Fillimisht urime pėr punėn, ndėrsa sa i pėrket turpit, ajo ėshtė diēka relative, ngaqė nėse ty arrin tė bėsh punėn tėnde me nder dhe nė kohė, atėherė turpi nuk do tė pengoj.
Me kohėn edhe kjo ndjenjė e turpit do tė largohet vetvetiu, nga qė puna qė ke zgjedh ėshtė punė me njerėz tė ndryshėm dhe detyrimisht deshe apo s'deshe pas njė kohe do tė bėhesh mė gazmori nė lokal.![]()
u ndodh te gjitheve ne fillimet e tyre.do kaloje me kohe.ke per te pare do habitesh dhe vet se si pa kuptuar ndihesh si ne shtepine tende...![]()
"Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"
cuno,po nuk qe i shkathet me fjalet dhe me kembet ke zero shance te rrish qofte dhe per nje jave,komunikimi eshte mbi te gjitha,duhet ta besh klientin te ndihet mire dhe ti fitosh besimin
Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre
Pershendetje!
Deshiroj te bej nje pyetje per ata qe punojne si kamarier apo qe kane punuar si kamarier.Sa kohe te nevojiten qe te behesh nje kamarier i mire te punosh shume shpejt me gota te shumta ne dore te lirohesh te mos kesh frike se a do ti theijsh gotat?
per tu liruar krejt, ty qe je dhe nje cik si tip i turpshem keshtu, do te duhet aty diku te kater e muaj e ca dite.gjithmone duke llogarit te dielen si dite pushimi, kuptohet.
Without deviation from the norm, progress is not possible
em paski ngatru sjam cik po jam djal edhe ktu ku punoj une nuk ka pushim fare dmth edhe dielen punoj
aha, qenke djale, sorry. per tre muaj e dy dite je gjeth fare ti plako, mos e vri mendjen. ke per te pare si do ta fluturosh tabakane ti daku pas nje tremujorshi, fiu ke per ta hedh, te jesh i bindur.
Without deviation from the norm, progress is not possible
Pėrshėndetje jam 16 vjeē kam na 3 ditė ktu n shqipėri dhe po kėrkoj punė pėr kamarier, nuk kam eksperience por kam punuar vitin e kaluar me ēadra dhe shezllone, di te flas shqip dhe italisht shumė mirė por nuk di si tė filloj tė komunikoi me pronarin pėr punė a mund t me ndihmoni ju lutem
Krijoni Kontakt