cila i shtiu muslimanet ta MBROJN shamine apo xhamine............kupton,
    Jo, nuk kuptoj ē'ka te beje ky fare Krasniēi me pergjigjen time!!!!!Hap teme tjeter po deshe per te .....ketu je jashte teme...!
    ....perndryshe do te sundoje inati, dhe ne kosove, ne maqedoni, por edhe ne shqiperi, nuk ka se kush fiton me "inat", perpos muslimaneve....thjesht, per arsye matematike.....jemi ne numer....

kupton ???
    Si gjithmone jasht teme, por prape ti tregon sa mendjeshkurter qe je!!
    Ne Shqiperi nuk mund te fitojne kurre myslimanet ne ate kuptimin qe i jep ti, sepse ne Shqiperi myslimane si Muhamedi, s'ka me shume se nja 100 ko'qe!!
    Ne Kosove, pa ndihmen e Amerikes dhe Shqiperise, ate numrin e madh temysliamneve, serbet do ta kishin bere zero duke i rrjepur "si qej", (ashtu siē u shpreh pa pike klasi nje shqiptar!!)e ju rrofte numri pastaj!
    Ne Maqedoni, perveē se me dal sheshit si harapet e Eveopes, s'kane ē'bejne me shume!!

P.S. Qe t'i kthehemi citimit tend, qe ishte pa vend e pa mend!!
    Nese don te diskutosh me mua per gjera te tjera sipas qejfit tend, s'ka problem, vetem ji i qarte dhe konēiz mbi te gjitha.!!(dmth mos bej ēarēafe)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga jarigas : 04-07-2011 mė 06:11
    Jarigas

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-04-2011
    Postime
    198
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    Po cili mysliman ne Kosove eshte i zoti te mbaj kater gra o te uruar,me keto kushte as nje grua nuk arrijn ta mbajn,e cfar shkruan ne kuran e bibla asnjera pale nuk e mbajm,por vetem te kqijat i marrim shembuj,te gjithe(ose shumica)ne qe shkarravisim ketu per fe, jemi larg asej se cfar kerkon kurani e bibla!Mosmarrveshje ka gjithkund ne bote,pse a nuk keqetrajtohen edhe grat e krishtera a?Leni keto gjera eshte gjygji ai qe i rregullon keto pune,nuk na mbetet neve kjo!
    ska fjal ma te sakta se keto qe i ke than

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar mė parė nga Opake Opinga Lexo Postimin
    Muslimant e mire i lajne dhembet me kete:
    Inshallah nuk i rrahin me kete per ate
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura   

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    ...t'ia sqarosh vetes Tunxh, vetes.....(intuicionin apo intencionin?)
    ...intencioni....sorry....

E, pra, siē thashe edhe une.....!
    E shef Tunxh, qe ti po i bie patkoit??!!
    Une nuk fola per faj, por iu pergjigja Capitalit i cili po kelthiste se "jo-myslimanet po kerkonin lufte".....dhe pergjigja ime ishte se "deri tashi vetem myslimanet jane ngritur ne revolta".., pa dhene asnje gjykim mbi keto revolta!!Qarte Tunxh??!!
    Jo, nuk kuptoj ē'ka te beje ky fare Krasniēi me pergjigjen time!!!!!Hap teme tjeter po deshe per te .....ketu je jashte teme...!
    ....gjykimi ish ne intencionin e tekstik gazi....per kete edhe une u kycy.........tamam ne vijen e Krasniqit fole....nuk ka gjasa edhe ndryshe te flisje....

Si gjithmone jasht teme, por prape ti tregon sa mendje shkurter qe je!!
    Ne Shqiperi nuk mund te fitojne kurre myslimanet ne ate kuptimin qe i jep ti,
    ...........ti as qe mund ta imagjosh kuptimin qe i jap une.....sepse bazohesh ne kuptimin tend....dhe kete kuptim une nuk e kam.....

sepse ne Shqiperi myslimane si Muhamedi, s'ka me shume se naj 100 ko'qe!!
    Ne Kosove, pa ndihmen e Amerikes dhe Shqiperise, ate numrin e madh temysliamneve, serbet do ta kishin bere zero duek i rrjepur "si qej", ashtu siē u shpreh pa pike klasi nje shqiptar!!
    Ne Maqedoni, perveē se me dal sheshit si harapet e Eveopes, s'kane ēbejne me shume!!

P.S. Qe t'i kthehemi citimit tend, qe pa vgend e pa mend!!
    Nese don te diskutosh me mua per gjera te tjera sipas qejfit tend, s'ka problem, vete ji i qarte dhe konēiz mbi te gjitha.!!(dmth mos bej ēarēafe)

...o gazi, nuk dua shume te lidhem per brockula, vetem nje realitet te vogel: mos kish ardh amerika, do kish ardh tjeter kush....ashtu si erdhen mijera luftetare ne bosnje.....ki kujdes pra, mos u mundo te rehabilitosh ate cfare majmuni.........populli yne ka qen edhe ne gjendje me te rrende para 100 viteve, e nuk u zhduk....e nuk ka lind nana ate bire qe mund ti zhduk shqiptaret musliman....e din pse ??, po ta permendi edhe njehere, 1,5 mrd. i kena pas shpine.....qendrimin e muslimanit per lufte fetare duhet ta kesh ne njohuri, apo don te ta sqaroj ???

tungi
    albanish by nature

Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    ...o gazi, nuk dua shume te lidhem per brockula, ......... po ta permendi edhe njehere, 1,5 mrd. i kena pas shpine.....qendrimin e muslimanit per lufte fetare duhet ta kesh ne njohuri, apo don te ta sqaroj ???

tungi
    Jo broēkulla, por gomarlleqe!!!!
    Po Palestina ne shpine apo ne prapanice i ka ata 1,5 miliarde myslimat??!!
    Shko ere fshi qyrrat e mos fol kesi idiotesirash e baji "dua" Amerikes qe ca mjekrrosha trushpelare dalin ne mes te PRISHTINES sot me kerku qiqra n'hell!!!
    Jarigas

Faqja 12 prej 20 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •