Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 43 prej 43
    i/e regjistruar Maska e davidd
    Anėtarėsuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    Citim Postuar mė parė nga ramazan_it Lexo Postimin
    Pik sė pari unė nuk jam byrazeri jot, sė dyti nuk e paske kuptuar se me njerėz tė tillė pyetje qė edhe nji fėmij i vogėl e din atė pėrgjigje dhe jo ma nji njeri qė i ka mbrim tė 40-tat, sė treti sa pėr aha qė thua ti qė kur ke hyrė kėtu tek komuniteti Musliman ashtu aha ke t hėnė dhe hiē mė tepėr.

Prandaj pėr konkludim tė them shko andej nga erdhe dhe leri besimtarėt musliman tė qetė, mbasi feja e tyre tė ėshtė bėrė ferė nė sy. Dhe pyeti ata tė fesė tėnde qė tė pėrgjigjen pėr ata pyetjet e tua injorante.

Se ti dhe unė jemi shumė tė vegjėl pėr tė kritikuar Atė qė na krijoi. Prandaj mblidhi ment dhe reflekto pak , mos ja fut kot fjalės ashtu si tė vjen.
    ore byrazer, une sjam fetar. une thjesht dua te zgjeroj djapazonin mbi keto fet.
    meqense se ti thua keto pyetje i di edhe nje femij i vogel dhe ti burr 40 e siper spo na pergjigjesh, kjo me le te kuptoj se edhe burrat si ty se din se spo pergjigjen, po lexon nje liber qe ka mundesi eshte shkruar nga hipokrit per qellimin e vetem, shfrytezimin dhe nenshtrimin e femrave ne emer ta atij qe ne se njohim por e dim se dicka eshte.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-07-2011
    Postime
    19
    Citim Postuar mė parė nga ~Geri~ Lexo Postimin
    20 sepse nuk do tė jeni ju qė do tė flisni, por Fryma e Atit tuaj qė do tė flasė nė ju.

21 Tani vėllai do tė dorėzojė vėllanė nė vdekje dhe ati tė birin; dhe bijtė do tė ēohen kundėr prindėrve dhe do t`i vrasin. Mateu 10
    Une kam kujtu se Jezusi ka qene cun zotni po si duket paska pesu influenze negative nga Muhameti.

Robi i All-llahut
    Anėtarėsuar
    09-01-2008
    Vendndodhja
    Nė Itali
    Postime
    1,774
    Citim Postuar mė parė nga davidd Lexo Postimin
    ore byrazer, une sjam fetar. une thjesht dua te zgjeroj djapazonin mbi keto fet.
    meqense se ti thua keto pyetje i di edhe nje femij i vogel dhe ti burr 40 e siper spo na pergjigjesh, kjo me le te kuptoj se edhe burrat si ty se din se spo pergjigjen, po lexon nje liber qe ka mundesi eshte shkruar nga hipokrit per qellimin e vetem, shfrytezimin dhe nenshtrimin e femrave ne emer ta atij qe ne se njohim por e dim se dicka eshte.
    Muk paske kuptuar fare ti davidd.

Unė nuk jam byrazeri yt dhe ė dyti mbasi nuk je fetar atėherė unė tė them shko nė ndonji nėnforum tjetėr tė tallesh se e ke gabuar adresėn.

Mbasi ti i ke mendimet e tua dhe nuk tė pėlqejnė argumentet, atėherė nuk ka pėrgjigje pėr ty, a u morėm vesht o davidd?

Shko e ri nė ata dyshime qė i ke dhe mos na i shpreh ne, se e ke gabim, nė rastėse mendon se do ti pranojmė ata mendimet e tua qė nuk kanė asnjė argument.

Dhe lerna rahat se nuk kemi kohė tė miremi me ty duke pasur shumė gjėra pėr tė bėrė mė tė hajrit, se sa me u marrur me ty davidd.

Kalofah mirė nė nėnforumet tjera.

Kėtu mbaron edhe diskutimi im me jofetarin davidd.
    Kush nuk ėshtė robi i All-llahut, ai ėshtė robi i shejtanit.

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •