Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 20
    Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Tradhtare .....do te therrisnin disa ketu elsa
    Ta gezosh pashaporten e naziskineve

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-07-2014
    Postime
    1

Për: Lënia e nënshtetësise Shqipëtare

mund t'ju pyese se cfare bete me problemin tuaje se edhe une dua te heq dore nga nenshtetesiaq shqipetare per te marre me vone ate it
    ? ju krijuan probleme, sa u vonua si procedure? faleminderit

Citim Postuar më parë nga amimandrakis Lexo Postimin
    mund t'ju pyese se cfare bete me problemin tuaje se edhe une dua te heq dore nga nenshtetesiaq shqipetare per te marre me vone ate it
    Ti qe do marresh nenshtetesine it,
    nje minut, nuk ka nevoje te braktisesh nenshtetesine tende me detyrim qe te marresh nje tjeter, psh, ajo e IT-se...
    Une mbaj tre, po ka edhe me..., psh. De Pardje-ja ia dhane me zor ate te Taxhikistanit..., kur kerkoi ate rusen!
    Habitem shume me ju qe doni te braktisni nenshtetesine tuaj, pasi as'kush nuk ju detyron!
    Nje pashaporte nuk kushton shume per ta mabjtur me buke............
    Mësoi të tjerët me jetën tënde dhe jo me fjalët e tua

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095

Citim Postuar më parë nga amimandrakis Lexo Postimin
    ne c'menyre do e marresh ate italiane? nese e merr ngaqe ke plotesuar 10 vjet rezidence ne itali, nuk eshte e nevojshme te braktisesh ate shqiptare (une psh i mbaj te dyja). por nese e merr nepermjet marteses me nje shtetas italian, atehere te duhet te heqesh nenshtetesine shqiptare, keshtu thote ligji.

Taljoni te lejon te mbash sa nenshtetesi te do qefi, nuk eshte si gjermoni. Po te kishte qene ky kusht, nuk do e kisha mor nenshtetesine taljone.

Citim Postuar më parë nga broken_smile Lexo Postimin
    ne c'menyre do e marresh ate italiane? nese e merr ngaqe ke plotesuar 10 vjet rezidence ne itali, nuk eshte e nevojshme te braktisesh ate shqiptare (une psh i mbaj te dyja). por nese e merr nepermjet marteses me nje shtetas italian, atehere te duhet te heqesh nenshtetesine shqiptare, keshtu thote ligji.

Moj elsa moj, se te shkruajta dhe mesazh tek profili...po paske mbaruar pune dmth? Ta gexosh!

Po nga e gjete kete ligjin ti qe nese merr nenshtetesine taljone nepermjet marteses, duhet te heqesh dore nga nenshtetesia tjeter?

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095

Citim Postuar më parë nga Bamba Lexo Postimin
    Taljoni te lejon te mbash sa nenshtetesi te do qefi, nuk eshte si gjermoni. Po te kishte qene ky kusht, nuk do e kisha mor nenshtetesine taljone.

Moj elsa moj, se te shkruajta dhe mesazh tek profili...po paske mbaruar pune dmth? Ta gexosh! : D

Po nga e gjete kete ligjin ti qe nese merr nenshtetesine taljone nepermjet marteses, duhet te heqesh dore nga nenshtetesia tjeter?
    e kam lexuar ne pikat qe parashtrohen per te marre cittadinanzen (ndoshta ne faqen e ministrise) dhe isha mjaft e sigurte per kete. por meqe e thua ti, e terheq ate qe kam shkruajtur. per keto pune ti je me i besueshem :-D se pertoj te lexoj edhe njehere ato qe thote ligji, nuk dua t'i shoh me me sy, me kane lodh

me dhe nje lajm te mire, t'ia them babit, se ai nuk e donte nenshtetesine italiane duke humbur ate shqiptare. tani mund ta marri nepermjet mamit :-)

Citim Postuar më parë nga broken_smile Lexo Postimin
    e kam lexuar ne pikat qe parashtrohen per te marre cittadinanzen (ndoshta ne faqen e ministrise) dhe isha mjaft e sigurte per kete. por meqe e thua ti, e terheq ate qe kam shkruajtur. per keto pune ti je me i besueshem :-D se pertoj te lexoj edhe njehere ato qe thote ligji, nuk dua t'i shoh me me sy, me kane lodh

me dhe nje lajm te mire, t'ia them babit, se ai nuk e donte nenshtetesine italiane duke humbur ate shqiptare. tani mund ta marri nepermjet mamit :-)
    Epo tashi nje kafe ma ke, ske nga luan!

p.s talia eshte vend tolerant shume, vetem se e prish pak kur vjen puna te burokracia!

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095

Citim Postuar më parë nga Bamba Lexo Postimin
    Epo tashi nje kafe ma ke, ske nga luan!

p.s talia eshte vend tolerant shume, vetem se e prish pak kur vjen puna te burokracia!
    paaak?? ta merr shpirtin thuaj

ti offrirò un caffé con humor :-) (nese e ke pare me lino banfin)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-09-2017
    Postime
    2

Pershendetje Bashkatdhetare kudo qe te jeni.

Kam nje pyetje persa i perket leshimit te shtetesise Shqipetare dhe marrjes se Shtetesise Gjermane.

Muaj e ardhshem do te bej kerkes per marrjen te Shtetesise Gjermane (kushte i kam plotesuar sipas Zyres se Emigracionit), por njera nga kushtet qe ve Shteti Gjerman eshte te besh doreheqjen nga Shtetesia Shqipetare.

Pyetja ime eshte kjo :

1) A ekziston njeri qe ka marre shtetesine Gjermane pa e dorezuar ate shqipetaren dhe nese po, cfare menyret ka ndjekur ?
    2) Nese e keni marre shtetesine Gjermane, sa kohe ka Njeriu per te dorezuar Shqipetaren ?
    3) Dhe nese eshte e detyrueshme ta leme shtetesine Shqiptare, i humbasim te gjitha te drejtat ne Shqiperi ? edhe te de drejten e pronave qe kemi atje ?

Do tju isha shume mirenjohes nese dikush mund te me jape nje pergjigje e cila te jete sa do pak e sakt.

Me rrespekt nje Shqipetar nga nje Lezhian ne Minden Gjermani.

Peace and love
    Anëtarësuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897

Niko disa shtete e kane ligj qe duhet te heqesh dore nga nenshtetsia e lindjes per te mare ate te rene. keshtu e ka Austria dhe Gjermania per shembull.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •